ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Antonín Dvořák

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.3% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.2.2010
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.3.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
11.6.2008
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.11.2007
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.7.2009
zsuzsanna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.11.2010
Hanzelka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.10.2007
pikkola
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
belvel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.10.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih25978minih25978Akcie P.Ž.H. (1919) 
n
minih4689minih4689Brutální Nikita (1990) 
Nikita n
minih39182minih39182Cinderfella (1960) 
Cinderfella n
minih55924minih55924Chodím s Lucy (2002) 
I'm with Lucy n
minih32311minih32311Deep Purple / In Concert with the London Symphony Orchestra (1999) 
Deep Purple / In Concert with the London Symphony Orchestra n
minih50604minih50604Sága rodu Forsytů (1967) [TV seriál] 
The Forsyte Saga n
minih58991minih58991Čuej jing (2009) 
n
minih3552minih3552Bandité na řece (1972) 
n
minih49481minih49481Antonius a Kleopatra (1979) [TV divadelní představení] 
n
minih20383minih20383Švindlíři (1990) 
The Grifters n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.3 % (9)
6   - Kuvik
6   - MaKy92z
3   - T800
9   - jambroz58
7   - tvo
9   - zsuzsanna
10 - Hanzelka
6   - pikkola
10 - belvel
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152765
Osobností: 637136
Fotografií: 581904
Plakátů: 276396
Obsahů a biografií: 140181

Poslední komentáře

Máš ji! (2018)

Máš ji!
Zajímavý námět a vtipné   zpracování. Jen se to pak   protahuje a přehání jak   bývá u podobných komedií   zvykem s to je škoda.

Autor: MildaX | Hodnocení: 5 / 10

Mission: Impossible - Fallout (2...

PROCESOR!

Mission: Impossible - Fallout
Tak akce je parádní o tom   žádná. Tom podává na   svůj věk zdrcující výkon   na hranici lidských   možností a na to, že je to   jenom herec, více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Mars (2018)

Hloupost

Mars
Nikdy jsem nehodnotil pouze z   ukázek na webech, ale tohle   je otřesný dá se z nih   vyvodit jak bude asi tato   trapárna vypadat!! A podle   více >

Autor: mavin

Poklad z půdy (2018) [TV pořad]

Haha že poklad!?

Poklad z půdy
Pan videostop asi nemá   dočeho píchnou tak vzal i   tuto velmi trapnou   napodobeninu dobrého a   zajímavějšího pořadu   zahraniční tv!!! No více >

Autor: mavin

Den pátý (2016) [TV epizoda]

Krávovina

Den pátý
Proč se ústav jmenuje   Rubava!?? Lepší a   trefnější by byla kntb v   Gottwaldově tam je ještě   víc MudrLantů a odporníků   na všechno!! Tam více >

Autor: mavin

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.158/0.116