reklama
 
ohodnotit

Atrakce švédského zájezdu

Atrakce švédského zájezdu/Švedski aranžman

Žánr:
Rok:
1989
Délka:
94 minut
Premiéra v ČR:
1.11.1989
„Napříč Evropou s přísně utajenou cestovní kanceláří.“

Celkové hodnocení filmu Atrakce švédského zájezdu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 51.7% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.2.2009
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
6.11.2007
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.2.2016
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
30.8.2013
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
14.3.2017
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
15.3.2009
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.9.2012
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.3.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.10.2010
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.4.2015
mrakoslap
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.3.2013
lubosagafon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.5.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih22991minih22991Všichni ti milí mladí lidožrouti (1960) 
n
minih29285minih29285Medvědí vodopády (1999) 
Grizzly Falls n
minih48369minih48369Změna je život (2000) [TV film] 
Model Behavior n
minih79990minih79990Černá listina (2011) 
Hit List n
minih40406minih40406Dům voskových figurín (1953/3) 
House of Wax n
minih31921minih31921Hrabě Monte Christo (1998) [TV minisérie] 
Le comte de Monte Cristo n
minih24420minih24420Život pro Jana Kašpara (1959) 
n
minih49094minih49094Nacistický útok (1940) 
Mein Kampf - My Crimes n
minih4349minih4349Bludička (1977) 
Bludička n
minih43740minih43740Z vězení do éteru (2007) 
Talk to Me n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

51.7 %
4   - argenson
4   - cicis
5   - curil
1   - Pitryx
4   - hvezdyn
4   - Agostino
3   - AGAMEMNON
10 - dederon
6   - rosta12
10 - Gremmie
6   - mrakoslap
5   - lubosagafo
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145293
Osobností: 618446
Fotografií: 543947
Plakátů: 260303
Obsahů a biografií: 133226

Poslední komentáře

Valerian a město tisíce planet (...

Pozoruhodný počin.

Valerian a město tisíce planet
Rozostřete logiku, zaostřete   vnímavost a jdeme na to,   neboť film je imho primárně   určený k tomu, aby bylo na   co se dívat. A hrome, daří více >

Autor: RwlBem | Hodnocení: 10 / 10

Nesmiřitelní (1992)

Nesmiřitelní
Clint Eastwood sice nezklamal   a film je to dobrý, ale   úplně top zase ne.   Nečekejte žádné velké   přestřelky, je to postaveno   více na více >

Autor: red.mann | Hodnocení: 6 / 10

Domácí víno (1963) [TV inscenace...

Domácí víno
Ani jsem to nedokoukal,   slušní herci a zajímavé   téma zabíjí naprosto   hrozně ubrečené,   upištěné a usmiřovací,   nekonečné rozhovory a na   tohle se dívat - prostě   NE!!!

Autor: FLA | Hodnocení: 2 / 10

Planetární masakr (2016) [TV fil...

Planetární masakr
Jedna z mnohých   katastrofických ptákovin.   Nebýt počítačových   efektů tak bych dal jenom 1.   Protrpěl jsem jej až dokonce   a byla to ztráta času.

Autor: satyr | Hodnocení: 4 / 10

Do morku kosti (2010)

Do morku kosti
Ten příběh je tak drsný a   syrový, že přestože film   je velice kvalitně   zpracovaný, sotva si budu   chtít ten "zážitek" plný   krutostí více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.509/0.467