reklama
 
ohodnotit

Arturovo pátrání

Arthur's Missing Pal

Rok:
2006
Délka:
68 minut

Celkové hodnocení filmu Arturovo pátrání

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 40% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
10.2.2010
PORTER
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2013
Matematicka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
17.3.2014
davidek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
7.1.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
11.6.2008
vrub
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.9.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih53469minih53469Bikini (2004) 
Bikini n
minih45955minih45955Komisař Moulin (1976) [TV seriál] 
Commissaire Moulin n
minih25267minih25267Rozpoutané peklo (1997) 
Dante's Peak n
minih33321minih33321Spy Kids 2: Ostrov ztracených snů (2002) 
Spy Kids 2: The Island of Lost Dreams n
minih52596minih52596Ztraceni v hlubinách / Kráter pod městem (2008) [TV film] 
Der Abgrund - Eine Stadt stürzt ein n
minih56086minih56086Apollo 11 (1996) [TV film] 
Apollo 11 n
minih6609minih6609Dobytí planety opic (1972) 
Conquest of the Planet of the Apes n
minih88762minih88762Ezel (2009) [TV seriál] 
Ezel n
minih50861minih50861Cesta k hvězdám (1943) 
Doroga k zvezdam n
minih15925minih15925Plavecký mariáš (1952) 
Plavecký mariáš n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

40 % (7)
4   - Agostino
5   - Kuvik
4   - PORTER
3   - Matematick
4   - davidek
3   - T800
5   - vrub

TV Program

ČT1 - Kde bydlely princezny (2010) [...

01:05 - 01:25

7 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

ČT2 - Lech Walesa

00:25 - 01:20

47 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - Můj přítel Monk (2002) [TV ser...

00:30 - 01:20

42 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

00:50 - 01:55

22 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152455
Osobností: 636666
Fotografií: 579172
Plakátů: 275832
Obsahů a biografií: 139914

Poslední komentáře

Taxi, taxi (2000)

Taxi, taxi
Policejní inspektor Émilien   a taxikář Daniel jsou zpět.   Tentokrát mají co do   činění s japonskou Yakuzou.   Starý dobrý francouzský   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Vím, že jsi vrah (1971)

Vím, že jsi vrah
Už od počátku víme, že   vraždí Jiří Adamec   (Pavel), ale nevíme, že v   pozadí je ještě někdo   jiný. To finální rozuzlení   nemá chybu! Že více >

Autor: topipig | Hodnocení: 10 / 10

2:22 (2017)

PROCESOR!

2:22
Tak ten lepší průměr je   hodně s odřenejma ušima.   Tak začátek byl celkem   dobrej. Akorát moje   maličkost nechápe proč tam   dávají zmatený více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Vezmeš si mě, kámo? (2017)

NEee

Vezmeš si mě, kámo?
Neee, je tu paradoie filmu   Kdyz si Chuck bral Larryho,   ktera je top. Ale tohle je   vazne pruser, vubec zadna   sranda

Autor: Pswat | Hodnocení: 3 / 10

Gripsholm (2000)

7*

Gripsholm
Nedávno jsem viděl seriál   Babylon Berlín a tenhle   kousek mi ho připomněl.   Dobou i zpracováním.  
Trochu mě mrzelo, že se   člověk více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.161/0.125