reklama
 
ohodnotit

Babylon XX.

Vavilon XX

Další název:
Вавилон XX
Žánr:
Země:
Rok:
1980
Délka:
100 minut

Celkové hodnocení filmu Babylon XX.

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 47.8% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
12.2.2010
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
20.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
17.6.2008
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
1.11.2007
marimari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.11.2007
sekkos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
jarro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.10.2007
Cemada
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih34289minih34289Poslední samuraj (2003) 
The Last Samurai n
minih37093minih37093Ali G Indahouse (2002) 
Ali G Indahouse n
minih38871minih38871Bídníci (1958) 
Les Misérables n
minih3215minih3215Archa bláznů (1970) 
Archa bláznů aneb Vyprávění z konce života n
minih63571minih63571Boo a Baa mají návštěvu (2008) 
Bu och Bä far besök n
minih23804minih23804Zhoubná vášeň (1992) 
Unlawful Entry n
minih39730minih39730Chip & Dale 2 : Co se děje ve větvích (2005) 
Chip & Dale: Trouble In A Tree n
minih13645minih13645Star Wars: Epizoda VI - Návrat Jediho (1983) 
Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi n
minih29867minih29867Černé ovce (2006) 
Black Sheep n
minih18377minih18377Sága rodu Forsythů (2002) [TV seriál] 
The Forsyte Saga n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

47.8 % (9)
4   - Agostino
3   - Kuvik
5   - MaKy92z
3   - T800
3   - bajaw
7   - marimari
5   - sekkos
7   - jarro
6   - Cemada

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

14:20 - 15:10

4 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

ČT2 - Potrava duše & těla

14:00 - 14:30

24 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

NOVA - Můj přítel Monk (2002) [TV ser...

14:05 - 15:00

19 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

Prima - Poslední polda (2009) [TV seri...

13:30 - 14:30

54 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151245
Osobností: 635298
Fotografií: 575860
Plakátů: 273914
Obsahů a biografií: 139059

Poslední komentáře

Mrtvá nevěsta Tima Burtona (2005...

Mrtvá nevěsta Tima Burtona
Další úžasný příběh od   Tima Burtona. Jeho filmy   nemají chybu. I když je   to...asi pohádka, tak se mi   to líbí. Mrtvá nevěsta je   jeden z více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Než jsem tě poznala (2016)

Než jsem tě poznala
Další úžasný romantický   film. Je to romantické, není   to přehnané...ani   přeplácané. Je to i   vtipné. Líbí se mi hlavní   postavy i to že více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Blbý a blbější (1994)

Blbý a blbější
Výborná komedie, u které   jsem se nemohla přestat   smát. Herci jsou úžasný a   jde vidět, že hrát umí. A   název je dobrý...jenom jsem   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Ospalá díra (1999)

Ospalá díra
Film chybu nemá. Výborní   herci, skvěle promyšlený,   hraný, nečekané   okamžiky...opravdu jsem byla   zvědavá, kdo to všechno   dělá a více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

3:15 zemřeš (2005)

3:15 zemřeš
Já miluju horory podle   skutečné události. Je   neuvěřitelné, co všechno   se může některým lidem   stát, co všechno existuje.   Tento film se více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.322/0.276