ohodnotit

Aréna [Video]

Arena

Další název:
Aréna mrtvých / Aréna smrti (SK)
Žánr:
Rok:
2011
Délka:
91 minut

Komentáře k filmu Aréna

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 8
bobo336
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.4.2014
Arena
Film bez príbehu plný krvy a   akcných scén.Co viac mozem   chciet od akcáku.Príjemne   som sa bavil.Herci celkom   usli.
martin.stusak.9
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.5.2015
Souboje v aréně na život a   na smrt. Velmi vděčné téma   bojových filmů na přelomu   80. a 90. let. Tvůrci tohoto   snímku se k takovému   námětu opět vrátili a   vytvořili biják za použití   už mnohokrát zfilmované   šablony. Takže   nepředstavují nic nového   či originálního. Tedy snad   jen jedna jediná věc. Místo   zápasů zde není klasická   aréna jak ji známe, ale   místnost se zelenými zdmi.   Různé prostředí se   počítačem dodatečně   dotváří pro internetový   přímý přenos. Vizuálně   to tedy nevypadá nijak   špatně. Díry jsou však ve   scénáři a v ne zrovna   nejlépe propracované   choreografii. Brutálně sice   vypadají, ale zdají se mi   nějak nedotažené. S   porovnáním s těmi   staršími snímky však zase   o nic hrozného nejde.   Tenkrát byli i daleko   horší. Pro novou generaci   tedy tento snímek nebude   ničím vyjímečným, pro ty   starší jen malá   nostalgická připomínka.
vojtam
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.1.2012
Filmy tohoto typu némam moc   rád, ale ne tenhle kousek   jsem byl zvědavej...A   nezklamalo,pěkně brutalní   nářez,bojové sceny a potoky   krve.Samuel byl jako hlavní   záporák na jedničku a   bojovník (upír)Kellan to   taky dobře rozbalil.
hledaseniki
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 3.2.2012
Arena
Film mne zaujal především   díky hereckému obsazení. A   hlavně titulkem, že se   jedná o nejlepší akční   film roku. Jinak v průběhu   filmu mi jasně došlo, že   nejlepším akčním filmem se   nemůže titulovat. Nicméně   Samuel L. Jackson jako vždy   skvelý, jen tady nedostal   příliš prostoru na druhou   stranu zde zazářil Kellan   Lutz, znám jako upír ze   série Twilight. Co říct,   Kellan se hodí do akčních   filmů a tady skutečně   září, tak jak mu to nebylo   dovoleno v Twilight. Takže   moje hodnocení je akční   průměr - viděla jsem mnoho   lepších filmů, ale také   horších. Plus jedna hvězda   za Kellana.
terka69
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.8.2015
častý námět, nic nového,   nevím jestli to bylo   dabingem, nebo i v   originálním znění měla   hlavní postava špatně   napsaný scénář...nakonec   průměr 6/10
Frolíček
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 6.10.2014
Brutální a krvavá   záležitost, byť se   zajímavou pointou ke konci,   kdy se ukázalo, že všechno   je trošku jinak než nám   bylo ze začátku   servírováno. Krve   přehršel, trocha nahotiny,   chroptění a usekané hlavy,   děkuji, nemám více zájem.
luan66
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 15.1.2012
Slabučká B-čková   zlátanina a o efektoch z   bojových scén ani nechcem   písat. Jediné čo tento film   má je slušný zkuk cez   domáce kino.
261972
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 21.11.2017
Nudný film na který jsem   neměla koukat. Takovou chybu   už nikdy v život neudělám.   Samuel L. Jackson je dobrý   herec, ale Arénu   nezachránil.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih48925minih48925Živí a mrtví (2007) 
Živi i mrtvi n
minih53953minih53953Symptom Pandorum (2009) 
Pandorum n
minih24996minih24996Pojistka smrti (1944) 
Double Indemnity n
minih60735minih60735Everest (2007) [TV minisérie] 
Everest n
minih36071minih36071Tichá zuřivost (1982) 
Silent Rage n
minih17261minih17261Přejezd Kassandra (1976) 
The Cassandra Crossing n
minih119648minih119648Planeta barbarů (1998) 
The Survivor n
minih98886minih98886Ženy, které nenávidí muže (2012) [TV film] 
Ženy, které nenávidí muže n
minih165078minih165078Třeba jsi vrah (2018) 
You Might Be the Killer n
minih15616minih15616Pěna zabiják (1985) 
The Stuff n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

63.9 % (57)
3   - curil
6   - hledasenik
5   - Frolíček
7   - martin.stu
1   - 261972
5   - RM
7   - vojtam
8   - emons
4   - red.mann
3   - MildaX
8   - killy
6   - stanko
6   - Kycky
8   - bobo336
3   - luan66
6   - terka69
2   - ras84
6   - kudrna6
8   - dederon
7   - gorous

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

11:30 - 12:00

10 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

ČT2 - UčíTelka

09:00 - 12:00

160 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

11:00 - 11:45

40 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Prima - Inga Lindström: Čas na lásku (...

10:25 - 12:25

75 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 163342
Osobností: 657963
Fotografií: 628744
Plakátů: 302223
Obsahů a biografií: 149695

Poslední komentáře

Cesta na Jihozápad (1989)

Cesta na Jihozápad
Pokus o vážně míněný   český western si určitě   zaslouží body za odvahu   pustit se do žánru který   má v naší kinematografii   takřka nulovou více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Vraždy podle Jidáše (1999)

Vraždy podle Jidáše
Christophera Lamberta mám   rád a tady odvedl jako   tradičně dobrý výkon ale   nemůžu si pomoci film jako   celek mi připadá jen jako   vývar více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Kurýr: Restart (2015)

Kurýr

Kurýr: Restart
No tento díl byl spíše   průměrný.Statham zde byl   nahrazen jiným Kurýrem,ale   není to tak špatný.Lepší   byla jednotka.Ale snaha se   cení...Dávám mu 50 procent.

Autor: 100000052556420 | Hodnocení: 5 / 10

Řeka (1984)

Řeka
Hezoun Gibson jakožto   tvrdohlavej farmář? No,   trošku mi na to takovej typ   nesedí, ale popasoval se s   tim dobře. Jeho pihatá   manželka více >

Autor: Karius | Hodnocení: 5 / 10

Nezahrávej si s ohněm (2012)

Nezahrávej si s ohněm
Mike(Willis)je policajt,ktery   musi resit pripad mrtvych   cernochu na benzinove   pumpe.Tam umrou 2 cernosi a to   majitel benzinky a taky jeho více >

Autor: 100000052556420 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.133/0.111