ohodnotit

Až budu mrtev

Kad budem mrtav i beo

Další název:
When I Am Dead and Gone / Keď budem mŕtvy a biely (SK)
Žánr:
Rok:
1967
Délka:
79 minut
„Vynikající jugoslávský film režiséra Živojina Pavloviće. Osudy zpěváka, který neuměl ani zpívat.“

Celkové hodnocení filmu Až budu mrtev

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77.1% (7 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.3.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.2.2010
Mlapiska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.3.2008
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
14.6.2008
derryl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.5.2004
sussy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.7.2005
Maurice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.11.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih3088minih3088Ani stín podezření (1943) 
Shadow of the Doubt n
minih57228minih57228Správci osudu (2011) 
The Adjustment Bureau n
minih46801minih46801Circuit (2001) 
Circuit n
minih48504minih48504Příšerky z podkroví (2009) 
Aliens in the Attic n
minih21322minih21322Trosečník (1986) 
Castaway n
minih24106minih24106Zrodila se hvězda (1976) 
A Star Is Born n
minih63116minih63116Hlava nebo orel (1980) 
Pile ou face n
minih29543minih29543Blbáci (1996) 
The Stupids n
minih75430minih75430Kluk mojí holky (2010) 
My Girlfriend's Boyfriend n
minih12441minih12441Milenec Lady Chatterleyové (1981) 
Lady Chatterley n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

77.1 % (7)
10 - curil
6   - Kuvik
9   - Mlapiska
4   - T800
8   - derryl
9   - sussy
8   - Maurice
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 165281
Osobností: 659989
Fotografií: 638299
Plakátů: 307418
Obsahů a biografií: 151489

Poslední komentáře

Jackova ukolébavka (1993)

Jackova ukolébavka
I když je příběh dobře   natočený, je málo   uvěřitelný, nereálný. Ale   titulní představitel odvedl   kus práce.

Autor: New | Hodnocení: 6 / 10

Zab mě, když to dokážeš (2009) [...

Zab mě, když to dokážeš
Když je příběh tak   totálně zblázněný, to se   i v lepším seriálu stane,   kolikrát si sám říkám,   že když se mě zavařuje   mozek, má to cenu koukat až   do konce?

Autor: jarda53 | Hodnocení: 5 / 10

Výjimeční (2019)

Výjimeční
Film o autistech, vlastně o   jejich ošetřovatelích, o   té ohromné mravenčí a   často sysifovské práci,   která se nedá dělat bez   nadšení, více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 9 / 10

Jarka a Věra (1938)

Jarka a Věra
Svým způsobem další z   řady klasických   studentských komedií z   předválečných a   válečných let, i když se   děj přímo ve škole   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Svatba na bitevním poli (2008)

Někdy to nestačí

Svatba na bitevním poli
Řeklo by se schopný   zkušený režisér a   špičkové obsazení to je   záruka kvality. Kdo viděl   tuhle pseudokomedii bude   souhlasit s tím, že více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.28/0.268