reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Ať žije myš

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 36.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.1.2010
Bape
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.9.2014
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
12.6.2008
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.7.2009
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
31.10.2007
Sivok
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
22.4.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih49362minih49362Ztracené město (2008) [TV film] 
Lost City Raiders n
minih31279minih31279Adrien (1943) 
n
minih31552minih31552Annie Lenox - Diva (1992) 
Annie Lenox - Diva n
minih41493minih41493Agent spécial à Venise (1964) 
Agent spécial à Venise n
minih38751minih38751Kameňák 3 (2005) 
Kameňák 3 n
minih3631minih3631Barový povaleč (1987) 
Barfly n
minih43226minih43226Agent 117 (2006) 
OSS 117: Le Caire nid d'espions n
minih3091minih3091Anička s lískovými oříšky (1993) [TV film] 
Anička s lískovými oříšky n
minih44667minih44667Kurz negativního myšlení (2006) 
Kunsten å tenke negativt n
minih31662minih31662Scooby Doo (2002) 
Scooby-Doo n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

36.7 %
3   - Agostino
5   - Bape
3   - T800
5   - tvo
3   - bajaw
3   - Sivok

TV Program

ČT1 - Dobrodružství kriminalistiky (...

20:00 - 20:50

28 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

ČT2 - Válečné projekty třetí říše II...

20:00 - 20:55

28 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

20:20 - 21:35

8 minut již uběhlo
67 minut zbývá do konce

Prima - V.I.P. vraždy (2016) [TV seriá...

20:15 - 21:35

13 minut již uběhlo
67 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140634
Osobností: 602789
Fotografií: 521019
Plakátů: 252319
Obsahů a biografií: 129676

Poslední komentáře

Kameny na pevnost (2014)

Akcja pod Arsenałem

Kameny na pevnost
Režisér Robert Gliňski se   ve svém snímku vrací k   jedné z největších   odbojových akcí na území   okupovaného Polska.Szare   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 9 / 10

Everly (2014)

Everly
Krve, jako ve filmu od   Tarantina,S.Hayek pořád   krásná ale něco tomu   chybělo,občas jsem se i   zasmál,protivníci byli jako   loutky na více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

Jack Reacher: Poslední výstřel (...

Tom Cruise-akcna superstar...

Jack Reacher: Poslední výstřel
Vyborny akcny film,v ktorom   exceluje Tom Cruise.Tom je   velky profesional a potvrdzuje   to i v tomto snimku.Zaujimava   zapletka, vyborne akcne více >

Autor: pigal

Chodník cez Dunaj (1989)

Popiska

Chodník cez Dunaj
Ak by som ten film nebol videl   pre 20 rokmi, tak autor   popisu, ako tazky amater by ma   nasral, kedze neprofesionalne   prezradi vyvrcholenie více >

Autor: mck

Marauders (2016)

Akcny film, alebo Rubikova kocka?

Marauders
Zaujimave herecke obsadenie   nie je zarukou kvalitneho   filmu-to je stara znama   vec...Hlavnym vinnikom je   tazkopadny scenar,ktory je   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.263/0.24