reklama
 
ohodnotit

Antonieta

Rok:
1982
Délka:
108 minut

Celkové hodnocení filmu Antonieta

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.5.2006
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
11.6.2008
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.2.2009
Andy789
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.1.2009
etos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.4.2009
ortos1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih27303minih27303Rosemary má děťátko (1968) 
Rosemary's Baby n
minih27776minih27776Gangy New Yorku (2002) 
Gangs of New York n
minih48877minih48877Aenigma (1987) 
n
minih54629minih54629Jeho koníček (1939) 
Come on George n
minih26431minih26431Katka (1949) 
n
minih97030minih97030The Unseen (1945) 
n
minih25881minih25881Jak přicházejí sny (1998) 
What Dreams May Come n
minih6172minih6172Deváté srdce (1979) 
Deváté srdce n
minih37473minih37473Český sen (2004) 
n
minih45914minih45914Než ďábel zjistí, že seš mrtvej (2007) 
Before the Devil Knows You're Dead n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61.3 %
8   - clara.bow
3   - Agostino
6   - Kuvik
3   - T800
9   - Zdenek13
5   - Andy789
6   - etos
9   - ortos1
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 142418
Osobností: 609673
Fotografií: 531534
Plakátů: 255528
Obsahů a biografií: 130983

Poslední komentáře

Zkrocení nefritového zajíce (198...

Zkrocení nefritového zajíce
Tento díl Opičího krále je   už od doby prvního   odvysílání roku 1991   jednoznačně můj   nejoblíbenější!   Především je to veliká   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 10 / 10

Logan: Wolverine (2017)

WOLWARINE

Logan: Wolverine
Mě se líbil.jen jsem   nechtěl takový konec.Co   přijde teď.miluju komicsovky   a wolwarine byl jed z prvních   který stál za to na něj   koukat a sledovat jeho vývoj.

Autor: pepeLopezova

Prázdniny v Provence (2015)

Pohoda film ;-)

Prázdniny v Provence
Wéno i já se u toho pobavil,   takže jsme už 2 :-D Nehulím   trávu a myslím, že to   chvilkama bylo i slušně na   zamyšlení. Za mě opět   paráda film od pana Kotka.

Autor: dzudina | Hodnocení: 7 / 10

Nový svět (2015)

Nový svět
Téma poznávání a života   imigrantů v Novém světě   mě nijak zvlášť nezaujalo.   Není lehké se srovnat s   podobnými osudy, ale všechny   tři více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

The Stolen Princess (2017)

Stolen princess / Ukradena princezna 2017

The Stolen Princess
Stolen princess 2 neboli   Ukredena princezna , v Rusku   uvedana animovana 3D pohadka   i pod nazvem Ruslan i   Ljudmila 3D 2017. Je více >

Autor: rimeon | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.397/0.358