reklama
 
ohodnotit

Ať žije smrt!

Viva La Muerte

Další název:
Long Live Death
Žánr:
Země:
Rok:
1970
Délka:
90 minut

Celkové hodnocení filmu Ať žije smrt!

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 44.3% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.8.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
10.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
12.6.2008
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.7.2009
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
31.10.2007
Sivok
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
22.4.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih25841minih25841Jedna navíc (1995) 
Two Much n
minih49801minih49801Vládní prohlášení (1948) 
State of the Union n
minih45984minih45984Aj vrabec je vták (1968) 
A veréb is madár n
minih11040minih11040La Bamba (1987) 
La Bamba n
minih130222minih130222Od pěti do sedmi (2014) 
5 to 7 n
minih32946minih32946Vlak dětství a naděje (1985) [TV seriál] 
Vlak dětství a naděje n
minih25531minih25531Dobrman (1997) 
Dobermann n
minih42649minih42649Jak přijít o život (1974) [TV film] 
n
minih43280minih43280Lidé deště (1969) 
The Rain People n
minih41087minih41087O třech stříbrných hřebenech (1991) [TV inscenace] 
O třech stříbrných hřebenech n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

44.3 %
6   - curil
5   - Agostino
4   - Kuvik
3   - T800
7   - tvo
3   - bajaw
3   - Sivok
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146712
Osobností: 622346
Fotografií: 554742
Plakátů: 263342
Obsahů a biografií: 134565

Poslední komentáře

Sněhulák (2017)

Čekal jsem více...

Sněhulák
Není to špatný film,   oceňuji atmosféru, kameru,   lokace, hudbu... Četl jsem   knihu a bohužel scénář   příběh natolik   zjednodušil, že to pro mne   bylo zklamaní.

Autor: irm | Hodnocení: 6 / 10

Okresní přebor (2010) [TV seriál...

Okresní přebor
pro mě je okresní přebor   jeden z nejlepších českých   seriálů. vlastně   nejlepší. jsem ženská,z   města,fotbal nehraju a   nezajímá mě. více >

Autor: zeus12xy | Hodnocení: 10 / 10

Kamarád v nouzi (2015) [TV epizo...

Kamarád v nouzi
Vcelku dobře udělaný   seriál, který se dá   zkouknout, ne každý   člověk, který je oslavován   je hrdina. Hrdinou není ani   disident Ryba, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 6 / 10

Temná legenda 2 (2000)

Temná legenda 2
Další trapná slasher   pí*ovina. Tímto dílem to   mělo skončit, aby nedošlo   k natočení třetího dílu.   Naprostá ztráta času.   Temná legenda více >

Autor: 261972 | Hodnocení: 3 / 10

Temná legenda 3 (2005) [Video]

Temná legenda 3
I když jsem to nečekala,   tak Temná legenda 3 je   lepší, než její starší   "sourozenec". Legenda o   Krvavé Mary není sice nic   více >

Autor: 261972 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.57/0.532