ohodnotit

Babylon XX.

Vavilon XX

Další název:
Вавилон XX
Žánr:
Země:
Rok:
1980
Délka:
100 minut

Celkové hodnocení filmu Babylon XX.

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 47.8% (9 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
12.2.2010
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
20.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
17.6.2008
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
1.11.2007
marimari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.11.2007
sekkos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
jarro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.10.2007
Cemada
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih58521minih58521Čepel smrti (2009) 
Čepel smrti n
minih31631minih31631Kamarád veselého čertíka (1986) 
Przyjaciel weselogo diabla n
minih48396minih48396Anastázie (1986) [TV film] 
Anastasia: The Mystery of Anna n
minih26494minih26494Canterburské povídky (1971) 
I racconti di canterbury n
minih58680minih58680Jean Michel Jarre: Aero (2004) [Video] 
Jean Michel Jarre: Aero n
minih20253minih20253Šógunovi nindžové (1980) 
Momoči Sandajú n
minih5783minih5783Ďáblův advokát (1997) 
The Devil's Advocate n
minih5816minih5816Dámský průvodce nevěrou (1993) [TV minisérie] 
A Woman's Guide to Adultery n
minih44303minih44303Policie - New York (1993) [TV seriál] 
NYPD Blue n
minih39534minih39534A přece se létá (1968) 
A přece se létá n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

47.8 % (9)
4   - Agostino
3   - Kuvik
5   - MaKy92z
3   - T800
3   - bajaw
7   - marimari
5   - sekkos
7   - jarro
6   - Cemada
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 165281
Osobností: 659989
Fotografií: 638299
Plakátů: 307418
Obsahů a biografií: 151489

Poslední komentáře

Jackova ukolébavka (1993)

Jackova ukolébavka
I když je příběh dobře   natočený, je málo   uvěřitelný, nereálný. Ale   titulní představitel odvedl   kus práce.

Autor: New | Hodnocení: 6 / 10

Zab mě, když to dokážeš (2009) [...

Zab mě, když to dokážeš
Když je příběh tak   totálně zblázněný, to se   i v lepším seriálu stane,   kolikrát si sám říkám,   že když se mě zavařuje   mozek, má to cenu koukat až   do konce?

Autor: jarda53 | Hodnocení: 5 / 10

Výjimeční (2019)

Výjimeční
Film o autistech, vlastně o   jejich ošetřovatelích, o   té ohromné mravenčí a   často sysifovské práci,   která se nedá dělat bez   nadšení, více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 9 / 10

Jarka a Věra (1938)

Jarka a Věra
Svým způsobem další z   řady klasických   studentských komedií z   předválečných a   válečných let, i když se   děj přímo ve škole   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Svatba na bitevním poli (2008)

Někdy to nestačí

Svatba na bitevním poli
Řeklo by se schopný   zkušený režisér a   špičkové obsazení to je   záruka kvality. Kdo viděl   tuhle pseudokomedii bude   souhlasit s tím, že více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.451/0.433