reklama
 
ohodnotit

Arabeska

Arabesque

Žánr:
Rok:
1966
Délka:
105 minut
„Luštění některých šifer může být životu nebezpečné.“

Celkové hodnocení filmu Arabeska

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67.4% (19 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.5.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.5.2017
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.4.2014
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.3.2017
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.2.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.3.2014
Persefonia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.3.2014
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.12.2013
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.7.2008
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
11.6.2008
scareface68
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.12.2009
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
15.8.2009
ceskytulak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.9.2011
mary.charlotte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.9.2015
PitrsM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.2.2015
Tominko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.3.2008
Dagfra3
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.9.2014
tylda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
12.3.2017

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih105773minih105773Na vrcholky hor s Vladimírem Čechem (2008) [TV cyklus] 
n
minih71460minih71460Jménem zákona (1939) 
Sergeant Madden n
minih32711minih32711Hrdost a sláva (2008) 
Pride and Glory n
minih49932minih49932Tady je Šloufovo (2009) 
n
minih67814minih67814Velký vojevůdce Maršál Žukov (1995) 
Velikij polkovodec Georgij Žukov n
minih75281minih75281Štěstí je teplá deka (2011) [Video] 
Happiness Is a Warm Blanket, Charlie Brown n
minih9777minih9777Jsem žena nebo muž (1984) 
All of Me n
minih21253minih21253Transformers (2007) 
Transformers n
minih44490minih44490Raymonda má každý rád (1996) [TV seriál] 
Everybody Loves Raymond n
minih48692minih48692Zákon touhy (1987) 
La ley del deseo n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

67.4 %
8   - curil
8   - clara.bow
6   - hvezdyn
8   - martin.stu
4   - Agostino
6   - Kuvik
7   - melakara
5   - Persefonia
8   - oulisna
6   - zepo
3   - T800
7   - scareface6
9   - Johnny1
8   - ceskytulak
10 - mary.charl
6   - PitrsM
7   - Tominko
8   - Dagfra3
4   - tylda
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146290
Osobností: 621367
Fotografií: 550633
Plakátů: 262217
Obsahů a biografií: 134137

Poslední komentáře

Sully: Zázrak na řece Hudson (20...

Sully: Zázrak na řece Hudson
Neurazí, nenadchne. Tom Hanks   podal standardně kvalitní,   leč průměrný herecký   výkon, těžící   převážně ze svého   sympatického charisma. více >

Autor: kockak1 | Hodnocení: 6 / 10

Nude Nuns with Big Guns (2010)

Nude Nuns with Big Guns
Film, který všemi svými   znaky patří někam mezi   béčko a céčko, je   překvapivě dost zábavný. A   zábava je především to, co   od podobných více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Všemocný (2011)

Všemocný
Svižné a tudíž i   relativně povrchní. Jakoby   tempo ubíralo na prostoru pro   rozvoj psychologie postav,   které žel ustupují do   pozadí. více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Ona (2013) [2k digital]

Ona
Romantických snímků na   bázi umění je jako   šafránu a tak tento vskutku   působí jako zjevení.   Dějovým projevem je citový   vztah osamělého více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Bunkr smrti (2008)

Bunkr smrti
Hororový příběh bez   potoků krve a usekaných   částí těl, zato s   budovanou temnou atmosférou,   které je tu dosytosti.   Nechybí napětí, i více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.567/0.526