NOVĚ můžete filtrovat filmy a seriály také dle streamovacích služeb
ohodnotit

Autostop za 2 mil. dolarů

Autostop rosso sangue

Další název:
Hitch Hike; Death Drive; The Naked Prey / Autostop za 2 000 000 $ / Hitch Hike
Země:
Rok:
1977
Délka:
104 minut

Celkové hodnocení filmu Autostop za 2 mil. dolarů

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63% (10 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.2.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.4.2020
jager
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.11.2009
Manučao
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.12.2019
ASPHALT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.4.2020
tylda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.2.2017
bolzanos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.9.2016
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
12.6.2008
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
31.10.2007
Danecek1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.8.2021

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih46231minih46231Sedm statečných (1998) [TV seriál] 
The Magnificent Seven n
minih35887minih35887Klaním se, měsíci (1988) [TV inscenace] 
Klaním se, měsíci n
minih154048minih154048Vraždící opice (2013) [TV film] 
Flying Monkeys n
minih41222minih41222Láska a jiné průšvihy (2004) 
The Truth About Love n
minih43427minih43427Drsný časy (2005) 
Harsh Times n
minih27048minih27048Draculův švagr (1996) [TV seriál] 
n
minih163080minih163080Strážmistr Topinka (2019) [TV seriál] 
Strážmistr Topinka n
minih72195minih72195Pan Bobr (2011) 
The Beaver n
minih46173minih46173Pistole sedmi statečných (1968) 
Guns of the Magnificent Seven n
minih46811minih46811Případ pro Sam (1996) [TV seriál] 
Profiler n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

63 % (10)
6   - Kuvik
6   - Kycky
7   - jager
5   - Manučao
7   - ASPHALT
8   - tylda
10 - bolzanos
4   - T800
2   - bajaw
8   - Danecek1
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 177662
Osobností: 678065
Fotografií: 710850
Plakátů: 338022
Obsahů a biografií: 162299

Poslední komentáře

Secret Garden (2017) [TV epizoda...

Secret Garden
Klasika. Opět ta, která byla   za největší potvoru d   začátku, projeví hrdinské   srdce a obětuje se. Vkládám   ještě naději, že alespoň   Gothel bude fakt potvora a ne   jen někdo s narušeným   zázemím.

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

Dívka s pistolí (1968)

Dívka s pistolí
Cesta pomsty sicilské   zneuctěné ženy. Dostat   sicilskou ženu do postele a   utéct se prostě nevyplácí.   Nejen Francouzi, ale i   Italové více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Vlákna (1984) [TV film]

Vlákna
Šokující, naprosto reálný   a ve svém jádru hodně   varující snímek, tentokrát   od britských tvůrců   televize BBC. Tentokrát   proto, že více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Noční lovec (2018)

PROCESOR!

Noční lovec
Tvářilo se to, jako solidní   kriminálka a musím přiznat,   že ten závěrečný zvrat   jsem nečekal, ale na   vysvětlení mnoha věcí mi   to nestačilo. Každopádně   jsem se nenudil a nadprůměr   určitě.

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Duna (2021)

Nějakej oskar by to dostat mohlo

Duna
Je to opravdu dobrý film,   který je tedy úvodem do   příběhu a i když je dobré   ho vidět v kině, pro kino   byl natočen, tak   naneštěstí více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení