reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Atlantic City

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.3.2009
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
27.3.2015
Zimmy871
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.2.2012
stanko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.7.2014
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.12.2011
extremek.cz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
20.12.2007
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
12.6.2008
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih11899minih11899Malý Bobeš ve městě (1962) 
Malý Bobeš ve městě n
minih49304minih49304Lepší zítřek 3 (1989) 
Ying hung boon sik III jik yeung ji gor n
minih53945minih53945R.A.S. (1973) 
R.A.S. n
minih29655minih29655Krotitel větru (1999) [TV film] 
Inherit the Wind n
minih83528minih83528Když jsem naposledy viděl Archieho (1961) 
The Last Time I Saw Archie n
minih22051minih22051Válka jednoho muže (1990) [TV film] 
One Man´s War n
minih8828minih8828Husar na střeše (1995) 
Le hussard sur le toit n
minih8594minih8594Hotel Bagdad (1987) 
Out of Rosenheim n
minih5682minih5682Čtrnáctý u stolu (1943) 
Čtrnáctý u stolu n
minih82831minih82831Můj týden s Marilyn (2011) 
My Week with Marilyn n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55 % (8)
8   - curil
2   - mat.ilda
7   - Zimmy871
5   - stanko
7   - Kycky
5   - extremek.c
4   - T800
6   - bajaw

TV Program

ČT1 - Žiješ jenom 2x

05:00 - 05:30

24 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

ČT2 - Pološero - V osmnácti na ulici

05:00 - 05:30

24 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

NOVA - nevysílá se

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

04:25 - 06:20

59 minut již uběhlo
56 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152446
Osobností: 636648
Fotografií: 579140
Plakátů: 275808
Obsahů a biografií: 139905

Poslední komentáře

90210: Nová generace (2008) [TV ...

90210: Nová generace
původní 90210 jsem nikdy   neviděla, ani kousek. Tohle   byl povedený seriál, který   opravdu dobře začal, 1.   série byla dobrá, 2. taky,   3. více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 7 / 10

Psi (1978)

Psi
Malé městečko ve kterém   bydlí místní cvičitel   bojových psů který je má   radši než lidi a doktor   který se psů spíše   bojí,mezi ně se více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

Návrat Lew Harpera (1975)

Návrat Lew Harpera
Průměrná detektivka,najaté   soukromé očko má vyšetřit   vydírání,jenže místní   poldové se ho snaží zbavit   hned od začátku,pak se   dostaví více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 5 / 10

Krvežíznivé opice (2007) [Video]

Krvežíznivé opice
Nebetyčná a hrozná hovadina   a kravina, kterou nezachraní   ani učinkovaní Fahrid Murray   Abraham a dalších hvězd a   hvězdiček made in hollywood.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 1 / 10

Vždyť zalhat dítěti je tak snadn...

povídka "Svatba"

Vždyť zalhat dítěti je tak snadné
Další z nezábavných   povídek z bakalářského   cyklu. Hartl se stylizuje do   role zapšklého   postpuberťáka, který   zřejmě zaostal někde ve více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.258/0.224