reklama
 
ohodnotit

Až budu mrtev

Kad budem mrtav i beo

Další název:
When I Am Dead and Gone / Keď budem mŕtvy a biely (SK)
Žánr:
Rok:
1967
Délka:
79 minut
„Vynikající jugoslávský film režiséra Živojina Pavloviće. Osudy zpěváka, který neuměl ani zpívat.“

Celkové hodnocení filmu Až budu mrtev

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77.1% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.3.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.2.2010
Mlapiska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.3.2008
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
14.6.2008
derryl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.5.2004
sussy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.7.2005
Maurice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.11.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih56420minih56420Ženy v pokušení (2010) 
Ženy v pokušení n
minih17544minih17544Ptáci v trní (1983) [TV minisérie] 
The thorn Birds n
minih50397minih50397Expres (2008) 
The Express n
minih56565minih56565Red Line (1995) 
Red Line n
minih7120minih7120Dvanáct (1964) 
n
minih13111minih13111Muž bez tváře (1993) 
The Man Without a Face n
minih16407minih16407Popínavá růže (1991) 
Rambling Rose n
minih44664minih44664Potkan 007 (2006) [DVD] 
Svein og rotta n
minih96733minih96733Wonder Woman (2017) 
Wonder Woman n
minih110886minih110886Léto s vlky (2003) 
Ulvesommer n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

77.1 % (7)
10 - curil
6   - Kuvik
9   - Mlapiska
4   - T800
8   - derryl
9   - sussy
8   - Maurice
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151237
Osobností: 635266
Fotografií: 575810
Plakátů: 273880
Obsahů a biografií: 139052

Poslední komentáře

Pan Dokonalý (2015)

Pan Dokonalý
Pořádně ulítlá a   praštěná komedie. Rozhodně   je to švanda, i když trochu   přehnaná. Anna Kendrick je   skvělá a pořád vypadá,   jako sjetá. více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 7 / 10

Likvidátor (1996)

PROCESOR!

Likvidátor
Tak přiznám se, že mi   tenhle film unikl a poprvé ho   viděl až včera. Chápu, že   je to přes dvacet let, ale i   tak si troufám tvrdit, že   více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 4 / 10

Avengers (2012)

Avengers
Superhrdinové pěkně   pohromadě. První z dlouhé   řady filmů mile překvapil   tím, že to tvůrci   nepřehnali a nepokazili,   takže vcelku slušná   podívaná.

Autor: MildaX | Hodnocení: 7 / 10

Zlodějka knih (2013)

Zlodějka knih
Film předcházela samá   chvála a je třeba přiznat,   že oprávněná. Velmi   povedená filmová adaptace   mě nezklamala. Výborná   kamera a podmanivá hudba.

Autor: MildaX | Hodnocení: 8 / 10

Everly (2014)

Everly
Udivilo mě, že roli v týhle   řezničině dali Šelmě,   když původně chtěli   "neobdařenou" blondýnu (bez   urážky). Je to úlet, u   kterýho se více >

Autor: SvoKar | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.325/0.287