Vážení uživatelé, pokud jste si žádali o obnovu hesla v době 12/2020 - 2/2021 je nutné znovu požádat o zaslání hesla. Děkujeme za pochopení.
 
NOVĚ můžete filtrovat filmy a seriály také dle streamovacích služeb
ohodnotit

Arthur

Žánr:
Rok:
1981
Délka:
93 minut
„Když člověk pozná, co je v životě skutečně důležité.“

Celkové hodnocení filmu Arthur

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.1% (27 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.4.2010
Veronika42
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.5.2010
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.3.2009
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.1.2016
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
21.2.2009
LenC2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.1.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.2.2010
stanko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
14.7.2015
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
2.9.2009
luan66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.9.2011
romanovero
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.6.2014
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.3.2010
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.8.2009
tylda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.4.2020
georgejiri
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.1.2014
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.8.2015
NakasiPes
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.9.2011
Nikotyna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.1.2013
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
11.6.2008
jeromeklapkajerome
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
30.8.2012
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
18.5.2009
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.4.2009
sotyp
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.3.2016
J-CoB
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.9.2011
Walkeruk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.9.2019
davidje1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.1.2016
vehl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.1.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih47242minih47242Podzimní cesta (2005) 
The Thing About My Folks n
minih115690minih115690To je moje dítě (2013) [TV film] 
The Nightmare Nanny n
minih76429minih76429Revenge of the Bridesmaids (2010) [TV film] 
Revenge of the Bridesmaids n
minih55758minih55758Na doraz (2010) 
Due Date n
minih29716minih29716Supersvůdníci (2001) 
Tomcats n
minih68927minih68927Králův kalich (1974) [TV inscenace] 
n
minih42645minih42645Poslední královna (1974) [TV inscenace] 
Poslední královna n
minih49206minih49206Život je boj (2008) 
Fighting n
minih121809minih121809Batmanův syn (2014) [Video] 
Son of Batman n
minih70461minih70461Můj nápadník je vrah (1995) 
Coldblooded n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61.1 % (27)
8   - curil
8   - Veronika42
8   - pataamat
9   - martin.stu
1   - Agostino
5   - LenC2
6   - Kuvik
5   - stanko
2   - R.RICKIE
7   - luan66
7   - romanovero
5   - MaKy92z
10 - oulisna
4   - tylda
7   - georgejiri
10 - Gremmie
8   - NakasiPes
6   - Nikotyna
4   - T800
3   - jeromeklap
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 173818
Osobností: 672059
Fotografií: 693005
Plakátů: 330148
Obsahů a biografií: 159112

Poslední komentáře

10 vrcholných egyptologických ob...

10 vrcholných egyptologických objevů
Nádherný dvoudílný   dokument v němž jako   průvodce vystupuje dle mého   názoru největší současná   světová autorita v   egyptologii pan Zahi více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 10 / 10

Anthropoid (2016)

Anthropoid
Film je natočen dobře,   netuším, jak moc se drží   reálných faktů   (přítelkyně, Ignác ...).   Co mi tam ale nesedí je   Gabčíkova čistá více >

Autor: New | Hodnocení: 8 / 10

Lucerna (1960) [TV inscenace]

Lucerna
Tady bych se plně ztotožnil   s předchozím komentářem.   Přes ty neduhy v technické   kvalitě dochovaného   materiálu je to pěkná   podívaná více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Zůstanu s tebou! (1977) [TV film...

Zůstanu s tebou!
"Takto volá drozd   španělský samičku",   ozývá se z rádia, jenž   poslouchá babička a   nečekaně se u jejích   dveří objeví vnuk, který   více >

Autor: topipig | Hodnocení: 5 / 10

Lucerna (1960) [TV inscenace]

Lucerna
Lucerna. Klasika Aloise   Jiráska. Obrovská plejáda   hereckých es, z nichž mě   nejvíce zaujala nádherná   Irena Kačírková v roli   kněžny a více >

Autor: topipig | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení