reklama
 
ohodnotit

Až budu mrtev

Kad budem mrtav i beo

Další název:
When I Am Dead and Gone / Keď budem mŕtvy a biely (SK)
Žánr:
Rok:
1967
Délka:
79 minut
„Vynikající jugoslávský film režiséra Živojina Pavloviće. Osudy zpěváka, který neuměl ani zpívat.“

Celkové hodnocení filmu Až budu mrtev

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77.1% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.3.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.2.2010
Mlapiska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.3.2008
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
14.6.2008
derryl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.5.2004
sussy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.7.2005
Maurice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.11.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih41191minih41191Šéfe, to je věc! (1982) [TV film] 
Šéfe, to je věc! n
minih15206minih15206Otec Kondelík a ženich Vejvara (1937) 
n
minih43804minih43804Izolace (2006) 
Severance n
minih72137minih72137Mariken (2000) 
Mariken n
minih107649minih107649Den som frykter ulven (2004) 
Den som frykter ulven n
minih7131minih7131Dvě esa (1991) [TV film] 
Another Pair of Aces: Three of a Kind n
minih89582minih89582Pátrání (1956) 
Potraga n
minih13323minih13323Na kometě (1970) 
Na kometě n
minih115934minih11593412 Dates of Christmas (2011) [TV film] 
12 Dates of Christmas n
minih140893minih140893Ďábelská ošetřovatelka (2015) [TV film] 
Nightmare Nurse n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

77.1 %
10 - curil
6   - Kuvik
9   - Mlapiska
4   - T800
8   - derryl
9   - sussy
8   - Maurice

TV Program

ČT1 - Kojak (1973) [TV seriál]

16:20 - 17:15

54 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

ČT2 - Cestománie (1999) [TV cyklus]

16:55 - 17:20

19 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

NOVA - Odpolední Televizní noviny (20...

17:00 - 17:25

14 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Prima - A je to naše!

16:40 - 17:35

34 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144233
Osobností: 614809
Fotografií: 538924
Plakátů: 257904
Obsahů a biografií: 132079

Poslední komentáře

Labyrint (2015/4) [TV epizoda]

Labyrint
Tak napětí graduje, ti co   seriál viděli vědí, co   bude dál, ale i tak to   slušně funguje napodruhé a   opravdu atmosféra, tajmeno,   napínavé momenty to vše   dobře ladí!

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Policajt ze školky (1990)

Policajt ze školky
Dle mého milá rodinná   komedie s lehce akčními   prvky myslím že jsou horší   filmy a komedie tohle se   povedlo nechápu místní   hodnocení. Má to vtip akci a   i myšlenku:-)

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 10 / 10

Konec světa (1999)

Konec světa
Podle mě zajímavý film   vidět Arnolda v jiné roli   než terminator bylo super   skvěle zahraný super triky   a i když se zda že jsou   hluchá více >

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 10 / 10

Martin a červené sklíčko (1966)

Martin a červené sklíčko
Ve filmu spatříme mladšího   bratra Josefa Laufera, Allana,   v epizodce itala. Žádnou   velkou kariéru, jako   úspěšný bratr Josef   nestihl, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

Černá vdova (2008) [TV film]

Čierna vdova

Černá vdova
Tento film bol najprv   odvysielaný na TV Markíza a   Filmbox prebral tento   slovenský dabing, ktorý   vysiela na svojich kanáloch.

Autor: DJRoccoiNc

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.361/0.314