reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.2.2017 a svátek má Matěj. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Assa

Země:
Rok:
1987
Délka:
144 minut
Premiéra v ČR:
1.4.1989
„Milostná historie s kriminální zápletkou. Symbolické střetnutí odlišných životních principů a hodnot.“

Celkové hodnocení filmu Assa

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 44.3% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
10.2.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.11.2016
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.4.2012
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
11.6.2008
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
31.10.2007
ladzavs
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
13.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih53996minih53996Čas odvety (1981) 
Tiempo de revancha n
minih37124minih37124Alfie (2004) 
What’s It All About, Alfie? n
minih112037minih112037Štístko z Grand Canyonu (1967) 
Brighty of the Grand Canyon n
minih42977minih42977Neviditelné zlo (2006) 
See no Evil n
minih54370minih54370Big Ben (1996) [TV seriál] 
Der Bulle von Tölz n
minih43055minih43055Občan pes (2004) 
Mah nakorn n
minih32327minih32327Gaye Marvin / Greatest Hits - Live in 1976 (1976) 
Gaye Marvin / Greatest Hits - Live in 1976 n
minih24927minih24927Cesta domů (1996) 
Fly Away Home n
minih49829minih49829Supernova (2005) [TV film] 
Supernova n
minih34035minih34035Blázinec pondělní noci (2000) 
Monday Night Mayhem n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

44.3 %
3   - Agostino
4   - Kuvik
7   - melakara
10 - dederon
4   - T800
2   - bajaw
1   - ladzavs
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141522
Osobností: 606194
Fotografií: 526424
Plakátů: 253901
Obsahů a biografií: 130287

Poslední komentáře

Temná strana slunce (1997)

Temná strana slunce
Cituji :" Můj Bože, někdy   si přeju, abych se   nenarodil".To jsou první   slova Brada Pitta v jeho   prvním filmu a příběh,   který se tady více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

28 týdnů poté (2007)

28 týdnů poté
Snad mi Robinson níže   promine, ale tomuhle říká   oddechovka? Ten film je jeden   velký masakr a jatka a nic na   tom nezmění, že je to   více >

Autor: collen | Hodnocení: 2 / 10

Magická slova: Příběh J. K. Rowl...

Magická slova: Příběh J. K. Rowlingové
Harry Potter je fenomén   současnosti a jeho autorka si   zaslouží, aby o její   osobnosti věděli všichni,   které svými knihami   oslovila. více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Stopařův průvodce po Galaxii (20...

Stopařův průvodce po Galaxii
Ford Prefect černoch?! Už   mě ty multikulti vnucené   postavy začínají krkat.   Sice je pravda, že Británie   už Britům nepatří, ale   tahle více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 4 / 10

Specialisté (2017) [TV seriál]

Specialisté
Po pár dílech spíše   rozporuplné pocity, už asi   20 let možná víc každej   točí kriminálky od Asie po   Evropu a USA a kde si   vzpomenete, více >

Autor: FLA | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.599/0.575