reklama
 
ohodnotit

Assa

Země:
Rok:
1987
Délka:
144 minut
Premiéra v ČR:
1.4.1989
„Milostná historie s kriminální zápletkou. Symbolické střetnutí odlišných životních principů a hodnot.“

Celkové hodnocení filmu Assa

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 44.3% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
10.2.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.11.2016
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.4.2012
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
11.6.2008
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
31.10.2007
ladzavs
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
13.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih15777minih15777Philadelphský experiment (1984) 
The Philadelphia Experiment n
minih5467minih5467Černá dynastie (1962) 
Černá dynastie n
minih56881minih56881Mentalista (2008) [TV seriál] 
The Mentalist n
minih21281minih21281Trhala fialky dynamitem (1992) 
Trhala fialky dynamitem n
minih42205minih42205Území bílých králů (1991) [TV seriál] 
Území bílých králů n
minih2644minih2644Ach, Jonatane, ach, Jonatane (1973) 
Oh Jonathan, oh Jonathan! n
minih33350minih33350Myšák Stuart Little 2 (2002) 
Stuart Little 2 n
minih33474minih33474Ať žije svatý Jan! (2002) 
Viva Sao Joao! n
minih9832minih9832K2 (1991) 
K2 n
minih25714minih25714Pád Itálie (1981) 
Pad Italije n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

44.3 %
3   - Agostino
4   - Kuvik
7   - melakara
10 - dederon
4   - T800
2   - bajaw
1   - ladzavs

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

17:15 - 17:40

3 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

ČT2 - Velké stroje zblízka: Letadlov...

16:40 - 17:25

38 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

NOVA - Odpolední Televizní noviny (20...

17:00 - 17:25

18 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Prima - Soudní síň (2016) [TV pořad]

16:40 - 17:35

38 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 142365
Osobností: 609524
Fotografií: 531399
Plakátů: 255490
Obsahů a biografií: 130950

Poslední komentáře

Kojak (1973) [TV seriál]

Bez komentáře

Kojak
Jeden z nejlepších seriálů   všech dob.Skvele obsazení   každý díl stojí za to .Jen   škoda že už pár hlavních   postav už nežije

Autor: Jirka790419 | Hodnocení: 10 / 10

Planeta Teror (2007)

Planeta Teror
Pánům se povedlo co   zamýšleli. Natočili   perfektní vzpomínku na   béčkové filmy minulého   století. Sice místy husté,   ale má to náboj a často se   dostaví i úsměv.

Autor: red.mann | Hodnocení: 6 / 10

Svatební cesta do Jiljí (1983) [...

Dokonalý

Svatební cesta do Jiljí
Mně připadá ten film   dokonalý a vtipný i po   letech, je pro mě   překvapení, že to někomu   nepřijde humorné. Poprvé   jsem ho viděla sama, více >

Autor: dolh

Šílený Max: Zběsilá cesta (2015)

Šílený Max: Zběsilá cesta
Vyzualne krasny vsechno ale   Max mlci... Kurna je to film o   nem nebo o tech hlavnich   smejdech. Kazdopadne hra je   pribehove zajimavejsi

Autor: MADSpilkaPdy

Šílený Max 3 (1985)

Šílený Max 3
Jj krasne rozlouceni se starou   serii miluju tenhle svet   MadMelaMaxe s Hardym me to uz   tak neba ale asi divne   rozpolozeni podivam se   více >

Autor: MADSpilkaPdy

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.038/0.964