reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Babička a Tomáš

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 45% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
12.2.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.8.2010
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.3.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
14.6.2008
valentine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.10.2007
tomsep_1958
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.4.2009
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
31.10.2007
marimari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.11.2007
psichy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.5.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih49272minih49272Gomora (2008) 
Gomorra n
minih61987minih61987Pravidla zasnoubení (2007) [TV seriál] 
Rules of Engagement n
minih57317minih57317John Carter: Mezi dvěma světy (2012) 
John Carter n
minih54797minih54797Agáta vs. Agáta (2007) [TV film] 
Agathe contra Agathe n
minih2586minih2586Africká legenda (1985) 
Baby: Secret of the Lost Legend n
minih20724minih20724Tělo mého nepřítele (1976) 
Le corps de mon ennemi n
minih7856minih7856Gentleman pěti hodin (1938) 
Le monsieur de cinq heures n
minih40665minih40665Cikán (1979) [TV seriál] 
Cygan n
minih18819minih18819Sicilián (1987) 
The Sicilian n
minih46811minih46811Případ pro Sam (1996) [TV seriál] 
Profiler n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

45 % (10)
5   - Agostino
5   - Kuvik
5   - satyr
5   - MaKy92z
3   - T800
4   - valentine
6   - tomsep_195
2   - bajaw
4   - marimari
6   - psichy
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150680
Osobností: 633984
Fotografií: 574558
Plakátů: 272998
Obsahů a biografií: 138376

Poslední komentáře

Beirut (2018)

Beirut
Příběh se neobvykle   pohybuje na syrové   diplomatické úrovni, což   znamená, že je převážně   konverzační a svým smyslem   pro laiky dosti více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Vražedná terapie (2001)

PROCESOR!

Vražedná terapie
I když budu vypadat hodně   troufale, tak můžu říct,   že sem tu slátaninu pochopil   a přesto(právě proto)   hodnotím, jak hodnotím.   Šéfové více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 3 / 10

Dannyho parťáci 2 (2004)

Přidám

Dannyho parťáci 2
klišé konstatování že na   jedničku to prostě nemá.   Chybí mi větší   propracování děje a   srozumitelnost. Líbil se mi   nápad obsazení Bruce Willise   jako Bruce Willise s Julii   Roberts.

Autor: lion71 | Hodnocení: 6 / 10

Hrdinové ohně (2017)

PROCESOR!

Hrdinové ohně
Film o hrdinech, který není   točený klasickým způsobem.   Není plný klišé „ Dělal   jen svou práci“ a záběry   na americkou vlajku či kecy o   více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 10 / 10

Dvanáct rozhněvaných mužů (1957)

Co

Dvanáct rozhněvaných mužů
ještě dodat? Snad jen že je   škoda že nezískal i přes   nominace žádné Oskary. Ve   stejné době byl totiž   natočen film Most přes řeku   Kwai.

Autor: lion71 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.255/0.217