ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Archa Noemova

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67.7% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.2.2010
Elementik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
23.12.2006
Michal.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.1.2008
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
11.6.2008
ceskytulak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.11.2009
Indiana.Jones
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.1.2010
veryold3
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.10.2007
petrph
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
Roman14
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.12.2008
dagy22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
22.10.2007
Lucil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.1.2008
ma.kyn.ka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih4214minih4214Blaze (1989) 
Blaze n
minih3214minih3214D'Artagnan (1969) [TV seriál] 
D'Artagnan n
minih40711minih40711Basil (1998) 
Basil n
minih37464minih37464Riskni to s Polly (2003) 
Along Came Polly n
minih46148minih46148Tropická bouře (2008) 
Tropic Thunder n
minih50658minih50658Panelák (2008) [TV seriál] 
Panelák n
minih19585minih19585Texaský masakr motorovou pilou 2 (1986) 
The Texas Chainsaw Massacre 2 n
minih46760minih46760Bláznivé poslání (1982) 
Mi ni te gong dui n
minih20309minih20309Špióni jako my (1985) 
Spies Like Us n
minih26821minih26821A.C. Dupin zasahuje (1970) [TV minisérie] 
A.C. Dupin zasahuje n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

67.7 % (13)
5   - Agostino
6   - Kuvik
4   - Elementik
7   - Michal.
3   - T800
10 - ceskytulak
7   - Indiana.Jo
8   - veryold3
8   - petrph
6   - Roman14
10 - dagy22
7   - Lucil
7   - ma.kyn.ka
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154595
Osobností: 640018
Fotografií: 588861
Plakátů: 279987
Obsahů a biografií: 141643

Poslední komentáře

Bohemian Rhapsody (2018)

Bohemian Rhapsody
Čekala jsem netrpělivě na   tento film. Vůbec mně   nezklamal. Je perfektní,   úžasná muzika, skvělé   výkony herců. Z kina jsem   šla absolutně nadšená.   Doporučuji všem, kteří   mají rádi dobrou hudbu.

Autor: Majdulka | Hodnocení: 10 / 10

Most! - 3. díl (2019) [TV epizod...

Most! - 3. díl
Trošku nůďa, až na   akci:"Odvez ho do Chomutova.   Myslíš do spalovny? Ne, do   nemocnice!"
Jinak   benefity pracovního poměru   obecního vymahače by mohly   být pro některé jedince i   zajímavé.

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

Ratatouille (2007)

Ratatouille
Klasická amíkovština, že   když chceš, dokážeš v   životě všechno. I když jsi   krysák. V reálu těžko, v   kresleňáku se na to dobře   kouká. více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

14+ (2015)

cesky

14+
Chci to videt krasny folm fakt   uplne nadherny moc nadherny   fakt je tam hodne lasky proste   krasny fakt

Autor: Kujina | Hodnocení: 4 / 10

Pappa e ciccia (1983)

Pappa e ciccia
Průměrná italská   bláznivá komedie rozdělená   do dvou vzájemně   nesouvisejících epizod.   Hrdiny hrají Lino Banfi a   Paolo Villaggio, více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.26/0.224