reklama
 
ohodnotit

Až se vrátíš

Další název:
When You Return
Žánr:
Rok:
1947
Délka:
87 minut
Premiéra v ČR:
23.1.1948

Celkové hodnocení filmu Až se vrátíš

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62.9% (21 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.3.2012
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.4.2016
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.8.2013
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
14.12.2007
Misantrop
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.12.2015
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.8.2007
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
16.4.2012
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.12.2009
nufik001
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.11.2014
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.10.2008
MetelskuBlesku
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.4.2018
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.8.2015
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
14.6.2008
jirkadedek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.1.2018
anubis1234
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.8.2015
ceskytulak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
19.9.2011
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.7.2009
vecernice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.12.2009
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
31.10.2007
Sivok
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
22.4.2008
labelle
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.12.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih106556minih106556Big Bad Wolves (2013) 
Mi mefached me-ha-ze’ev ha-ra n
minih33282minih33282Vivat Beňovský! (1975) [TV minisérie] 
Vivát, Benyovszky! n
minih3739minih3739Bel Ami 2000 (1966) 
Bel Ami 2000 oder Wie verführt man einen Playboy? n
minih29028minih29028Smrtelná kořist (1987) 
Deadly Prey n
minih116497minih116497Recept na pohromu (2003) [TV film] 
Recipe for Disaster n
minih27417minih27417Objekt mé touhy (1998) 
The Object Of My Affection n
minih129050minih129050Když láska kvete (2010) [TV film] 
Quand l'amour s'emmêle n
minih49076minih4907610 přikázání (2007) 
The Ten Commandments n
minih55833minih55833Starověký Řím: Vzestup a pád Impéria (2006) [TV seriál] 
The Ancient Rome: Rise and Fall of an Empire n
minih51552minih51552Kruh temnoty (2004) [TV film] 
Ring of Darkness n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62.9 % (21)
6   - curil
8   - clara.bow
4   - Pitryx
5   - hvezdyn
8   - Misantrop
5   - nick4
10 - dederon
8   - oulisna
8   - nufik001
6   - rosta12
7   - MetelskuBl
10 - Gremmie
3   - T800
6   - jirkadedek
5   - anubis1234
3   - ceskytulak
7   - tvo
6   - vecernice
4   - bajaw
3   - Sivok

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:25 - 05:00

145 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

ČT2 - Folklorní magazín

04:30 - 04:55

20 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě 2 (2...

03:55 - 04:55

55 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Prima - Poslední polda (2009) [TV seri...

03:45 - 06:30

65 minut již uběhlo
100 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151293
Osobností: 635361
Fotografií: 575931
Plakátů: 273964
Obsahů a biografií: 139069

Poslední komentáře

Kingsman: Zlatý kruh (2017)

PROCESOR!

Kingsman: Zlatý kruh
Jasně, že zase půjde o   záchranu světa, tedy spíše   narkomanů. Jasně, že   stopáž se bude pomalu a   jistě blížit třem hodinám   a to jako více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 4 / 10

Desierto (2015)

PROCESOR!

Desierto
Samozvaný ochránce hranice   mezi USA a Mexikem vstupuje   na scénu. Poslechne si jaký   bude počasí, nabije pušku,   pohladí pejska, který je více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 5 / 10

To (1990) [TV film]

To
I když je film, tak starý   tak se mi opravdu líbí. Hned   na začátku mě zaujal a taky   se mi líbilo, že je to   originální na tohle téma.   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Titanic (1997)

Titanic
Jeden z mých   nejoblíbenějších filmů.   Hlavně proto, že mě Titanic   zajímá a další důvod je   že se mi líbí romantický   příběh Jake a Rous. více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Všechny cesty vedou do hrobu (20...

Všechny cesty vedou do hrobu
Kdyby ve filmu bylo míň   hloupých dialogů a více   akce, možná by z toho byl   film. Občas je to sice velmi   vtipné a tak stupidní, až   se více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.306/0.264