reklama
 
ohodnotit

Apartmá nula

Apartment Zero

Žánr:
Rok:
1988
Délka:
120 minut

Celkové hodnocení filmu Apartmá nula

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64.3% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.2.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.4.2012
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.5.2015
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.11.2017
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
11.6.2008
eragorn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih46974minih46974Arvika (1978) [TV film] 
Arevik n
minih11635minih11635Lovec lidí (1986) 
Manhunter n
minih28951minih28951Zlomený šíp (1950) 
Broken Arrow n
minih2932minih2932Amerika 3000 (1985) 
America 3000 n
minih48769minih48769Čarovný duben (1992) 
Enchanted April n
minih26620minih26620Balada o Vojtovej Maríne (1964) [TV film] 
n
minih54726minih54726Rváči (2009) [Video] 
Green Street Hooligans 2 n
minih31649minih31649Černí andělé (2001) [TV seriál] 
Černí andělé n
minih3487minih3487Nepřátelé (1961) 
Les ennemis n
minih56933minih56933Železnice na střechu světa (2006) 
Man Made Marvels: The World's Highest Railway n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

64.3 %
3   - Agostino
6   - Kuvik
7   - Kycky
10 - Gremmie
8   - Johnny1
3   - T800
8   - eragorn

TV Program

ČT1 - Studio 6 (1994) [TV pořad]

05:59 - 09:00

143 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

ČT2 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

05:59 - 08:30

143 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

08:20 - 08:35

2 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

08:10 - 08:50

12 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150234
Osobností: 632990
Fotografií: 573563
Plakátů: 272351
Obsahů a biografií: 138100

Poslední komentáře

OUTsideři (2014)

Skvělý film

OUTsideři
I když je film na okraji   diváckého zájmu pro svůj   komplikovaný námět,   rozhodně stojí za   shlédnutí pro svůj   odlehčený komediální více >

Autor: Didinka | Hodnocení: 9 / 10

44 minut: Přestřelka v severním ...

PROCESOR!

44 minut: Přestřelka v severním Hollywoodu
Že policajti v Hollywoodu   dávají jenom pokuty za   špatný parkování, měl   zřejmě ukázat, tento   „polo dokument“. Film prý   vychází ze více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 1 / 10

Temný příliv (2012)

Temný příliv
Halle Berry je fakt expertka   na "kvalitní" filmy. Zlatou   malinu obdržela právem. Hned   v prvním záběru je naprosto   jasné, co se stane a co více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Večírek pro liché (1980) [TV ins...

Večírek pro liché
Ne zrovna zajímavá   hříčka, ale furt lepší   než drátem do oka. Pobaví   se jak kdo. U mne to bylo tak   napůl.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Když má svátek Dominika (1967)

Když má svátek Dominika
Když jsou tam dospělí, tak   je to legrace, ale jinak je to   děs běs. Ovšem, s pěknou   písničkou. Jednou. Dvacet   hlavně panu Menšíkovi, ale   i dalším dospělým.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.213/0.176