reklama
 
ohodnotit

Až budu mrtev

Kad budem mrtav i beo

Další název:
When I Am Dead and Gone / Keď budem mŕtvy a biely (SK)
Žánr:
Rok:
1967
Délka:
79 minut
„Vynikající jugoslávský film režiséra Živojina Pavloviće. Osudy zpěváka, který neuměl ani zpívat.“

Celkové hodnocení filmu Až budu mrtev

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77.1% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.3.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.2.2010
Mlapiska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.3.2008
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
14.6.2008
derryl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.5.2004
sussy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.7.2005
Maurice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.11.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih5795minih5795Dagny (1977) 
Dagny n
minih25221minih25221Muž nie je žiadúci (1983) 
n
minih31255minih31255Vítejte do Těžkých časů (1967) 
Welcome to Hard Times n
minih4498minih4498Bounty (1984) 
The Bounty n
minih52116minih52116Černá sanitka (2008) [TV seriál] 
Černá sanitka n
minih26637minih26637Havrania cesta (1962) 
Havrania cesta n
minih27181minih27181Řeka do nenávratna (1954) 
n
minih11389minih11389Léto na divoké řece (1986) 
White Water Summer n
minih88456minih88456Pygmejovia – deti džungle (2011) [DVD] 
n
minih54032minih54032V temném lese (2006) 
Bosque de sombras n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

77.1 %
10 - curil
6   - Kuvik
9   - Mlapiska
4   - T800
8   - derryl
9   - sussy
8   - Maurice

TV Program

ČT1 - Gustav Brom Big Band

01:50 - 02:50

58 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Ve službách Jejího Veličenstva...

00:40 - 03:00

128 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

NOVA - Volejte Novu (2003) [TV pořad]

02:30 - 03:00

18 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Prima - Prima ZOOM Svět

02:45 - 03:15

3 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 142445
Osobností: 609770
Fotografií: 531729
Plakátů: 255625
Obsahů a biografií: 131024

Poslední komentáře

Opičí král lékařem (1986) [TV ep...

Opičí král lékařem
Opět vynikající a vcelku   oddechová epizoda plná   humoru, vtipných scén a   hlášek. Nezapomenutelné   originální výrazy jako   "koňadrin", více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 10 / 10

Anička jde do školy (1962)

Filmová předloha

Anička jde do školy
Filmovou předlohou je kniha   Jana Rysky Anička z první A,   je volným pokračováním   knihy Anička a její   přátelé.

Autor: Gruberova | Hodnocení: 8 / 10

Kong: Ostrov lebek (2017)

Kong: Skull Island

Kong: Ostrov lebek
Klasická pop-cornovka s   veľmi jednoduchým dejom ale   za to údernou a veľmi   zábavnou akciou (Scéna na   štýl 300 so zeleným plynom   je více >

Autor: bobo336 | Hodnocení: 7 / 10

Velká čínská zeď (2016)

Chrabrý Matt lučíštník

Velká čínská zeď
Velká čínsko-americká   mystifikace.Matt Damon v roli   západního   dobrodruha,žoldáka a   lučištníka se na cestě za   hledáním tajemství více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 2 / 10

Terminator: Genisys (2015)

Terminator: Genisys
Pro me genialni dil suprovy   restart kdyz si vezmu jak   dok....vili t4 protoze diky   tomu dilu predtim nemeli   moznost jak pokracovat. Forky více >

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.459/0.43