reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Apokalypsa

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64% (15 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.2.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.1.2007
Elda1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.3.2008
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
11.6.2008
jirik1012
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.1.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.7.2009
Brosis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.12.2007
keddy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
saimon.1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
31.10.2007
pupisek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
makiki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
Merry
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.10.2007
pavelsamsung
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007
venca23
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.1.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih2519minih2519Acapulco H.E.A.T. (1993) [TV seriál] 
Acapulco H.E.A.T. n
minih50763minih50763Bill (2007) 
Meet Bill n
minih55124minih55124Exploze (2008) 
Fire! n
minih62792minih62792Sexy párty 3 (2009) [Video] 
Van Wilder: Freshman Year n
minih63043minih63043Krevní pouta (2006) [TV seriál] 
Blood Ties n
minih54953minih54953GAMMA RAY - LUST FOR LIVE (1993) [DVD] 
n
minih40475minih40475Sklapni a zastřel mě (2005) 
Shut Up and Shoot Me n
minih31755minih31755Černý rytíř (2001) 
The Black Knight n
minih15302minih15302Paluba se zbarvila červeně (1958) 
n
minih65399minih65399Zvonilka a velká záchranná výprava (2010) [Video] 
Tinker Bell and the Great Fairy Rescue n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

64 %
5   - Agostino
7   - Kuvik
8   - rosta12
8   - Elda1
4   - T800
6   - jirik1012
7   - tvo
8   - Brosis
7   - keddy
2   - saimon.1
6   - pupisek
8   - makiki
7   - Merry
6   - pavelsamsu
7   - venca23

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

15:55 - 16:45

37 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

ČT2 - Výbor na obranu nespravedlivě ...

16:30 - 17:35

2 minut již uběhlo
63 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba (20...

15:55 - 16:57

37 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

15:35 - 16:35

57 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 149212
Osobností: 630221
Fotografií: 569221
Plakátů: 270306
Obsahů a biografií: 137131

Poslední komentáře

Preludium (1941)

Preludium
Njn, co už. Zbytečná hodina   a půl. I když, panu   Štěpánkovi pochopitelně   dvacítku dám. Ale jinak tu   babu Štěpničkojc   nesnáším a scénář více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Od vraždy jenom krok ke lži (198...

Od vraždy jenom krok ke lži
Adept na Oskara tento film   jistě nebude, ale je to   taková nevinná ,   přitroublá zábava.   Rozhodně neuškodí to   vidět. Ale asi jen jednou.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Její hřích (1939)

Její hřích
No, halekání si tu člověk   užije, to ano. Jinak jde o   skoro červenou knihovnu s   poslabším scénářem. Mne   snímek ničím nezaujal, snad   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Návrat domů (1948)

Návrat domů
Nic moc. Herci se snažili,   což o to, ale scénář byl   takový mdlý. Snímek nemá   scénu, která by utkvěla,   ani takovou postavu, prostě   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Pan Stein je online (2017)

Pan Stein je online
Druhá polovinu příběhu je   daleko lepší. Film je   zásluhou Pierra Richarda až   dojemný a na mě působí   jako smutná komedie. Divák   fandí více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.229/0.195