ohodnotit

Autoškola [TV film]

Crash Course

Další název:
Drivers Ed; Driving Academy
Žánr:
Rok:
1987
Délka:
95 minut

Celkové hodnocení filmu Autoškola

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 48.9% (9 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.2.2010
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
19.1.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.1.2010
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.3.2010
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.8.2013
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
12.6.2008
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
24.7.2009
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
31.10.2007
risula
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih5131minih5131Les brigades du Tigre (1974) [TV seriál] 
Les brigades du Tigre n
minih9032minih9032Chvějící se země (1964) 
Пядь земли n
minih5140minih5140Cisco Kid (1994) [TV film] 
The Cisco Kid n
minih62090minih62090Nová vesmírná odyssea (2009) 
To n
minih47652minih47652V křesle režiséra (2007) 
Man in the Chair n
minih41705minih41705Čarovná země (2004) 
The Dust Factory n
minih5556minih5556Čerstvé mrtvoly (1988) 
The Newly Deads n
minih43355minih43355Učedník kouzelníka Čáryfuka (1969) [TV hra] 
Učedník kouzelníka Čáryfuka n
minih4698minih4698Břečťan (1982) 
n
minih17582minih17582Půlnoční peklo (1996) [TV film] 
Blackout n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

48.9 % (9)
5   - Kuvik
4   - REKBRIT
8   - satyr
4   - MaKy92z
8   - oulisna
3   - T800
4   - tvo
3   - bajaw
5   - risula

TV Program

ČT1 - Případy detektiva Murdocha (20...

23:00 - 23:45

14 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

ČT2 - Jeden den ve Francii

21:45 - 23:20

89 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba: Ne...

22:55 - 23:50

19 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

Prima - V.I.P. vraždy (2016) [TV seriá...

22:45 - 00:05

29 minut již uběhlo
51 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166370
Osobností: 661038
Fotografií: 646685
Plakátů: 311216
Obsahů a biografií: 153060

Poslední komentáře

Pidilidi (1997)

Pidilidi
Roztomilá blbinka, jejíž   kouzlo tkví v kontrastu   našeho a pidisvěta a hlavně   v tom, co si pidilidi   "půjčí" z našeho a na co   to více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 6 / 10

Přízrak lásky (1981)

Přízrak lásky
Trochu ťažkopádnejší film   o "mŕtvej" láske, ktorá sa   začne dotyčnému zjavovať.   Samotný príbeh o iba dvoch   postavách však nie je   více >

Autor: Manučao | Hodnocení: 7 / 10

Pod vodou (2019)

Pod vodou
Znáte filmy Leviathan (1989)   nebo Život (2017) a   samozřejmě i dalším   snímkům je to podobné.   Pokud ano je to takový mix   těch zmíněných více >

Autor: FLA | Hodnocení: 5 / 10

Na palubu! (2020)

Na palubu!
Velmi milá, lehká a   přirozeně plynoucí komedie   z dílny Guillaume Brace.   Ideální do letního kina.   Díky, KVIFF. :)

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 8 / 10

Než skončí léto (2019)

Než skončí léto
Intenzivní, nespoutaný a   místy nepochopitelný -   takový je film "Než skončí   léto" i život hlavní   hrdinky.

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.214/0.203