NOVĚ můžete filtrovat filmy a seriály také dle streamovacích služeb
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Archa Noemova

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67.7% (13 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.2.2010
Elementik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
23.12.2006
Michal.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.1.2008
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
11.6.2008
ceskytulak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.11.2009
Indiana.Jones
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.1.2010
veryold3
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.10.2007
petrph
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
Roman14
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.12.2008
dagy22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
22.10.2007
Lucil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.1.2008
ma.kyn.ka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih30796minih30796Čtyři klauni (1970) 
4 Clowns n
minih49918minih49918Balada o bratrech Daltonových (1978) 
La Ballade des Dalton n
minih44055minih44055Pán času (2005) [TV seriál] 
Doctor Who n
minih5351minih5351Cujo (1983) 
Cujo n
minih2736minih2736Až já budu velký (1978) 
Kogda ja stanu velikanom n
minih6876minih6876Drsná Planina (1979) 
Drsná Planina n
minih53950minih53950Smysluplná vražda (1985) [TV film] 
Murder with Mirrors n
minih41474minih41474BloodRayne (2006) 
BloodRayne n
minih32386minih32386Alanis Morissette / Jagged little pill, Live (1997) 
Alanis Morissette / Jagged little pill, Live n
minih32032minih32032Eagles - Hell Freezes Over (1994) [DVD] 
Eagles - Hell Freezes Over n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

67.7 % (13)
5   - Agostino
6   - Kuvik
4   - Elementik
7   - Michal.
3   - T800
10 - ceskytulak
7   - Indiana.Jo
8   - veryold3
8   - petrph
6   - Roman14
10 - dagy22
7   - Lucil
7   - ma.kyn.ka

TV Program

ČT1 - StarDance XI ...kolem dokola

11:50 - 12:00

9 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

ČT2 - Velké stroje zblízka

11:45 - 12:35

14 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

NOVA - Tescoma s chutí (2009) [TV poř...

11:50 - 12:00

9 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Prima - Walker, Texas Ranger (1993) [T...

11:30 - 12:30

29 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 177641
Osobností: 678019
Fotografií: 710704
Plakátů: 337967
Obsahů a biografií: 162275

Poslední komentáře

Jedna mezi oči (2012)

Jedna mezi oči
Řekl bych klasické solidní   a poctivě udělané akční   béčko. Nic nového, nic   mimořádného, je však nutno   přiznat, že to má tempo a   drive, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

My holky z městečka (1986) [TV m...

Jarka, Renda, Lucka..

My holky z městečka
Příjemný rodinný seriálek   z jihomoravského prostředí   přináší divákům hodně   zpěvu a muziky i plno humoru   a pohody. Příhody   sympatické více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Spojenci (2016)

Spojenci
Špičkový režisér,   hvězdné obsazení hlavních   rolí, velkorysý rozpočet   a...kde nic tu nic. Bude to   nejspíš moje chyba, protože   po tom více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Pobřežní hlídka (2017)

Pobřežní hlídka
Strašlivá blbost, která je   ale občas i vtipná. Hlavně   scéna v márnici pří   prohlížení genitálií a   focení, fakt jsem se zasmál.   Nicméně více >

Autor: Karius | Hodnocení: 5 / 10

Spojenci (2016)

Spojenci
Pořád jsem přemýšlela, co   mi na tomto filmu vadí a pak   jsme si přečetla komentář   radegastera a byla jsem doma.  
Že je ve filmech hodně více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení