ohodnotit

Babylon XX.

Vavilon XX

Další název:
Вавилон XX
Žánr:
Země:
Rok:
1980
Délka:
100 minut

Celkové hodnocení filmu Babylon XX.

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 47.8% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
12.2.2010
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
20.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
17.6.2008
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
1.11.2007
marimari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.11.2007
sekkos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
jarro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.10.2007
Cemada
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih47393minih47393Co se vlastně stalo (2008) 
What Just Happened n
minih18791minih18791Schindlerův seznam (1993) 
Schindler's List n
minih2774minih2774Alenka v říši divů (1989) 
Alice in Woonderland n
minih47777minih47777T.G.Masaryk – Největší Čech (2005) 
n
minih20206minih20206Šilhavé štěstí (1960) 
Zezowate szczęście n
minih20829minih20829Texas (1994) [TV film] 
Texas n
minih36653minih36653Čínská odysea (2002) 
Tianxia Wushuang n
minih30664minih30664Bérénice (2000) [TV film] 
Bérénice n
minih4050minih4050Bílé vrány (1987) [TV film] 
Белые вороны n
minih2714minih2714Call Girl (1995) 
Call Girl n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

47.8 % (9)
4   - Agostino
3   - Kuvik
5   - MaKy92z
3   - T800
3   - bajaw
7   - marimari
5   - sekkos
7   - jarro
6   - Cemada

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

16:00 - 16:45

38 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

ČT2 - Letecké katastrofy: Niki Lauda...

16:35 - 17:20

3 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Las Vegas (2000) [T...

15:55 - 16:57

43 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Prima - Odpolední zprávy

16:35 - 16:50

3 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152916
Osobností: 637253
Fotografií: 582171
Plakátů: 276540
Obsahů a biografií: 140335

Poslední komentáře

Vše, co nás odděluje (2017)

Vše, co nás odděluje
Málo naplat, současné   francouzské filmy, které se   ke mně dostávají přes HBO,   Cinemax nebo Film Europe, jsou   vesměs kvalitní. V poslední více >

Autor: curil | Hodnocení: 8 / 10

I Am Paul Walker (2018)

Výborný film. 75%

I Am Paul Walker
Bolo mojou povinnosťou   pozrieť si tento dokument,   pretože Paula som mal VEĽMI   rád nielen ako skvelého   herca ale ako aj človek s   VEĽMI více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 7 / 10

Klub poslední naděje (2013) [2k ...

Klub poslední naděje
Napřed se mi do tohoto filmu   nechtělo, věděla jsem, že   to nedopadne dobře, ale   nakonec jsem ho shlédla   jedním dechem. Matthew   více >

Autor: peginka | Hodnocení: 8 / 10

Rašín (2018) [TV film]

Rašín
Díky České televizi za   projekty, které seznamují   diváky s význačnými   osobnostmi českých dějin.   Právě málem zapomenuté   osobnosti jako více >

Autor: curil | Hodnocení: 9 / 10

Penthouse - Zakázané vášně (1998...

Penthouse - Zakázané vášně
Penthouse je taková   hríšnější konkurence   Playboye. Tady ty erotické   touhy a žhavé sny sexy   krasných žen a dívek jsou   víc nemravnější a   odhalenější. A kouzlo   zakazaného je tu o tolik   větší.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.176/0.133