reklama
 
ohodnotit

Babettina hostina

Babettes gæstebud

Další název:
Babette’s Feast; Babettes Fest; Uczta Babette
Žánr:
Země:
Rok:
1988
Délka:
102 minut

Celkové hodnocení filmu Babettina hostina

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 54.6% (28 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
BinLADIN
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
13.7.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
12.2.2010
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.2.2014
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.8.2005
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
23.8.2010
xebece
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.11.2006
Strength
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
18.5.2007
Ela
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.1.2008
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.5.2010
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.8.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
14.6.2008
mmaat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.2.2007
Pulletka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.5.2010
sfi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.4.2018
Treby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
17.9.2017
stereolab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.6.2007
Stalhein
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.5.2010
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
31.10.2007
kovandos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
marimari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.10.2007
10kacka10
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
21.12.2008
Alfonc
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.12.2007
pet007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.11.2007
Status
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
jjano
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
31.10.2007
Ann.A.S.P
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.6.2008
paja.pipinka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih3133minih3133Annie II (1995) 
n
minih56003minih56003Citová výchova (1962) 
L'éducation sentimentale n
minih4316minih4316Bledý jezdec (1985) 
Pale Rider n
minih49559minih49559Svatyně (2007) [TV seriál] 
Sanctuary n
minih31763minih31763Atlantida: Tajemná říše (2001) 
Atlantis: The Lost Empire n
minih58245minih58245A Demanda do R (1998) [TV seriál] 
n
minih5101minih5101Cibulové pole (1979) 
The Onion Field n
minih51498minih51498All the Fine Young Cannibals (1960) 
All the Fine Young Cannibals n
minih2933minih2933Amerika očima Francouze (1960) 
L'Amérique insolite n
minih52938minih52938Chaplin sokem v lásce (1914) 
Those Love Pangs n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

54.6 % (28)
4   - Agostino
1   - BinLADIN
5   - Kuvik
6   - mat.ilda
7   - Snura
3   - satyr
8   - xebece
4   - Strength
7   - Ela
6   - rosta12
9   - Johnny1
3   - T800
8   - mmaat
7   - Pulletka
9   - sfi
4   - Treby
8   - stereolab
9   - Stalhein
4   - bajaw
4   - kovandos
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151293
Osobností: 635361
Fotografií: 575931
Plakátů: 273964
Obsahů a biografií: 139069

Poslední komentáře

Kingsman: Zlatý kruh (2017)

PROCESOR!

Kingsman: Zlatý kruh
Jasně, že zase půjde o   záchranu světa, tedy spíše   narkomanů. Jasně, že   stopáž se bude pomalu a   jistě blížit třem hodinám   a to jako více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 4 / 10

Desierto (2015)

PROCESOR!

Desierto
Samozvaný ochránce hranice   mezi USA a Mexikem vstupuje   na scénu. Poslechne si jaký   bude počasí, nabije pušku,   pohladí pejska, který je více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 5 / 10

To (1990) [TV film]

To
I když je film, tak starý   tak se mi opravdu líbí. Hned   na začátku mě zaujal a taky   se mi líbilo, že je to   originální na tohle téma.   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Titanic (1997)

Titanic
Jeden z mých   nejoblíbenějších filmů.   Hlavně proto, že mě Titanic   zajímá a další důvod je   že se mi líbí romantický   příběh Jake a Rous. více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Všechny cesty vedou do hrobu (20...

Všechny cesty vedou do hrobu
Kdyby ve filmu bylo míň   hloupých dialogů a více   akce, možná by z toho byl   film. Občas je to sice velmi   vtipné a tak stupidní, až   se více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.17/0.129