reklama
 
ohodnotit

Apartmá v Kalifornii

California Suite

Rok:
1978
Délka:
94 minut
Premiéra v ČR:
9/1994
„Každý přijel do LA z jiného důvodu a každý řeší jiná dilemata.“

Celkové hodnocení filmu Apartmá v Kalifornii

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63.8% (16 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Veronika42
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.11.2008
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.2.2010
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.11.2007
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.3.2014
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.2.2012
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
24.11.2014
peter22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.4.2015
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.5.2011
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.7.2016
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
11.6.2008
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.11.2008
marresi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.10.2012
vrub
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.12.2007
l.zahry
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.11.2007
Jay6
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
10.5.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih13731minih13731Nebezpečná hra (1990) 
Eyes of an Angel n
minih47948minih47948Celesta ve městě (2004) [TV film] 
Celeste in the City n
minih58811minih58811Čtyři noci s Annou (2008) 
Cztery noce z Anną n
minih52862minih52862Roztržka (1970) 
La rupture n
minih49214minih49214Bruno (2009) 
Brüno n
minih5133minih5133Císařovy nové šaty (1955) 
Des Kaisers neue Kleider n
minih22988minih22988Všichni říkají: Miluji tě (1996) 
Everyone Says I Love You n
minih51742minih51742Bojový oddíl (2003) 
Marines n
minih5661minih5661Člověk obojživelník (1962) 
Čelovek-amfibija n
minih17910minih17910Rocky 2 (1979) 
Rocky II n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

63.8 %
6   - Veronika42
5   - Agostino
6   - Kuvik
6   - Snura
8   - melakara
8   - Kycky
4   - Petak69
7   - peter22
6   - rosta12
7   - MysteryIll
3   - T800
8   - Johnny1
7   - marresi
6   - vrub
6   - l.zahry
9   - Jay6

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

15:40 - 16:25

20 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

ČT2 - Sedět na dvou židlích

15:35 - 16:35

25 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba (20...

15:55 - 16:57

5 minut již uběhlo
57 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

15:35 - 16:35

25 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145806
Osobností: 619751
Fotografií: 545933
Plakátů: 261024
Obsahů a biografií: 133655

Poslední komentáře

Cesta do Číny (1983)

Cesta do Číny
Akční romantika nejvíce   připomínající   dobrodružství Indiana   Jonese, jehož první díl byl   natočen o dva roky dříve.   Je známo, že více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Bláznivá smrt (2014) [TV epizoda...

Bláznivá smrt
Jakpak se jmenoval ten   interpret, který zahrál toho   bláznivého drobeřka. Tento   díl je i o tom, že jso zlí   pronajímatelé, hodní   více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 7 / 10

Oko v oblacích (2015)

Kéž by takových filmů bylo více

Oko v oblacích
Oko v oblacích je dobrým   příkladem toho, že   válečný film nutně nemusí   být akční trhák. Herecké   výkony jsou dobré, postavy   výborně více >

Autor: ondrahrr | Hodnocení: 10 / 10

Deals with Our Devils (2016) [TV...

Deals with Our Devils
Dost zajímavý díl, kdy se   část agentů pohybuje v   jiné dimenzi, takže   některé scény se opakují z   pohledu dalších   zúčastněných.
Všechno je zase trošku   jinak a Aida nahlédla do   Darkholdu.

Autor: Frolíček | Hodnocení: 9 / 10

Sherlock Holmes a případ hedvábn...

Sherlock Holmes a případ hedvábné punčochy
Holmesovské téma je   neúnavně recyklováno -   více či méně podařeně.   Tento počin byl ve své době   pozoruhodný jednak obsazením   relativně více >

Autor: Stalhein | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.253/0.214