ohodnotit

Autostop za 2 mil. dolarů

Autostop rosso sangue

Další název:
Hitch Hike; Death Drive; The Naked Prey / Autostop za 2 000 000 $ / Hitch Hike
Země:
Rok:
1977
Délka:
104 minut

Celkové hodnocení filmu Autostop za 2 mil. dolarů

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.1% (9 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.2.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.4.2020
jager
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.11.2009
Manučao
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.12.2019
ASPHALT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.4.2020
tylda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.2.2017
bolzanos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.9.2016
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
12.6.2008
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih159224minih159224Kinosála (2017) [TV pořad] 
n
minih29754minih29754Hlubina (2002) 
Below n
minih36372minih36372Lovec krokodýlů (2002) 
The Crocodile Hunter: Collision Course n
minih28575minih28575Léto ztracených polibků (2000) 
Summer of 27 Missing Kisses n
minih27243minih27243Dožeň, co se dá! (1998) 
Blast from the Past n
minih118199minih118199Láska ve hvězdách (2014) [TV seriál] 
Star-Crossed n
minih23000minih23000Alaska.de (2000) 
alaska.de n
minih124310minih124310Zrazená (2014) [TV film] 
Betrayed n
minih8993minih8993Chobotnice 6 (1992) [TV seriál] 
La Piovra 6 - L' ultimo segreto n
minih39792minih39792Rafťáci (2006) 
Rafťáci n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61.1 % (9)
6   - Kuvik
6   - Kycky
7   - jager
5   - Manučao
7   - ASPHALT
8   - tylda
10 - bolzanos
4   - T800
2   - bajaw

TV Program

ČT1 - Oheň

09:50 - 10:10

8 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

ČT2 - Grónsko - šepot ledu

09:25 - 10:20

33 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

NOVA - Policie Modrava (2015) [TV ser...

09:50 - 11:00

8 minut již uběhlo
62 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

09:25 - 10:00

33 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166414
Osobností: 661090
Fotografií: 647419
Plakátů: 311505
Obsahů a biografií: 153140

Poslední komentáře

Indiana Jones a chrám zkázy (198...

Indiana Jones a chrám zkázy
Druhý film o Indina Jonesoj   je malinko "horší" ale v   podstatě né zas o tolik, má   skvělé triky, temnou   atmosféru, je strašidelný,   akce více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Poslední bohém (1931)

Poslední bohém
Saša Rašilov byl ideálním   představitelem Jaroslava   Haška. Neznám nikoho   dalšího, kdo by ho ve filmu   zastoupil lépe. Tenhle film   více >

Autor: topipig | Hodnocení: 7 / 10

Pastýřská pohádka (1980) [TV ins...

Pastýřská pohádka
Klasická papundeklová   studiovka z osmdesátek,   která vyniká vtipem a   rozverností. Tyhle pohádky   měly fakt svoje a většinou   solidně více >

Autor: topipig | Hodnocení: 8 / 10

Věčný příběh (1998)

Věčný příběh
Přes osobitě pojatou   strukturu děje, působivou   výpravu i hodně kvalitní   obsazení mne tenhle film   příliš neoslovil. Je v tom   hodně více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Duch doby - Stále kupředu (2011)

Doporučuji nejen pravicovým fanatikům

Duch doby - Stále kupředu
, doporučuji film i   obyčejným lidem, aby   věděli, že je naděje, že   se vše zlepší a lidem se   bude líp žít. Film má   čtyři části, začíná více >

Autor: jmenuji.se.libor | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.185/0.173