Jeden svět
ohodnotit

Apokalypsa v Hollywoodu

This Is The End

Další název:
To je koniec!; Das ist das Ende
Rok:
2013
Délka:
107 minut
Premiéra v ČR:
31.10.2013

Obsah filmu Apokalypsa v Hollywoodu

 
Šest kamarádů se díky nevysvětlitelným katastrofickým událostem devastujícím Los Angeles ocitne uvězněno v domě. Zatímco svět venku podléhá zkáze, chybějící zásoby a úzkost z uzavřeného prostoru rozbíjejí přátelství uvnitř. Nakonec je parta donucena opustit dům, postavit se osudu a najít skutečný význam přátelství a vykoupení.

Zdroj: HBO Europe
Vysílání: dabing
Premiéra: 06.09.2014 HBO

 
Související odkaz
 
RECENZE Apokalypsa v Hollywoodu: Americká recese, proud piva a krve

V originále se film jmenuje To je konec. Hraje v něm i režisér a scenárista Seth Rogen. Opět se v partě úspěšných kamarádů vyskytuje jeden útrpně snášený životní zoufalec. A znovu zkáza propukne v rámci modelu Pařby, tentokrát na divokém večírku hollywoodské smetánky. číst dál

Hodnocení: 50 %

 
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
režie:
Evan GoldbergEvan Goldberg  
Seth RogenSeth Rogen  
hraje:
Jonah HillJonah Hill.....sám sebe [29]   
James FrancoJames Franco.....James Franco [34]   
Seth RogenSeth Rogen.....Seth Rogen [30]   
Jay BaruchelJay Baruchel..... Jay Baruchel [30]   
Danny McBrideDanny McBride..... Danny McBride [36]   
Craig RobinsonCraig Robinson.....Craig Robinson [41]   
Michael CeraMichael Cera.....Michael Cera [24]   
Emma WatsonEmma Watson..... Emma Watsonová [22]   
Mindy KalingMindy Kaling..... Mindy Kalingová [33]   
David KrumholtzDavid Krumholtz.....David Krumholtz [34]   
Jason SegelJason Segel..... Jason Segel [33]   
Paul RuddPaul Rudd..... Paul Rudd [43]   
 Rihanna Rihanna.....Rihanna [25]   
Aziz AnsariAziz Ansari.....sám sebe [30]   
Matt WalshMatt Walsh.....Walsh [48]   
Evan GoldbergEvan Goldberg..... Evan Goldberg   
scénář:
Evan GoldbergEvan Goldberg  
Seth RogenSeth Rogen  
námět:
Evan GoldbergEvan Goldberg  
Jason StoneJason Stone  
Seth RogenSeth Rogen  
hudba:
Henry JackmanHenry Jackman  
Jonathan KarpJonathan Karp.....supervize   
George ClintonGeorge Clinton....."A Joyful Process" [71]   
kamera:
Brandon TrostBrandon Trost  
střih:
Zene BakerZene Baker  
dvd obal trailer
Distributor v ČR:
Falcon
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Formát:
širokoúhlý
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Distribuční verze:
česky, s titulky
 
 
Zvuk:
Dolby Digital Datasat
 
 
Přístupno:
od 18 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Apokalypsa v Hollywoodu >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

T2
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 12.8.2018
║Rozpočet $32miliónov║Tržby USA   $101,470,202║Tržby Celosvetovo $126,141,050▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA $4,738,082 //počet   predaných kusov 208,487║ Tržby za predaj DVD v   USA $5,174,126 //počet predaných kusov   288,866║ bez skutočnej štavy a iskry   natočený povrchný blábol, domáce video Setha   Rogena nič viac, toto mohlo maximálne baviť tak   američanov /25%/
dobes.pavel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.7.2017
Apokalypsa v Hollywoodu
Je pravdou, že se jedná dějově o dosti   ulítlou záležitost. Každopádně několik   povedených humorných situací, zajímavých   hlášek a opravdu duchaplných dialogů se zde   najde. Dost mě taky zaujala taková vskutku   originální maličkost, a to že ve filmu hrají   herci vlastně sami sebe.
CyberMageFroll.LF
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 16.2.2015
Zajímavý film a vůbec ne špatně natočený.   Bohužel autoři se nedokázali rozhodnout zda   chtějí natočit záchodovou komedii nebo satiru   a působí to v důsledku tak nějak divně.   Škoda.
neriah
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 20.10.2014
Podle mě jedna z nejhorších komediích.....   Koukala jsem na to jen kvůli tomu,že tam hraje   Emma Watson,ktera si tam vlastně zahrala hroznej   štěk.... I na to,že patřím k náctiletým se   mi tenhle film opravdu nelíbil....
mildaaxe
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.6.2014
Mám tyhle kluky Apatowi bůhvíproč vlastně,   docela rád. Je jedno, jestli hrajou jednotlivě,   nebo jich je celá banda(ve většině   případů), téměř pokaždé mě dokážou   pobavit. Tady jich je více, než bývá zvykem.   Vedle klasiků jakými jsou James Franco, Seth   Rogen, Jonah Hill, Paul Rudd nebo Jason Segel   určitě zaujme i Jay Baruchel, kterého,   přiznávám se, už jsem též po boku těchhle   magorů viděl, jenom mi dosud neuvíznul v   hlavě. Po dnešku se to určitě změní. A to   zdaleka není všechno. Film s tolika povědomýma   xychtama už jsem neviděl hodně dlouho. A aby   navíc všichni 'hráli" sami sebe už vůbec   ne. A navíc si ze sebe všichni dělají prdel.   Věřit tomu, že je to banda takových   arogantních, tupých a vyšinutých hovad i v   reálu, možná bych je přestal mít rád:-) Je   to trochu nadsázka, ale až uvidíte jaký   totální pako je zde Danny McBride, možná   pochopíte...
Je vcelku sympatické, že tu je   hned několik dobrých nápadů či věcí kromě   toho: "zajdeme k Jamesovi Francovi na   kolaudačku, vezmem kameru no a ty amatérsky   záběry prostě pošleme do kin" Apokalypsa   se to jmenuje z nějakého důvodů. Tady   příjemně překvapili vizuální efekty. Ne že   by byly zrovna dechberoucí, ale na nenáročnou   komedii jsou více než dostatečné. Příběh   není vysloveně terno, ale ruku na srdce - nic   podobného jsem dosud nevidel.
A pak tu máme   asi ten největší klad - totiž smrt celebrit.   SPOILER: je tu dost známých xychtů, někteří   umírající mi asi bohužel unikli, či jim tento   prostor nebyl poskytnut (vím, zní to hrozně   sadisticky, ale...), ale tři mi utkvěli –   Rihanna (ani nevím proč) James Franco   (dokonalost od "modrého světla" až po   hostinu hladových) a hlavně Michael Cera.   Škoda, že ho Rogen poslal pod kytky tak brzy,   protože i přes nepatrný prostor je to   nejzábavnější postava celyho filmu. Cera,   vždycky ten „hodnej kluk“ v civilu chlastá,   paří, bere drogy a obcuje s lehkými děvami:-)   A jeho konec je opavdu epický. A   nejzábavnější scénou vůbec,. Škoda, že   musela přijít tak brzo...ale co,i jinak je to   zábava- od "napsal jsem ti to v   jointštině, přes 'kdo teda znásilní Emmu   Watson", "já hrál v Moneyballu, zabij   toho sráče, prosím bože" nebo drsnýho   Tatuma až po závěrečné "můžeš si   přát cokoliv" - BSB are back :-) KONEC   SPOILERU.
Tak proč to střízlivé hodnocení?   Inu - Dannyho jsem si přál zabít. Dělá ze   sebe takovýho parchanta, že nevim, jestli ho   někde ještě dokážu rozdejchat, některý kecy   (zřejmě ty improvizovaný) by zasloužili   zkrátit tak na desetinu a i když jsem se smál   docela často, nemůžu si poomoct, ale myslím,   že se z toho skvělýho nápadu dalo vytěžit   cosi víc. Zábavy. Přesto vidím jistej   potenciál na další projekci. S partou lidí. V   jointštině.
Pecik
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 25.5.2014
Výborná myšlenka byla v tom jak herci hráli   sami sebe a vše se odehrávalo v prostředí   jejich "skromných" domovů. Ovšem   zvrat apokalypsy a stvořené stvůry a démoni   film totálně sepsuly. To už raději ty ufony   :-) Zasmál jsem se párkrát ale celkově   klasická hollywoodská krávovina. Snad jen   obsazení bylo super
Pitryx
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 2.3.2014
1.Et in diebus illis quaerent homines mortem et   non invenient eam et desiderabunt mori et fugiet   mors ab ipsis (ZSJ.9,6.).
2.Ehm, nějak mi to   nedalo nepoškádliti případné čtenáře mého   komentu citátem z Vulgáty. No a nyní,   pojďměž film rozebrati. Tak nějak podobné to   bude v těch dnech, kdy bude Satan vypuštěn na   Zemi, a kdy režiséři, páchajíci zločiny na   ubohém divákovi, budouž za koule vláčeni   marastem bahna svých výplodů.
3.A budou oni   učeni jinými, že ve snímku o Apokalypse se má   efekty nešetřiti, a hluchá místa vynechávati,   aby ony co nejméně divákovi spáti daly.  
4.Zde, přetrpěměž začátek filmu onoho, a   dále buďmež svědky podívané skvělé této.  
5.Obludy nečistými se film hemžiti bude,   leč, ano, málo jich a podívejme se na ně, any   skvělé jsou.
6.Trochu gore nabídněmež, a   aj, i toho málo jest.
7.Na ničení Země též   pohlédni okem svým, a zříš, aj, jen záběrů   několik, leč dokonalých.
8.A hle!!!! Vysypala   se na nás debata veliká a dlouhá, ano o Bohu   také bylať a o věcech mezi nebem a Zemí, jež   se pořádati budou. Těchto, ó pane Rovene a   pane Goldbergu, rozhodně méně býti mělo, byť   i vtipu nabídly.
9.Nuže, uzavřemež věc   hodnocením, že pilné a libé oku bylo, leč   výhrady výše psány, nutno v potaz vzíti a   hodnocení sníženo o toto bude.  
10.Amen.
10102/10641
mat.ilda
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.12.2013
Už jsem se bála, že to celé bude v   jointštině a budu tudíž špatně chápat, z   nekalých očekávání jsem si proto prozíravě   začala dělat čárky za uchechtnutí, smích a   záchvaty ( s řádkem pro posledně uvedenou,   vyhrocenou podobu smíchu, jsem nepočítala   vůbec), takže zde je moje statistika - 14x   uchechtnutí, 16x smích a 4x záchvat - dobrý,   ne? Protikladem se ukázaly být asi tři trapné   scény a stejný počet zhnusení, suma sumárum =   dost dobrá zábava s nečekaným bonusem -   Backstreet Boys are back!!! :-)
bobo336
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.12.2013
This Is The End
Toto je presne moj typ komedií,skvelý humor a   ktomu skvelé herecké obsadenie.Príbeh je síce   slabí,ale sú tam skvelé efekty a film je dosť   krvavý.Za mna komédia roku.
vojtam
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 1.10.2013
Olá, nebe blby volá
Před zhlédnutím, si vezměte jakýkoli   halucinogen (nejlépe trip nebo LSD), který doma   najdete. Pač tohle je s prominutím taková   kokotina u které nejde se debilně netlemit, a   jelikož nechcete vypadat blbě, že se tak   bušíte u téhle kokotiny, můžete to hodit na   onen halucinogen. Naši známí komici toho   zřejmě vyšňupou, vyhulej, spolykají mraky, a   pak sednou a napíšou Apokalypsu za všechny   peníze. Něco dobrého vezmou i producentům v   Columbia Pictures, a ti jim dají k natáčení   zelenou... a totální vymaštěná hovadina je   tu. Já si dal pod jazyk malý žlutě nasáknutý   papírek a proto jsem se bavil skvěle, ale víc   jak 60% dát nemůžu. Hodnotím jen tu zábavu,   to bych byl sám proti sobě, jít s hodnocením   výše. Filmík doporučuji zhlédnout s   partičkou vašich nejbližších... a   nezapomeňte všichni být na jedné drogové   vlně...:-D

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih14992minih14992Operace Blue Sky (1994) 
Blue Sky n
minih47680minih47680Bitva na kopci (1984) [TV film] 
n
minih45406minih45406Osamělá vlčice (1968) 
La Louve solitaire n
minih20833minih20833Texaský masakr motorovou pilou (1974) 
The Texas Chainsaw Massacre n
minih69238minih69238Trezor (1989) [TV inscenace] 
Trezor n
minih49067minih49067Kazisvěti (1973) [TV film] 
Kazisvěti n
minih182657minih182657Zůstanu s tebou! (1977) [TV film] 
Zůstanu s tebou! n
minih7058minih7058Dva machři mezi nebem a peklem (1972) 
...Più forte ragazzi! n
minih5194minih5194Co je doma, to se počítá, pánové... (1980) 
Co je doma, to se počítá, pánové... n
minih69562minih69562Tři muži se žralokem (1975) [TV film] 
Tři muži se žralokem n


Hodnocení:n12345678910

Tagy

Apokalypsa v Hollywoodu (2013)Apokalypsa v Hollywoodu (2013)Apokalypsa v Hollywoodu (2013)Apokalypsa v Hollywoodu (2013)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190274
Osobností: 697373
Fotografií: 762979
Plakátů: 375676
Obsahů a biografií: 177915

Poslední komentáře

The Boondocks (2005) [TV seriál]

Ja nepráskam

The Boondocks
Je to úplne iný seriál,   aké poznáme a jeden z   najzvláštnejších. Ťažko   ho uchopiť, lebo je to aj   sociálna kritika, aj   komédia, aj více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Amazing Spider-Man (2012)

Za mě lepší net ten první

Amazing Spider-Man
Já mám prostě tohohle   Spider-mana raději než toho   původního od Raimiho. To   jméno píšu skoro určitě   špatně, tak se omlouvám,   nechce se více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Bylo to o nacistech (2008) [TV e...

Bylo to o nacistech
Solidní díl, s dobrejma   vtípkama a scénkama, ale   hlavně tam je můj oblíbenec   Herb a ten to svejma   hláškama zvedá vejš:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jack Rozparovač (1988) [TV film]

Jack Rozparovač
Z mého pohledu je tahle více   než tříhodinová televizní   koprodukce opravdu   vynikající. Režisér a   scenárista v jedné osobě   David Wickes více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Na místě činu: Zmizení v hotelu ...

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil
Dokument plný otázek,   podezřelých a také lidí,   kteří se snaží přijít na   to, co se vlastně Elise   stalo. Případ, ze kterého   mrazí!

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 7 / 10