reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 27.2.2017 a svátek má Alexandr. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Astenický syndrom

Astěničeskij sindrom

Další název:
Астенический синдром; Astenicheskiy sindrom
Země:
Rok:
1989
Délka:
153 minut
Premiéra v ČR:
15.4.1998

Celkové hodnocení filmu Astenický syndrom

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 52.9% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.2.2010
Zimmy871
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.4.2012
Elda1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.3.2008
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
11.6.2008
volam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.10.2009
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih34927minih34927Rukojmí (2005) 
Hostage n
minih8460minih8460Hon na ponorku (1990) 
The Hunt for Red October n
minih17903minih17903Rockeři (1994) 
Airheads n
minih5085minih5085Cestou křížovou (1938) 
n
minih49195minih49195Děsnej dupák (2009) 
Dance Flick n
minih9967minih9967Karate tiger 1: Neustupuj, nevzdávej se (1986) 
No Retreat, No Surrender n
minih5613minih5613Četník a četnice (1982) 
Le gendarme et les gendarmettes n
minih43834minih43834Pojďte s námi mezi bohy (1986) [TV inscenace] 
n
minih31788minih31788Kopec plný bot (1969) 
La collina degli stivali n
minih4154minih4154Bitva o Alžír (1965) 
La Battaglia di Algeri n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

52.9 %
4   - Agostino
6   - Kuvik
6   - Zimmy871
4   - Elda1
4   - T800
10 - volam
3   - bajaw

TV Program

ČT1 - Četníci z Luhačovic (2017) [TV...

10:30 - 12:00

36 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

ČT2 - Podzemní Čechy

10:45 - 11:10

21 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

11:00 - 11:45

6 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

Prima - Shledání v Rose Abbey (2009) [...

10:20 - 12:10

46 minut již uběhlo
64 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141646
Osobností: 606686
Fotografií: 526705
Plakátů: 254009
Obsahů a biografií: 130332

Poslední komentáře

Tokarev (2014)

Tokarev
Mezi spoustou keců je sem tam   i akce. Cage je skvělý, ale   celkově to postrádá   větší švih. Postav jak   nastláno, a při tom   zbytečně. více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Méďové (2001) [TV seriál]

Méďové
Pro tyto tři huňáče máme   slabost já i moje vnoučata,   a nejenom proto, že si jejich   taškařice užíváme taky v   berounském "medvědáriu",   více >

Autor: collen | Hodnocení: 10 / 10

Nejtemnější zlo (2009) [TV film]

Nejtemnější zlo
To skákání děje z místa   na místo mi pěkně lezlo   krkem. A ten guláš v tom…   Kdysi dávno jsem nějaké   práce od H.P. přečetl, a   nijak mne více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

V sedmém nebi (2014/1) [TV pořad...

V sedmém nebi
Tento pořad mám moc rád,   dívám se a občas i nad   smutným případem ukápne i   slza, bez nich to nejde, když   jsem pracoval v Brně, tak   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

Sbohem buď, lásko má (1944)

Sbohem buď, lásko má
Jeden z nejlepších filmů   noir natočený v roce 1944.   Nesnadná uchopitelnost, hra   světel a stínu, výborné   převedení detektivního   žánru více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.376/0.348