reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Babylonská věž

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 52.9% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
sluníčko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.8.2006
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
17.6.2008
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
10.3.2008
uriel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.10.2007
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
1.11.2007
marimari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih50131minih50131Dlouhý pád (1994) 
Freefall n
minih39336minih39336Kolekce Toma a Jerryho 9 (2004) 
TOM AND JERRYS CLASSIC COLLECTIO n
minih46488minih46488Informátoři (2009) 
The Informers n
minih44177minih44177Chci to! (2007) 
I Want Candy n
minih25627minih25627Zvoník u Matky Boží (1996) 
The Hunchback of Notre Dame n
minih35490minih35490Daleko od Polska (1984) 
Far from Poland n
minih7256minih7256Ejacula 1 - Sající upírka (1992) 
Ejacula, la vampira n
minih57747minih57747Dámy z Buloňského lesíka (1945) 
Les dames du Bois de Boulogne n
minih42006minih42006Odpočívej v pokoji (2001) [TV seriál] 
Six Feet Under n
minih4200minih4200Blade Runner (1982) 
Blade Runner n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

52.9 %
4   - Agostino
8   - sluníčko
4   - T800
5   - Area
6   - uriel
2   - bajaw
8   - marimari

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

12:30 - 14:00

24 minut již uběhlo
66 minut zbývá do konce

ČT2 - Manželské etudy po 35 letech: ...

12:30 - 13:15

24 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

NOVA - Krok za krokem (1991) [TV seri...

12:40 - 13:00

14 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Prima - Jake a Tlusťoch (1987) [TV ser...

12:30 - 13:30

24 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147881
Osobností: 626350
Fotografií: 561926
Plakátů: 266500
Obsahů a biografií: 135755

Poslední komentáře

Vzteklina (2/6) (2018) [TV epizo...

Hon na lišku

Vzteklina (2/6)
Po shlédnutí druhého dílu   je evidentní kam celá série   bude směřovat.Kriminální   rovina případu se příliš   neřeší a tak je třeba   vycpat více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 4 / 10

1890 (2017) [TV seriál]

1890
Seriál s nadstardantní   výpravou, pěknými kostýmy   i lokacemi a vcelku   zajímavým, jenže bohužel   až nezáživně pomalým   dějem. Co mi ale více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 6 / 10

Zázrak na ledě (1981)

Zázrak na ledě
Film se mi líbí o chloupek   víc, než novější   Hokejový zázrak, možná   proto, že tady je víc   emocí, zřejmě proto, že to   bylo natočeno více >

Autor: Alix | Hodnocení: 10 / 10

Hokejový zázrak (2004)

Hokejový zázrak
Film je naprosto úžasný,   napínavý a dynamický. I   když vím, jak to dopadne,   nádherné finále mne   vždycky úplně vyvede z   míry.

Autor: Alix | Hodnocení: 9 / 10

Já, kocour (2016)

Já, kocour
Pro mě ideální film,   jelikož miluji kočky. Super   zábava v tom nejlepším. Moc   doručuji nejenom milovníkům   koček.

Autor: 261972 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.121/0.091