NOVĚ můžete filtrovat filmy a seriály také dle streamovacích služeb
ohodnotit

Autoškola [TV film]

Crash Course

Další název:
Drivers Ed; Driving Academy
Žánr:
Rok:
1987
Délka:
95 minut

Celkové hodnocení filmu Autoškola

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 48.9% (9 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.2.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.1.2010
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
19.1.2010
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.3.2010
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.8.2013
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
12.6.2008
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
24.7.2009
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
31.10.2007
risula
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih59588minih59588Čína (2006) 
n
minih54944minih54944Nazareth - Razamanaz: Live In London (1985) [DVD] 
n
minih4959minih4959Casablanca (1942) 
Casablanca n
minih73012minih73012Mořský vlk (2009) [TV film] 
Sea Wolf n
minih21436minih21436Tři zlaté vlasy děda Vševěda (1963) 
Tři zlaté vlasy děda Vševěda n
minih61439minih61439Jahůdka a kamarádi (2007) [TV seriál] 
Strawberry Shortcake n
minih39487minih39487Krajina přílivu (2005) 
Tideland n
minih37343minih37343100 žhavých tygřic (2002) 
Girl Fever n
minih24984minih24984Čas dluhů (1998) 
n
minih53397minih53397Ďáblovo město (2009) 
Djavolja Varoš n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

48.9 % (9)
5   - Kuvik
8   - satyr
4   - REKBRIT
4   - MaKy92z
8   - oulisna
3   - T800
4   - tvo
3   - bajaw
5   - risula

TV Program

ČT1 - Kde domov můj? (2016) [TV pořa...

18:25 - 18:55

29 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

ČT2 - Havana, kubánská kráska

18:45 - 19:40

9 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:20 - 19:30

34 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

Prima - Počasí

18:52 - 18:55

2 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 177568
Osobností: 677881
Fotografií: 710194
Plakátů: 337765
Obsahů a biografií: 162224

Poslední komentáře

Ty, ty, Yetti (1987) [TV inscena...

Ty, ty, Yetti
Tak tohle bylo teda hafo   přestřelený! :D   Neskutečná chujovina, že   jsem si nejdřív říkal, to   snad nemyslí vážně, ale   pak jsem se více >

Autor: topipig | Hodnocení: 8 / 10

Duna (2021)

PROCESOR!

Duna
Za mě je to úplně   obyčejný film, který je   strašně rozvleklý a   téměř nic se tam neděje i   přes vražednou stopáž, a   to je ještě teprve více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Skryté zlo (2018)

PROCESOR!

Skryté zlo
Týpek, co hrál psychopata,   byl vybranej dobře. A bylo   vidět, že je zvyklý, že   jako boháč je absolutně   nedotknutelný a nemůže se   mu nic stát. Nějaký   napětí tam bylo a celkem to   ubíhalo.

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Skryté zlo (2017)

PROCESOR!

Skryté zlo
Začátek byl perfektní, jako   z Pulp fiction. Jenomže pak   se tam přestal úplně   řešit děj a celé se to   cvrklo na dětskou říkanku.   Nevím, více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 4 / 10

Stáhni mě do pekla (2009)

PROCESOR!

Stáhni mě do pekla
Tak začátek, kde bylo   opravdu pár dobrých lekaček   až jsem nadskočil ze židle,   mi napovědělo, jakým   směrem se to bude ubírat. A   musím více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení