reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Bábrlata

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 51.4% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.3.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
14.6.2008
veronika86
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.6.2008
valentine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.10.2007
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
31.10.2007
marimari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih6978minih6978Dům pro dva (1988) 
Dům pro dva n
minih23822minih23822Zjizvená tvář (1983) 
Scarface n
minih19250minih19250Smrtonosná past 3 (1995) 
Die Hard: With a Vengeance n
minih42988minih42988Pan Tau se vrací (1975/1) [TV seriál] 
n
minih5718minih5718Čtyři z tanku a pes (1966) [TV seriál] 
Czterej pancerni i pies n
minih39528minih39528Star Trek: Voyager (1995) [TV seriál] 
Star Trek: Voyager n
minih40989minih40989Adriana (1978) [TV inscenace] 
n
minih21633minih21633Ukradli torzo Jupitera (1980) 
On a volé la cuisse de Jupiter n
minih39992minih39992Poslední střetnutí (1981) 
Omen III: The Final Conflict n
minih21163minih21163Tom a Jerry Kids - Trosečníci (1991) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

51.4 %
5   - Agostino
5   - MaKy92z
3   - T800
8   - veronika86
5   - valentine
4   - bajaw
6   - marimari

TV Program

ČT1 - Dobrodružství kriminalistiky (...

20:00 - 20:50

22 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

ČT2 - Válečné projekty třetí říše II...

20:00 - 20:55

22 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

20:20 - 21:35

2 minut již uběhlo
73 minut zbývá do konce

Prima - V.I.P. vraždy (2016) [TV seriá...

20:15 - 21:35

7 minut již uběhlo
73 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140633
Osobností: 602789
Fotografií: 521019
Plakátů: 252318
Obsahů a biografií: 129676

Poslední komentáře

Kameny na pevnost (2014)

Akcja pod Arsenałem

Kameny na pevnost
Režisér Robert Gliňski se   ve svém snímku vrací k   jedné z největších   odbojových akcí na území   okupovaného Polska.Szare   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 9 / 10

Everly (2014)

Everly
Krve, jako ve filmu od   Tarantina,S.Hayek pořád   krásná ale něco tomu   chybělo,občas jsem se i   zasmál,protivníci byli jako   loutky na více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

Jack Reacher: Poslední výstřel (...

Tom Cruise-akcna superstar...

Jack Reacher: Poslední výstřel
Vyborny akcny film,v ktorom   exceluje Tom Cruise.Tom je   velky profesional a potvrdzuje   to i v tomto snimku.Zaujimava   zapletka, vyborne akcne více >

Autor: pigal

Chodník cez Dunaj (1989)

Popiska

Chodník cez Dunaj
Ak by som ten film nebol videl   pre 20 rokmi, tak autor   popisu, ako tazky amater by ma   nasral, kedze neprofesionalne   prezradi vyvrcholenie více >

Autor: mck

Marauders (2016)

Akcny film, alebo Rubikova kocka?

Marauders
Zaujimave herecke obsadenie   nie je zarukou kvalitneho   filmu-to je stara znama   vec...Hlavnym vinnikom je   tazkopadny scenar,ktory je   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.465/0.44