reklama
 
ohodnotit

Babek

Babak

Další název:
Бабек
Žánr:
Země:
Rok:
1979
Délka:
137 minut

Celkové hodnocení filmu Babek

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 33.3% (15 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.1.2010
BinLADIN
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
13.7.2009
radegaster
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
16.7.2015
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
20.6.2016
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
14.6.2008
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
31.10.2007
marimari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
10kacka10
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
21.12.2008
Status
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
jjano
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
31.10.2007
psichy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.5.2008
Ann.A.S.P
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.6.2008
paja.pipinka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
666kony
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
30.7.2009
paali2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih3477minih3477Báječná léta (1995) 
The Neon Bible n
minih40784minih40784Piráti z Karibiku: Truhla mrtvého muže (2006) 
Pirates of Caribbean 2: Dead Man's Chest n
minih9859minih9859Kaktusový Jack (1979) 
The Villain n
minih19253minih19253Smrtonosná zbraň 2 (1989) 
Lethal Weapon 2 n
minih3511minih3511Balení po šesti (1982) 
n
minih7318minih7318Eliso (1928) 
Eliso n
minih48432minih48432Motel smrti 2 (2009) [Video] 
Vacancy 2 n
minih41461minih41461Adamova jablka (2005) 
Adams æbler n
minih43470minih43470Octopus 2 (2001) 
Octopus 2: River of Fear n
minih48762minih48762Ali G, Innit (1999) [Video] 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

33.3 %
3   - Agostino
3   - BinLADIN
1   - radegaster
1   - miroslav22
4   - T800
2   - bajaw
5   - marimari
5   - 10kacka10
3   - Status
1   - jjano
7   - psichy
5   - Ann.A.S.P
4   - paja.pipin
1   - 666kony
5   - paali2

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

14:50 - 16:00

56 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

ČT2 - Národ bez hlav

14:55 - 15:55

51 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

NOVA - Odložené případy (2003) [TV se...

15:00 - 15:55

46 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Prima - Návrat komisaře Rexe (2008) [T...

15:30 - 16:35

16 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150064
Osobností: 632727
Fotografií: 573208
Plakátů: 272084
Obsahů a biografií: 137929

Poslední komentáře

Malá podmínka štěstí (1989) [TV ...

Malá podmínka štěstí
Tak mi naprosto uniklo co tím   básník chtěl říci.   Ještě že to bylo tak   krátké. Naprosto tomu   chyběla pointa a nahráno na   ni rozhodně bylo.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Bez doteku (2013) [2k digital]

Bez doteku
Zcela mimořádně souhlasím   v některých věcech s panem   Bartoškem. Zásadní slabinou   filmu je nesrozumitelný   scénář, zatěžkaný navíc   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Pražské noci (1968)

Pražské noci
Hned první povídka je super   rozjetá ale hned je zazděná   hluchým místem s podivnými   pazvuky. Lezlo mi to na nervy   a posunul jsem. Bez bodů. více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Skřivánčí ticho (1989)

Skřivánčí ticho
Jo, tohle já můžu furt a   furt. Ne tu část s Josefem,   ale celou tu na vesnici.   Takže jsem se dost bavil i   když to hlavní téma   skladatele pro mne nebylo.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Libeňský čaroděj (1988) [TV insc...

Libeňský čaroděj
Papundekl nepapundekl, tohle   si nezaslouží vůbec nic.   Příběh je zbytečně   oplácán komedianty, herci   nehrají, děj hrozný.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.134/0.095