Duben
ohodnotit

Armageddon

Další název:
Armageddon - Das Jüngste Gericht
Rok:
1998
Délka:
150 minut
Premiéra v ČR:
13.8.1998
„Je to blíž, než si myslíte.“

Komentáře k filmu Armageddon

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 110
klasifikátor
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 2.2.2020
Katastrofický velkofilm s   prvotřídním hereckým   obsazením pod taktovkou   známého režiséra Michaela   Baye. Velkoryse pojatá   výpravná podívaná s   působivými triky až potud   by bylo vše v pořádku ale   proboha těžko hledat film   kde by bylo použito víc   těch nejlacinějších a   nejprofláknutějších   hollywoodských klišé než   tady. Ve jménu ještě   větší kupy vydělaných   dolarů se tak úplně   znehodnotil projekt, který   měl všechny předpoklady   být opravdu velice dobrým   filmem což je velká škoda.   Takhle si přišli na své jen   ti co...
T2
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 31.7.2018
║Rozpočet   $140miliónov║Tržby USA   $201,578,182║Tržby   Celosvetovo $553,709,788║   /videl v kine: 75%/____
FuriousG
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.7.2018
Armageddon
Naprostá klasika, kterou by   měl vidět snad úplně   každý. Skvělý příběh a   hvězdné obsazení. Film má   sice pár chyb, např. že na   asteroidu nemohou být bouře,   natož vítr, jelikož není   geologicky činný. Ale to   jsou zanedbatelné chyby,   aspoň v tomto příběhu. Na   Armageddon se vždycky rád   podívám a vždycky se mi   při pár scénách i zaklepe   bradička.
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.6.2018
Spousta vědeckých   vymýšleností a naivity, až   se v NASA chytají za hlavu,   ale je to blockbuster se   vším všudy, tak proč ne.   Michael Bay celý příběh   pojal po vizuální stránce   tak, jak to umí jen on. Stal   se z toho absolutní trhák,   který pokořil i   konkurenční snímek uvedený   ve stejném roce ´Drtivý   dopad´. Do děje se   pochopitelně nezapomnělo   naroubovat americký   patriotismus a světovou   nadřazenost. Takže jako   obvykle vzniká otázka, co by   lidstvo v takovéto situaci   dělalo, nebýt Američanů.   Je to akční, je to   adrenalinové, je to místy   citové, je to zkrátka   katastrofické sci-fi se   vším všudy, u kterého se   dá zapomenout na strasti   všedních dnů. A pak hurá   zpátky do reality.
Corinne
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.1.2017
Měla jsem tenhle film hodně   hodně ráda, ale čím jsem   starší tím jsem na něj   alergičtější. Respektive   hlavně na ten závěr. První   polovina je naprosto vpohodě.   Akce, humor. O.k. Ale ten   závěr?!! Ve kterém jiném   filmu najdu více amerického   patosu??
Frolíček
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.12.2016
Jeden z prvních   "vybuchujících"   spektáklů Michaela Baye,   méně inteligence než ve   Skále, více humoru a více   výbuchů. Také více...mám   tě rád, mám tě ráda...A   všichni byli tehdy tak   mladí.
ondrink
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.9.2015
boa, poreval som si
akoze je tam strasne vela   klise, chaotických efektov a   atak, ale je tma aj vela   dobrych hercov a je to   dojimave, aj ked som nechapal   obcas ze cim
Pecik
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.1.2015
Další z mnoha   katastrofických filmů na   podobné téma, u kteérho   zaujme především herecké   obsazení a srdcervoucí   závěr :-)
thejduk
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.9.2013
Další zničující pád   vesmírného tělesa se   pokusí odvrátit američtí   naftaři - šel by do   takového rizika J.R.?   Výborné herecké obsazení i   triky, méně hrdinných   Američanů by neuškodilo.   Jinak to považuji za jeden z   nejlepších katastrofických   filmů.
fanik94
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.8.2013
Tenhle film je neuvěřitelně   megalomanský. Tak jako   všechny ostatní filmy   Michaela Baye. Vedle hodně   slušného hereckého   obsazení a na svou dobu   extrémně povedených   efektů, zde je   neuvěřitelně silné   patriotství. A dokonalé   hudby od Trevora Rabina.
Naki
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.1.2013
Film u kterého jsem jen   vzdychal a brečel nejlépe   provedená hrozící   katastrofa co jsem kdy viděl.   Popkornový bijááák a co   potom výkony všech herců,   tohle patří a bude patřit   mezi filmovou komerční   klasiku.
Duri86
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.7.2012
Ježiš už je to 13 let co   jsme na tom byli všichni   ,celá škola   "povinně" v kině ,   je to skvělý katastrofický   snímek ,zarputilý   antiameričané by řekli že   je tam spoustu amerických   klišé ,což pravda je ,ale   mě to baví a asi nejsem sám   když Hollywood je top v   točení filmů. tak ať se   antiamíci na Hollywoodské   filmy nedívají a maj pokoj
payo1555
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.5.2012
Podle mě dost dobrá věc.   Má to skvělé efekty, je to   napínavé a nechybí to i   člověčina. Herci si své   role užívají, jsou do toho   zabraní a já jako divák už   vidím tu katastrofu. Já   tento film beru, nenudí mě!
papamidnight
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.12.2011
film se docela drzi diky   skvelemu hereckemu ansablu   film je vtipnej svyznej akcni   ale toho patosu je tu misty az   moc treba zpomalena scena kdy   se hlavni hrdinove chystaji k   odleti na asteroid davam 7z10   bod navic za skvelej soutdrack   .
FLA
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.12.2011
Velmi solidní blockbusterová   podívaná v režii Michaela   Baye,který opět ukazuje,že   tyhle věci umí!Film má   humor,akci i dojetí a funguje   bez zádrhelů a nevadí ani   vyšší stopáž.
enejčel
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.10.2011
Od doby co raketoplány   vzlítnou do vesmíru je film   neuvěřitelně napínavý a   dech beroucí. Každou scénu   vystřídá jiný zvrat a   další napínavost je na   místě.
Nečekal jsem,   že z nápadu o asteroidu,   který za 18 dnů spadne na   zem se může vyklubat fajn   podívaná. Jak scénářově   tak herecky zpracovaný   snímek s velkou lidskostí v   sobě. Jako v každém scifi,   nebo-li v každém zvratovém   filmu na světě se dočkáme   i pár padouchů mezi lidmi,   kde byste to nečekali.
Nejvíce mě překvapil   Peter Stormare v roli ruského   astronauta a český dabing s   Pavlem Soukem v hlavní   roli.
Film rozhodně   není ztráta času. Neváhám   a dávám 10/10!
Ostrovan
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.10.2011
Film, který se již dá   považovat za klasiku, ale   klasickým, lépe řečeno   tuctovým, rozhodně není!   Film, u kterého mi nejednou   ukápla slzička při úsměvu   na tváři, což jen tak   nějaký film nedokáže,   tudíž 9/10.
Jen   pořád ještě nevím, jestli   byla přehnaná americká   hrdost brána jako parodie,   nebo myšlena vážně...
Kaaza
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.10.2011
Kdysi dávno v 9. třídě   naše učitelka na fyziku nám   pustila tento film (Poznámka:   ještě nikdy jsem ho   neviděl). Proto jsem si ze   začátku myslel, že to   patří k učivu, poté co   jsem viděl na scéně Bruce   Willise jsem názor hned   změnil :-D. Naše učitelka   ho měla asi hrozně ráda,   protože se nestávalo moc   často že by místo   vyučovacích hodin pouštěla   filmy. Zakoukal jsem se a film   mě příjemě nadchnul,   herci, efekty i ta   romantičnost. Když se film   už schyloval ke konci a   zazněl song od Aerosmith,   jedna holka z naší třídy   se rozbrečela... hrozně mě   to dojalo. Mě to tak emoční   nepřišlo, ale bylo to asi   tím, že nejsem baba :-D.   Krásnej film. Po mé stránce   hodnocení mě Michael Bay   začíná lézt na mozek s   tím jeho vlastenectví :-D,   tohle jeho dílo mám však   rád, je sice značně   přehnané, ale plné super   momentů i hlášek a je   nabitý hvězdami, které   mají role na tělo: Bruce   Willis, Ben Affleck, Billy Bob   Thorton, Michael Clarke Duncan   a Liv Tyler. silných 9* a   palec ke hvězdám :-D
Peykka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.7.2011
Hvězdný film s hvězdnými   herci, kteří se vypravili   přímo do vesmíru pro   záchranu lidstva. Skvělé   herecké obsazení, snímek   plný sebedůvěry,   odhodlání, lásky a ztráty   nesmíte vynechat. Je to jeden   z nejlepších filmů svého   žánru a konec nenechá   většině lidem oči suché   ;)
prvosenka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.4.2011
ARMAGEDON

Vynikající Bruce Willis,   přesně v takových to   rolích jej mám nejraději.   Myslím si, že je pro takové   postavy jako stvořený.   Armageddon je můj oblíbený   film, ve kterém je na jedné   hromadě napětí, akce,   tragika a lyrika, dobrý   sci-fi námět, hrdinství   obyčejných lidí. A všechno   to do sebe krásně zapadá,   děj ubíhá plynule, ani   záběry z výcviku   kosmonautů nejsou nudné, no   prostě jde o zdařilý mix   různých žánrů. I výkony   B.Afflecka a S.Buscemiho jsou   velmi slušné. Film   Armageddon se tak stal   úspěšným filmem, který se   mi líbí i po letech a ráda   se na něj podívám po čase   znovu.
KouleHranata
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.2.2011
řekl bych :
Jeden z nejlepších   katastrofických filmů,které   jsem viděl.Mise k   odstranění meteoritu   ohrožujícího zemi je sice   klasika,ale s Bruce Willisem v   hlavní roli a bez   vulgarit,které hojně   používá v Smrtonosných   pastech.To dává filmu punc   kvality.
adi4
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.2.2011
Slabost
Těžko říct, kolik filmů   na tento motiv již vzniklo.   Zánik světa, banda lidí,   kteří ji zachrání... Ale   tento film je něčím   zvláštní. Nemám ráda   horory či dramata o konci   světa, pohromách apod., ale   Armageddon zaujal a je pro mě   součástí mé (ještě i   )VHS a DVD sbírky. :) Nevím,   zda je to dobrými efekty, či   skvělým soundtrackem a nebo   obsazením (Bruce je neustále   neodolatelný, i v momentě,   kdy poslední vteřiny   rozhodují o Zemi). Armageddon   je dobře stravitelný film,   samozřejmě i romantický a   dojemný, ale pro večer u TV   jako dělaný. Sáhnu po něm,   vždy, když dojdou nápady na   nejnovější kousky   kinematografie. :)
dobes.pavel
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.2.2011
Armageddon
Vynikající katastrofický   film, jehož hlavním   námětem je záchrana lidstva   před ohromným asteroidem,   který se nezastavitelně   blíži k planetě Zemi. Na   filmu se mi moc líbily   vizuální a zvukové efekty,   které dokázaly perfektně   vtáhnout do děje. Zaujalo   mě rovněž velice   přesvědčivé ztvárnění   vesmíru a povrchu asteroidu.   Dá se říci, že film   nabízí neustále zajímavou   akční podívanou. No a velmi   působový konec je zlatou   tečkou celé záchrané akce.
sakro
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.2.2011
opětovné totální ohrožení lidstva
Asi jen těžko bych   spočítal, které už v   pořadí. Zdá se mi, že je   to jeden z   nejoblíbenějších   filmových námětů   současnosti. Přesto má v   sobě právě tento cosi   zvláštního, co ho   vytváří sledovatelným i   opakovaně. I já jsem jej   viděl už několikrát, a   přesto jsem při x-té   televizní repríze opět   zasedl před obrazovku. Tak   jako vždy jsem na konci   konstatoval, že je film   nabitý tolika nesmysly a   nelogičnostmi, ze kterých   musí mít odborníci na   vesmír a vesmírnou techniku   těžkou noční můru, ale   tak jako vždy jsem bez   jakéhokoliv přemáhání   vydržel až do konce a film   mi příjemně a velmi rychle   uběhl. Možná je to   skvostným hereckým   obsazením, možná i   osvěžením v podobě   krásné a příjemné Liv   Tyler. Zcela jistě se pod to   podepsala skvělá hudba,   spousta nádherných záběrů   z technického i přírodního   prostředí, a v neposlední   ředě i nevtíravý a   inteligentní humor. Snímek   je nabitý správnou dávkou   amerického hrdinství i zcela   nezbytného patosu,   drsňáctvím i čistou   láskou. Má zkrátka vše, co   hlavně americký divák od   amerického filmu očekává,   tak aby dokázal naplnit sály   multiplexů a přinést svým   tvůrcům a sponzorům   očekávaný zisk. Přestože   se tedy jedná o pouhopouhou   komerci, lze nakonec jen   máloco vytknout. Film sice   doporučím, ale mám obavu,   že už jej viděli všichni a   není už jej tedy doporučit   komu.
efCZa
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.1.2011
Film snad ani není nutné   představovat - každý ho   známe. Je klasickým   představitelem Americké   tvorby - katastrofický   příběh, zachránění   lidstva obětováním života   a k tomu přihozený sem tam   nějaký povzbuzující   nacionalistický proslov,   popř. zpomalený záběr....   no a přesto to funguje :o)   hlavně tedy díky hercům,   kobsazení je zde jedno eso   vedle druhého a navíc   vypadají opravdu sehraně.
Nikotyna
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.12.2010
Neuvěřitelně smutný   příběh. při pomyšlení,   že by opravdu to byla pravda   a země měla zaniknout a   záviselo to třeba na mém   tatínkovi je hrozné. Film je   dokonale zpracován. a   hvězdné obsazení. :) hmm. a   píseň od Aerosmith 100%.
SvoKar
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 27.8.2010
Vysokorozpočtová podívaná   s romantickým podtextem, kde   se hlavní hrdinové obětují   za lidstvo - hra na city.
Alix
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.6.2010
Jo, je to o americkém   hrdinství, jako ve všech   amerických katastrofických   filmech a vlastně, proč ne?   Přece Američané nebudou   točit film, kde svět   zachrání Rusové?   Důležité je, že to diváka   vtáhne a pobaví, což se v   tomto případě podařilo. A   Bruce Willis je prostě   jednička.
Obivan
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.5.2010
Typický film o americkém   hrdinství. Moc se jim to   povedlo a tím, že tam dali   Aerosmith, udělali naprosto   skvěle. Pěkný romantický   příběh a dramatický a   smutný konec. Bruce je tam   skvělý a Ben tomu dodává   ten správný říz.
kockak1
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.4.2010
Je to americká pohádka pro   dospělé - neohrožený   hrdina, jenž zachrání celý   svět, na pozadí milostného   příběhu. Jenže povedená.   Já to prostě baštim   pokaždé znovu a znovu. A tak   si říkám, proč vysoko   hodnotit jen silné příběhy   s hlubokou myšlenkou, je to   někdy nuda a navíc jsou   často stejně nereálné jako   tenhle film.
satyr
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.4.2010
Velmi vydařený film,je v   něm vše co diváka upoutá a   nedovolí mu ani na chvíli   jej nesledovat.Závěr filmu   je tak smutný,že se člověk   neubrání dojetí.
KikinKa1992
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.3.2010
Mezi komentáři k tomuto   filmu je to sice už klišé   ale,...ten film mě rozplakal,   a film který mě rozpláče   si určitě 9hvězdiček   zaslouží, ale k deseti mu u   mě pořád něco chybí..
Warrior7
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.1.2010
Tomuto katastrofickému filmu   režírovaném Michaelem Bayem   nelze po technické, herecké,   příběhové ani žádné   jiné stránce vytknout. Tak   proč mu vlastně nedám 10ku?   Ono je to kvůli tomu   opěvovanému a nikdy   nekončícímu americkému   hrdinství. Ano kvůli tomu.   Je opravdu zajímavé, že ve   všech filmech podobných   právě Armageddonu, se o   záchranu světa postarají   velcí američtí hrdinové a   ostatní národy světa jako   by neexistovaly, nebo   existují, ale zaslouží se   jen malou částí. Jako v   případě tohoto filmu. No   ale na tom si myslím   dnešním divákům ani tolik   nesejde. Podívaná je to   opravdu pěkná.

P.S.: omluvte prosím moje   úvahy, nemohu si pomoct :D
roberos
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.1.2010
výborné
skvělý film,vinikající   efekty,dobrý příběh a   výborné herecké výkony   prostě skvělá akční   scifi.Bruce Willise žeru v   každém filmu,jeho charisma   je geniální
Akana
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 25.12.2009
Původně jsem to viděl i na   míň hvězdiček, ale když   on je to takový příjemný   polštářek pro unavený   mozek. První půlka je   dokonce místy vtipná. V té   druhé má mesiášský patos   hody, takže nezbývá, než   se uchýlit k atraktivním   obrázkům a akcím. Na těch   se nešetřilo. Škoda, že   tam nebylo víc takových   odlehčení jako byly   Buscemiho vstupy.
belvel
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.10.2009
tenhleten film my vehnal slzy   do očí- je v něm   ztvárnění oddanosti a   hrdinství- kvůli záchraně   lidstva- kdy mají aktéři   vyčerpané všechny možnosti   a v raketoplánu jim dojde   vše včetně   kyslíku.Odhodlají se stát   se živou střelou a tím   zachránízemi před   zničením asteroidem. Ktomuto   krásnému filmu patří   kráááásná písen od   Aerosmis
BinLADIN
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.7.2009
velice slušné sci fi pěkné   je i obsazení  
tento film je velice   slušně natočen a děj má   rychlí spád
karlosphonic
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 23.7.2009
Trapný rádoby katastrofický   film po americku.Udatní   hrdinové v čele s   Willisem,rádoby směšná   figurka a samozřejmě   romantika dvou mladých   krásných a samozřejmě   nezadaných lidech.Pro   nenáročené diváky super   film plných efektů a   explozí a klišé.Pro   náročnější diváky je to   naprostá nuda,kde celý děj   odhadnete po úvodních   titulcích a nepřekvapí vás   vůbec nic.Člověk se směje   jen naprosté naivitě.Další   z řady podprůměrných   filmů od Baye,který ví,jak   vydělat na nenáročných   divácích.
Jersey
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.7.2009
Podobná popcornová sobotní   zábava jako The Rock (ty jdou   Michaelovi nejlíp:-)).   Neuvěřitelné akční scény   s dechberoucími(a to prosím   tohle slovo opravdu nemám   rád:-)) efekty. Pod palcem to   tady má výše zmiňovaný   Michael Bay. To znamená   bayovské kamerové nájezdy,   efektní záběry letounů i   ostatní vojenské techniky a   pořádnou dávku humoru.   Takoví Transformers 90. let.   No jo, Bayovi jdou hold i   katastrofický...
Katka.H.
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.6.2009
Moc povedený film plný   skvělých herců např: Bruce   Willise, Bena Afflecka, Liv   Tyler atd. Velmi povedené !
petrtap
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.6.2009
komentar
Tohle je povedeny film jak   obsazenim tak i dejem.Jeste ze   je to jen ve filmu.Uz vidim ty   odvazlivce co jdou do   raketoplanu nasadit svuj   zivot.Ale ma to dej,napeti a   laska tu nechybi.Krasnej   film.Petr
drago40
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.6.2009
napínaví a smutný zároveň   herci co to hrájí se do toho   hodí od filmu se nedá   odejít humor a stres a to   vše vjednom a hudba tomu   dodá své
Agostino
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.5.2009
Nakrútenie tohto filmu sa   jednoducho vydarilo. Bruce   Willis sa tu predviedol v   plnej výške, pri pozeraní   tohto scifi je skvelá   atmosféra, je tu veľké   množstvo akčných a   nebezpečných scéna, ktoré   sú napínavé a pútavé,   nechýba tu ani romantika.
LenC2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.5.2009
Bay natočil romantické   katastrofické sci-fi, které   každému zůstane hodně v   paměti. B. Willis je hlavní   tahoun filmu a nechat ho   zemřít a udělat zněho   zachránce celého světa to   je ten pravý americký   happyend.
pepe15
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.4.2009
K Zemi se řítí obří   asteroid a katastrofu může   odvrátit pouze riskantní   záchranná akce. Filmový   trhák od tvůrců Skály s   Brucem Willisem v hlavní   roli.
kamicek
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.3.2009
to je pro mě naprosto   skvělý film, už hereckým   obsazením i dokonalým   dějem! film se opravdu   povedl...
Nenkyta
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 9.3.2009
Další katastrofický   film,nedobré kvality.Osud   lidstva vložen do rukou   americké bandy t..... a   samozřejmě lidstvo   přežije,jen díky jednomu   kdo je   nejstatečnější.Kdyby tam   nebyly dobré efekty už by   byl tento film v odpadu.
Sparta33
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.2.2009
Luke
Co dodat?? Vynikající   snímek...skvělý   B.Willis,skvělý   katastrofický film!! Hodně   se mi líbil!! Perfektní   hudba,herecké   výkony...Perfektní!
Llewelyn
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 2.2.2009
Tak tenhle snímek mi   doopravdy nesedl..když   pomineme triky, tak tam nic   zajímavého nebylo..Příběh   stál za starou bačkoru,   stejně jako výkony a   napjatý personál v Houstonu   nebo tisíce doufajících   Američanů, že jejich   hrdinové zachrání svět..A   ty zpomalený záběry mi pily   krev, bylo to jak...nevim, to   jedině Američan si mohl   říci: "Jsme nejlepší,   vždyť jdem sakra zachránit   svět!" Pak si zazpíval   hymnu, vypil pivo v plechu a   šel koukat na superball.   Tohle už víckrát ne!   Kladná věc snad je, že se   možná něco podobnýho   může stát...
Luluvampík
Hodnocení:
Přidáno: 1.2.2009
Tenhle film má tu   nejkrásnější doprovodnou   písničku od Aerosmith na   světě.A je neskutečně   klááásný!Vždy na konci   uroním nějakou tu slzičku   :o).Tenhle film je prostě   DOKONALÝ!
ondrech
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.1.2009
Ale proč ne. Je to akční   film jako řemen,   katastrofický, který to bere   hezky zhurta a co že už tu   něco takového bylo, Bay to   předělal a nenechal nic   náhodě. Povedené.
popcorn_cola
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.1.2009
Tento film môžem pozerať   donekonečna a neomrzí ma:)   Myslím, že to bol prvý   film, ktorý som si fakt   obľúbila.. Dodnes neviem   prečo. Herecké výkony sú   dosť priemerné, nápad   otrepaný.. Možno je to tou   atmosférou a vydareným   scenárom, neviem:)
Berrunda31
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.1.2009
Srdce rvoucí příběh o   lásce a přátelství.Je to   film ke kterému se ráda   často vracím.Vychutnávám   si děj,který mne zcela   pohltí.Pokaždé si na něm   všimnu detailu,který mi   dříve unikal.
Prasoid
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.12.2008
Tak trochu jiný Willis,   pořád však dokazující,   že do starého železa   rozhodně nepatří a dokáže   zahrát cokoli. Atmosféra   velmi zdařilá, od napětí k   emocím přechází plynule.
Petr1984
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.12.2008
Tak já si nemyslím, že   tímhle filmem jenom   Američani zdůrazňujou svoje   vlastní ego. Jo, možná to   tak je, ale jinak je to dost   dobrej film, nechybí tu   výborné trikové záběry,   napětí i Bruce Willis v   hlavní roli dost dobře   válí. Prostě výborný   katastrofický film, akorát   by možná mohl být o něco   kratší, chvilkama   sklouzává do pasáží nudy,   ale naštěstí to není nijak   markantní.
DoubecekJan
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.11.2008
Film plný hvězd s troškou   humoru a hodně ženských slz   na konci.Tento snímek je   spíše určen pro romantiky   než pro vyznavatele akčních   filmů s Willisem.
kllatenka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.11.2008
Hoho, jeden z klasických   sci-fi filmů. Myšlenka a   děj nám v těhle době už   přijdou klišoidní, nudné a   ohrané, ale v době jeho   vzniku ještě tolik nebyli.  
Myslím že film je to   dobrý, skvělé herecké   výkony (žeru nehty Liv Tyler   vykukující z pod deky) a   taky patří k těm některým   filmů, které můžu vidět   klidně milionkrát a vždycky   se u nich na konci rozbrečím   ...
JOWO
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.10.2008
Tento film je najlepsi, ktory   som doposial videl sice je uz   starsi ale je super!! Preto si   myslim, ze tvorcovia tohot   filmu by mali spravit   pokracivanie
kara.lol
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.10.2008
Myslím jeden z   představitelů typického   katastrofického filmu, kdy je   naše planeta v ohrožení a   na její záchranu je velice   málo času. Ještě že je po   ruce statečný zachránce,   neváhající obětovat třeba   i svůj život.
Mary.Elwood
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 30.8.2008
Další v řadě z hrdinských   amerických výkonů.   Naprostá nekoukatelná   hovadina nemající ani hlavu   ani patu.Je to samozřejmě   podbarvené srdceryvnou hudbou   od Aerosmith,a zakončené   neskutečně křečovitým   tragickým koncem.
johnny-rk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.8.2008
Skvely katastroficky film se   skvelymi herci. Bruce Willis,   Ben Affleck, Liv Tyler a   spousta dalsich znamych hercu.   Dojak jak ma byt... Konec   dostal i me... a tak..   koukejte v utery. urcite   neprohloupite
arciking
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 17.8.2008
Další z řady zbytečných   amerických slátanin, s   typickým nechutným důrazem   na americkou národní hrdost.
martanek085
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.8.2008
Tento film je snad nejlepší   ze všech katastrofických   filmů, proto všem co tento   film neviděli doporučuji, je   fakt senza a některý scény   stojí za to.
xerno2
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.7.2008
Miluju katastrofický filmy,   ale dovolte, abych citoval:   ---, ale co mě dostalo, byly   ty meteority na začátku   filmu, jak demolovaly město.   To je vrchol, kdyby tam spadl   jen jeden takhle velkej   meteorit, zdemoloval by půlku   města. Je to prostě   Hollywoodská sračka, je mi   líto, jinak se to nedá   vyjádřit. 7* jsou za herce,   námět, režii, scénář, a   celkový děj !!!
Naomi21
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.7.2008
Bay rozděluje společnost do   dvou táborů: jedni ho   nesnáší za jeho   megalomanské filmy, druzí   jej za totéž milují.
Největší mínus filmu,   které je příznačné pro   valnou většinu amerických   katastrofických filmů, je   jeho nabubřelost.   Vystavování Ameriky jako   jediného správného státu,   který může zachránit celý   svět.
Pochválit ale   taky musím a to zejména   zajímavou hereckou skvadru,   kterou se podařilo   shromáždit. Malinkou   třešničkou je pro mě   ruský kosmonaut v podání   jednoho z mých oblíbenců -   Petera Stormarea.
Když   to ale všechno shrnu:   Armageddon je ucházející   film, jistě velmi pompézní,   ale upřímně řečeno: co   jiného čekáte od megalomana   jakým je Michael Bay?
matador55
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.5.2008
Armageddon
Skvělý film, vinikající   efekty(zničení ruské   stanice, New Yorku a   asteroidu)a dobrý scénář.   Michal Bay se zde opravdu   vyřádil. Na efektech je to   vidět a také sehnal pro   tento film zajímavé   herce(Bruce Willis,Ben   Affleck,Billy Bob Thorton,Liv   Tyler,Owen Wilson,Michael   Clarke Duncan,William   Fichtner, Peter Stormare a   Steve Buscemi). Film mi   nezbívá než doporučit   všem ať si ho někde   seženou. Je to fakt   skvělý.Dávám 100%.
veverka-zrzka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.5.2008
Velice smutná záležitost! K   zemi se řítí asteroid. Do   mise byl povolán otec a   milenec dívenky, která   odmalička vyrůstala bez   matky na ropné plošině.   osudový zlom nastává, když   se její otec rozhodne, že to   bude on, kdo zachrání Zemi.   Na misi zemře. Dívka to   těžce nese, ale podle   přání otce se o ní její   milovaný bude starat.
Vig
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.4.2008
Úžasné napětí, náboj,   silný příběh, překvapivý   konec.
Hvězdné   obsazení tentokrát   předvedlo výborné výkony a   to i ve vedlejších   rolích.
Film na   zvláštní příležitosti,   co nevezme za srdce jen   jednou.
Medousek
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.3.2008
Jeden z mých   nejoblíbenějších filmů,   kde hraje současně hodně   mých oblíbenců, jako je   Bruce Willis, Ben Afleck, Liv   Tyler a další. I když film   trvá téměř tři hodiny, od   začátku až do konce se   nenudíte. Jedna akce   střídá druhou, občas se   zasmějete, je zde krapet   napětí, smutek, bezmoc,   slzy, slušné triky a nakonec   happyend - to vše je   Armageddon.
Langley
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.3.2008
Takový poklidný snímek od   mistra akce.Život na Zemi   probíhá pokojně, než NASA   zjistí, že lidstvu zbývá   posledních osmnáct dní   života.Neváhají ani minutu   a hned se jedná.Zlanaří   nejlepší tým vrtařů, aby   z nich udělali astronauty   během těch osmnácti dnů.Z   velké části se film   zabývá přípravou na   asteroid.Skutečné napětí   ale teprve nastává při   cestě do vesmíru.Od   rozpadající se ruské   vesmírné stanice přes   prolítávání malými   meteoritami až po   spouštění bomby do   vesmírného tělesa.
mikee
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.2.2008
Skoro dokonalá akční sci-fi   podívaná od mistra v oboru   Michaela Baye , který znovu   dokazuje , že je (pro mě)   nejlepším režisérem   akčních filmů a jeho styl   při natáčení akčních   pasáží je nezaměnitelný a   já ho za to obdivuju :-)   Úvodní pasáž při   dopadajících úlomcích   asteroidů je naprostá   vizuální úchvatnost a já   si ji vychtunávám vždy   znovu a znovu! Film jako celek   funguje na výbornou , tak   proč mu nedat nejvyšší   hodnocení. Já se pokaždé   pobavím výborně ;-)
martas_v
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.2.2008
Ještě, že ty amíky máme,   že náš vždycky na   filmovém plátně zachrání   (skutečnost je bohužel   jiná).Občas mě to přišlo   jako fantasmagorie, hlavně   létající lunární(sorry   kometární) vozídko.   Dočkáme se sentimentu, slz a   vítězství s pohledem na   americkou vlajku. Hlavně   triky vděčí za 7/10.
Cash89
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.2.2008
Myslím, že když chcete   točit film o srážce   meteoritu se Zemí, vždycky   tam nějaký ten patos   dozajista bude. A pokud to   jsou navíc ještě   Američani, je tu ten jejich   hnusný, odporný, přiblblý   a pro nás Čechy takový   nějaký divný a podezřelý   patriotismus (proč asi?) No   ale kdyby to natočili třeba   takoví Islanďani... Humor   zde funguje a scénu, při   níž Owena Wilsona, který   jede na koni,   "pronásledují"   vrtulníky za zvuků Come   Together, jsem si skutečně   vychutnal... ;-)
leva2
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.1.2008
Myslím, že když chcete   točit film o srážce   meteoritu se Zemí, vždycky   tam nějaký ten patos   dozajista bude. A pokud to   jsou navíc ještě   Američani, je tu ten jejich   hnusný, odporný, přiblblý   a pro nás Čechy takový   nějaký divný a podezřelý   patriotismus (proč asi?) No   ale kdyby to natočili třeba   takoví Islanďani... Humor   zde funguje a scénu, při   níž Owena Wilsona, který   jede na koni,   "pronásledují"   vrtulníky za zvuků Come   Together, jsem si skutečně   vychutnal... ;-)
PinPrick
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.1.2008
Typický hollywoodský   velkofilm, se spoustou   známých herců. Před pár   lety to byla pro mě bomba,   hltal jsem každou část   fimu, teď jsem ale nějak   změnil názor. Ne, že by se   mi Armagedon nelíbil, ale   zdá se mi, že zbytečné   milostné scény do filmu   nějak nepatří a taky ta   neskutečná nepravdivost   některých scén filmu moc   nepřidává. Ale abych jen   nekritizoval. Armagedon   nabízí i spostu skvělých   efektů a pár výborných   hlášek herců, jejichž   výkony bych označil za lehce   nadrprůměrné.
Rocky4
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.12.2007
Asi nejlepší filmové   zpracování s tematem kdy se   na zemi řítí asteroid.   Bruce hraje jako vždy   skvěle, ostatní herci jsou   taky kvalitní. Báječný   soundtrack a silný příběh   (no jo Amíci:) ), a hlášky   taky dobrý, na konci vždycky   brečím, ale je vůbec někdo   kdo ne?
Cllementine
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.12.2007
K Zemi se řítí asteroid a   amíci nás zase všechny   spasí (jak jinak). Pošlou   tam svého hrdinu Bruce   Willise, který umí dělat   nejlepší díry na světě,   zatímco jeho krásná   dceruška Liv Tyler čeká   dole na Zemi, jestli její   tatík spasí svět....no jo   strašně dojemné...
vercounek
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.12.2007
Jeden z nejsilnějšíchj a   nejlepších filmů co jsem   kdy viděla. Skvělé   provedení, výborná hudba a   nakonec spousta slz, idkyž je   planeta zachráněna
friday
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 3.11.2007
Mám ráda Bruce Willise, Liv   Tyler, Bena Afflecka, Owena   Wilsona a ještě víc herců   z tohohle filmu, ale jaksi   každého zvlášť. Trochu   už mi vadí jak ti Amíci   vždycky přijdou a nějaký   drsňák se zlatým srdcem a   super hláškama spasí   svět... Jo Steve Buscemi je   jako Spermon super!
Cyrda
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.11.2007
Kdo chce zažít trochu   dobrodružství, patosu,   trikových efektů a   charismatického Willise, pak   je to přesně tento   film.Neurazí, pobaví, ale to   je vše. Užijme si vesmíru,   zamáčkněme slzy smutku,   občas se zasmějme Sergejovi   ... řemeslně odvedená   práce, ale je to trošku   zbytečně dlouhé
Chrustyn
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.10.2007
Perfektní triková   podívaná. Pokud od filmu   nechcete nic než dokonalou   zábavu jste tu správně.   Pokud chcete nějakou realitu   jděte o dům dál. Jen je   škoda takových těch   patrioťáckých keců jako,   že všechny zachránit   můžou jen američani a že   oni se nikdy nevzdají. Ale   hold amíci už jsou takový.
Jekky
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.10.2007
Dobrý film a byl první toho   to žánru po něm se každý   začal opičit a snažily se o   stejnou úroven ale málo   které mu se to povedlo
killy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.10.2007
Spousta akce, skvělé   obsazení, velký americký   hrdina Willis, úsměvné   hlášky prostě zábava až   do velkého finále.
Gesor
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.10.2007
Koukatelnej film s dobrým   obsazením a akčním dějem,   ovšem s blbým námětem.   Obsahově film stojí za   starou belu, ale herecké   výkony jsou dobré.
Ivett
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 1.10.2007
Dokážu zkousnout hodně   hloupý scénář. Ale když   se debilní scénář spojí s   patosem (kterým nás Bay   častuje na každém kroku),   patriotismem hraničícím s   imbecilitou a sentimentem,   který by stačil na deset   filmů, prostě nemůže   vzniknout dobrý film. Díky   alespoň za těch pár   dobrých hlášek. I když   jich moc nebylo.
JVSoolen
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.9.2007
www.classic-movies.blog.cz
Neskutecna kravina, na kterou   se ale hodne dobre kouka,   protoze se na platne porad   neco deje. Kamera je v pohybu,   Bruce Willis beha s brokovnici   po naftarske stanici, asteroid   drti raketoplan atd. atd.
gorilus
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.9.2007
Jediné čo je na tomto filme   dobré je hercké   obsadenie.Scény vo filme sú   absolútne prehnané povedal   by som až absurdné.Je to   americká reklama na odvahu a   patriotizmus amerického   ľudu.Koniec filmu môže   trochu zapôsobiť na city,ale   inak nič.
hejtman
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.8.2007
V roce 98 to byl pro mě   velkofilm se vším   všudy,avšak dnes,po   několikanásobném   shlédnutí,vidím stále víc   slabin a stále víc   nedostatků.Už je to jen   běžný akční sci-fi film,   se slušnou výpravou a bezva   herci.Příběh občas   zadrhavá,lepší scénář by   se hodil,najde se i mnoho   zbytečných a přehnaných   scén.
kali.4
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.8.2007
Banda těžařů, gigantický   šutr a koňská dávka   amerického vlastenectví,   jehož porce se postupně   stupňují, v dosud neviděné   podobě, přesněji řečeno   rozměrech. Ale na druhou   stranu vizáž, napětí,   nevídané hvězdné obsazení   i „titěrných“ rolí   (navíc sám režisér jako   jeden z vědců z NASA,   všimli jste si?) a celková   forma Bayovi vlastní, tj.   hlášky a skvěle natočené   akční scény (Michael svůj   rukopis nezapře, k tomu   tentokrát hodně jednoduchý,   zato místy nápaditý   Abramsův scénář)… ale   ten zmiňovaný patriotismus,   ty slzy, ty romantické a   dojemné výjevy, no to mě   prostě zavalilo, a ještě to   natahování (hlavně v   závěru). Občas to až   vyznívá komicky.
Mlapiska
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 28.6.2007
Jeden velký přeslazený   kýč. Hrdinové   zachraňující svět,   romantika, efekty, vlezlá   hudba, směšný americký   patos. Na toto se dívat   nedalo (a to přísahám, že   snaha byla).
petrph
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 2.6.2007
Sci-fi film o záchraně   světa před dopadem   obrovského meteoritu. Na   rozdíl od   "běžných"   akčních filmů zde cítíme   silný nádech amerického   patriotismu. Bruce Willis i   jeho tým zde není obvyklý   tým placených žoldnéřů,   ale otcové, a občané,   chránící své rodiny a   svůj národ před zničením,   i za cenu nejvyšší. Tento   typ hrdosti v našich filmech   příliš nenacházíme..
elirwen
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.5.2007
Typický americký slaďák.  
Ve stejném roce šel   do kin i Drtivý dopad - film   s téměř totožným   námětem, jen s menším   rozpočtem a (podle mě)   kvalitnějším scénářem.   Nevím, jestli od sebe tyto   dva filmy opisovaly, ale   rozhodně vím, že Drtivý   dopad mám mnohem raději.
jahudka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.4.2007
Bruce Willis
Tento film jsem viděl až 7   let od jeho premiéry. Do té   doby jsem o něm slyšel   spoustu věcí a nijak mě   nelákal. Je to klasický   americký slaďák. Nic extra.   Ale NECHÁPU jak mohli   všichni vynechat při svém   vyprávění postavu, kterou   hrál Steve Buscemi. On   udělal ten film pro mě   stravitelný a hlavně   zábavný. Hodně mě bavilo   jak Willis a další se   snaží zachránit svět a on   se prostě jen baví a každý   záběr má dobrou hlášku.   Pěkná role=)
Duck
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.4.2007
Armageddon
Film se skvělým hereckým   obsazením a spoustou   dokonalých efektů.Jeho   premiéru jsem shlédl v   letním kině,což tomuto   filmu dodalo dokonalou   atmosféru.
Ale díky   některým dost nesmyslným   záběrům ho hodnotím 7body   z 10.
Brcko.GOS
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.1.2007
:-)
Velmi dobře zpracovaný film,   bohužel s chybičkama, ale   bez těch se už filmy   neobejdou... skvělé podání   herců, Bruce Willis, Liv   Tyler, William Fichtner...   určitě na to mrkněte,   nebudete litovat
Hammer
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 1.8.2006
Podle mého měl příběh   větší potenciál než   výsledné zpracování.   Myšlenka, kdy svět je   zachraňován partou vrtařů   letící do vesmíru sice   nepůsobí nijak zvlášť   věrohodně, to by ale   nemuselo vůbec vadit, hlavně   když bude zábava sledovat.   Pár momentů, vypadá ale   dost uhozeně a snímku   vyloženě podkopávají nohy.   Jiné, i když by se dalo   říct ohrané situace, naopak   působí přesvědčivě a i   mě se nakonec velmi líbily.   Akční sekvence nemusely být   sestříhané v tak   přílišném tempu, aby ani   nebylo vidět co se vlastně   děje. Nakonec to není   špatné, ale mohlo být   daleko lepší...
Melory_Nox
Hodnocení:
Přidáno: 13.6.2006
Filmy co kdyb jakby se podle   mě musej umět natáčet aby   nepřerostly do moc velkýho   scifi a tudíž uplný   hovadiny. Tady to naštěstí   zachránili
davidek
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.4.2006
Americkyje komponěnty,   ruskyje komponěnty-všechno   thaiwan. Super film s   dokonalými efekty, skvělým   humorem, ale ten americkej   hepík tam prostě musí být.   Pokud si z něj dělá   režisér Michael Bay srandu,   měl to ještě přehnat.   Takhle se to jen těžko   poznává.
AcidBurn
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 5.1.2006
Armageddon - po filmu Pátý   element další velkolepá   vesmírná kojotina s Brucem   Willisem v hlavní roli. Taky   je vám jasné, jak to dopadne   ? Ale u nelogických chyb se   pobavíte daleko víc - za   všechny třeba to, že Bruce   odletí vrtulníkem z vrtné   plošiny a do hodiny je celý   osazenstvo rozházený v   celejch Státech...rozhodně   nestojí za to se na film   dívat do konce. Nebýt   několika dobrých herců,   mohlo být hodnocení ještě   horší. Jiná volba -   Vesmírní kovbojové - pokud   se chcete zasmát   inteligentnímu humoru, nikoli   parodii na sebe sama.
Saara77
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.11.2005
Jo, je to   přeamerikanizovaný, ale ne   víc než všechny filmy   tohoto typu, Liv je krásná a   křehká, Ben rošťácky   něžný a Brucovi se nedá   odolat. Přiznejme, že i   takovéhle filmy mají svoje   místo. A tenhle není až tak   nepovedený.
hvezdyn
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 6.11.2005
Hloupost velká jako Texas
Jak tak koukám tak se musím   vrátit ke komentáři, který   jsem psal před mnoha   měsíci. Nemělo by se psát   v komentářích hrubě a   sprostě. Snad slovo hovadina   k nim nepatří. To člověk   jenom trpí při sledování   tohoto díla. Divím se, že   je někdo ochoten dát více   bodů než tři. Já jsem byl   nucen dnes hodnocení snížit   ze dvou na jeden. Škoda, že   nejde dát nula. Takovéhle   filmy by snad neměly   překročit oceán.

***
Skutečně velkolepá   hovadina. Film mě přestal   bavit asi po třiceti   minutách. Zvláštní efekty   a výprava mohou snímku   přinést plus, ale snad už   nic jiného.
biba
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 16.3.2005
Tento snímek bude mít   určitě dobré i špatné   kritiky. Přiznám se, že   tento druh filmu není   "můj styl", ale   objektivně musím řící,   že jsem se nenudil a dokonce   i pobavil. Konec je čistě   "americky dojemný".
Petík
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 10.3.2005
Velmi dojemný příběh,   občas vtipné dialogy.To je   vše co tento film   nabídne.Není to na   dobrodružný film málo??
fifoml
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 17.2.2005
Vetsi blbost o tom jak znicit   asteroid sem nevidel. Ale ma   to dobry soundtrack.
charlie
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 11.2.2005
Ne že by se mi to nelíbilo,   ale nějak je to trochu   kýčovité. Navíc Bruce   Willis-tradiční   neporazitelný hrdina s cool   výrazem. Sci.fi moc   nefandím,a le na dobré se   ráda podívám, bohužel tady   mi leccos přebývá.
Ziidgaa
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.11.2004
Amerika o něm ví, Amerika ho   uvidí, Amerika s tím něco   udělá. A Američan se   hrdinně obětuje za záchranu   Země. Filmů s podobným   námětem je kvantum, ale   právě Armageddon se stal   tím známým - proč? Asi   kvůli výkonu známých   herců (Bruce Willis, Liv   Taylor, Ben Affleck). Až na   první čtyři přehnané   detaily (první mé dvě   věty) to je dobrý film.
CyberMageFroll.LF
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 8.8.2004
Země jako obvykle zachráněna
Film který se svezl na vlně   strachu ze střetu Země s   meteorem. Dobře natočeno,   dobré herecké výkony. Děj   je, jak už to u těchto   filmů bývá, poněkud   slaboduchý a místy   nesmyslný.
Majkl
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.2.2004
Zachrana zěmě? Trochu   ohraný, nezdá se vám?   Nicméně obsazení filmu je   dokonalé... Steve Buscemi je   jako vždy ve své lechce   psychopatické roli, Ben   Affleck jako kluk, který   nemá rád, když mu někdo   říká, co má dělat,   svůdná Liv Tyler a konečně   Bruce Willis, který se   obětuje, aby zachránil vše   a všechny... Trochu moc   americký, ale posuďte   sami...
Vídžej
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.11.2003
Má to mouchy ale malililililinkatý
V globále je tenhle film   výbornej. Určitě jeden z   nej co Willis natočil. Ale   nesmíte se v něm začít   pitvat. Přijdete na to, že   jste už od začátku věděli   že Bruce Zemi zachrání a   že A.J. si jeho dceru stejně   vezme(i tohle vlastně Willis   zachaňuje na poslední   chvíli a holkám i klukům se   chce brečet když viděj A.J.   jak stoupá kabinou zpátky do   raketoplánu a Bruce mu   říká opatruj moji   holčičku, takže vás na   konci (výsledku) filmu   vlastně nemá co překvapit   krom toho že Náš milovaný   akční hrdina opravdu zemře   ale to už se tak někdy   stává že musí zemřít aby   se narodil pro jinou   roli...........
pavelnop
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.7.2003
Willis jako záchránář Země.
Předák na vrtné soupravě   dostane nečekanou nabídku od   vlády aby se vypravil do   vesmíru zachránit Zemi tak,   že navrtá jeden meteorit,   který jen tak náhodou je na   kolizním kurzu k Zemi.
Bruce jako správný hdina   filmů neváhá a neohroženě   se vrhá na nebezpečnou   cestu.
Mimo to má   ještě pěknou dceru za   kterou mu chodí jeden takový   nevycválaný mladíček,   kterého má upravdu k smrti   rád. :o)

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih56645minih56645Dům bez oken (1977) [TV inscenace] 
Dům bez oken n
minih24758minih24758Tři nevinní (1973) 
Tři nevinní n
minih126225minih126225Insidious 3: Počátek (2015) 
Insidious: Chapter 3 n
minih153912minih153912Spider-Man: Paralelní světy (2018) 
Spider-Man: Into the Spider-Verse n
minih170285minih170285Mrazivý lov (2019) 
Daughter of the Wolf n
minih5629minih5629Čínský syndrom (1978) 
The China Syndrome n
minih84534minih84534Obrazy ze života Boženy Němcové (2011) [TV film] 
Obrazy ze života Boženy Němcové n
minih43629minih43629Fantastická čtyřka a Silver Surfer (2007) 
Fantastic Four: Rise of The Silver Surfer n
minih28764minih28764Pollock (2000) 
Pollock n
minih41650minih41650Had z ráje (1980) [TV hra] 
n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Silvestrovský koktejl

10:35 - 11:30

5 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

ČT2 - Největší apokalypsy dějin

10:15 - 11:10

25 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Anděl (2008) [TV se...

09:40 - 10:55

60 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

10:30 - 11:30

10 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697848
Fotografií: 763986
Plakátů: 376597
Obsahů a biografií: 178285

Poslední komentáře

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10