ohodnotit

Babeck [TV minisérie]

Žánr:
Země:
Rok:
1968
Délka:
60 minut, 3 epizody

Celkové hodnocení filmu Babeck

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 36.4% (14 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.3.2010
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
21.4.2011
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
14.6.2008
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
9.3.2009
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
31.10.2007
marimari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
10kacka10
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
21.12.2008
Status
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
jjano
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.10.2007
psichy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.5.2008
Ann.A.S.P
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.6.2008
paja.pipinka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
666kony
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
30.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih41316minih41316Gang (1977) 
Le gang n
minih78764minih78764Stopy zmizelých (2008) 
The Burrowers n
minih3069minih3069Angela (1976) 
n
minih44323minih44323Ohnivý had (2007) [TV film] 
Fire Serpent n
minih2705minih2705Act Without Words I (2000) [TV film] 
Act Without Words I n
minih43426minih43426D'Artagnanova dcera (2004) [TV film] 
La Femme Musketeer n
minih49549minih49549Nestanu se tvojí ženou (2007) 
I Could Never Be Your Woman n
minih47927minih47927Ale je ženatý (1982) [TV hra] 
Ale je ženatý n
minih26527minih26527Princezna Fantaghiro (1991) [TV film] 
Fantaghirò n
minih45946minih45946Flash (1990) [TV film] 
The Flash n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

36.4 % (14)
4   - Agostino
5   - MaKy92z
1   - miroslav22
2   - T800
1   - deatdavid
2   - bajaw
5   - marimari
3   - 10kacka10
4   - Status
5   - jjano
7   - psichy
7   - Ann.A.S.P
4   - paja.pipin
1   - 666kony
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166410
Osobností: 661089
Fotografií: 647381
Plakátů: 311497
Obsahů a biografií: 153135

Poslední komentáře

Věčný příběh (1998)

Věčný příběh
Přes osobitě pojatou   strukturu děje, působivou   výpravu i hodně kvalitní   obsazení mne tenhle film   příliš neoslovil. Je v tom   hodně více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Duch doby - Stále kupředu (2011)

Doporučuji nejen pravicovým fanatikům

Duch doby - Stále kupředu
, doporučuji film i   obyčejným lidem, aby   věděli, že je naděje, že   se vše zlepší a lidem se   bude líp žít. Film má   čtyři části, začíná více >

Autor: jmenuji.se.libor | Hodnocení: 10 / 10

Dveře (1991) [TV epizoda]

Dveře
Vedle imrvére nalité Ivany   Chýlkové ji v herecké   parádě dohání Miloslav   Štibich v roli nemluvného   pana Tichého. Výkony,   kterým se klaním. Mazec   tohle sledovat.

Autor: topipig | Hodnocení: 10 / 10

Útěk (1986/1) [TV epizoda]

Útěk
Sukničkář Jožínek to   rozjíždí hned v prvním   díle. Nezapomenutelná   postava, jako vytvořil   Vítězslav Jandák.

Autor: topipig | Hodnocení: 7 / 10

O líném Honzovi (1977) [TV insce...

O líném Honzovi
Podobně ulítlá moderní   pohádka jako Rážův Chytrý   Honza. Navíc v kulisách   Josefa Lady, které pro film   připravila jeho dcera Alena   více >

Autor: topipig | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.494/0.468