reklama
 
ohodnotit

Babeck [TV minisérie]

Žánr:
Země:
Rok:
1968
Délka:
60 minut, 3 epizody

Celkové hodnocení filmu Babeck

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 36.4% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.3.2010
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
21.4.2011
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
14.6.2008
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
9.3.2009
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
31.10.2007
marimari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
10kacka10
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
21.12.2008
Status
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
jjano
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.10.2007
psichy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.5.2008
Ann.A.S.P
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.6.2008
paja.pipinka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
666kony
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
30.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih50723minih50723Policejní okrsek (2000) [TV seriál] 
The District n
minih28537minih28537Zdivočelá země (1997) [TV seriál] 
n
minih56080minih56080Báječná léta bez opony (2009) [TV cyklus] 
Báječná léta bez opony n
minih39362minih39362Aileen - Život a smrt masové vražedkyně (2003) 
Aileen: Life and Death of a Serial Killer n
minih16612minih16612Poslední skaut (1991) 
The Last Boy Scout n
minih52568minih52568Prípad mladého Nosztyho s Marikou Tóthovou (1938) 
A Noszty fiú esete Tóth Marival n
minih39286minih39286Gentleman z Epsomu (1962) 
Le Gentleman d'Epsom n
minih27332minih27332Duch rodiny (1997) 
Soul Food n
minih3331minih3331Atomová katedrála (1984) 
Atomová katedrála n
minih56584minih56584Titáni (2000) [TV seriál] 
Titans n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

36.4 % (14)
4   - Agostino
5   - MaKy92z
1   - miroslav22
2   - T800
1   - deatdavid
2   - bajaw
5   - marimari
3   - 10kacka10
4   - Status
5   - jjano
7   - psichy
7   - Ann.A.S.P
4   - paja.pipin
1   - 666kony

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

15:10 - 16:00

30 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

ČT2 - Mistři stavitelé

15:35 - 16:30

5 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

NOVA - Můj přítel Monk (2002) [TV ser...

15:00 - 15:55

40 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

15:30 - 16:35

10 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151246
Osobností: 635299
Fotografií: 575860
Plakátů: 273916
Obsahů a biografií: 139061

Poslední komentáře

Neon Demon (2016)

Neon Demon
Kde jsem k tomuhle přišel,   to věru nevím. Sto minut   zabitých. I když je fakt,   že na konci se pár   zajímavých záběrů   objevilo, ale to už mne na   filmu nezajímalo vůbec nic.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Parta hic (1976)

Parta hic
I když tato klasika nepatří   mezi mé nej, přesto se ni   vždy rád občas kouknu.   Zábavička pro celou rodinu   mi navíc ještě krásně   asociuje mládí.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Pár nenormálních aktivit (2013) ...

Pár nenormálních aktivit
Přiznávám, že můj názor   může být ovlivněn tím,   že jsem neviděl Paranormal   Activity, na druhou stranu   není to zdaleka první   parodie, u více >

Autor: Vlnik | Hodnocení: 2 / 10

Mrtvá nevěsta Tima Burtona (2005...

Mrtvá nevěsta Tima Burtona
Další úžasný příběh od   Tima Burtona. Jeho filmy   nemají chybu. I když je   to...asi pohádka, tak se mi   to líbí. Mrtvá nevěsta je   jeden z více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Než jsem tě poznala (2016)

Než jsem tě poznala
Další úžasný romantický   film. Je to romantické, není   to přehnané...ani   přeplácané. Je to i   vtipné. Líbí se mi hlavní   postavy i to že více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.212/0.171