ohodnotit

Antonieta

Rok:
1982
Délka:
108 minut

Celkové hodnocení filmu Antonieta

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64.4% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.5.2006
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.2.2010
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.1.2018
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
11.6.2008
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.2.2009
Andy789
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.1.2009
etos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.4.2009
ortos1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih49450minih49450Danika (2006) 
n
minih31150minih31150Valdezovi koně (1973) 
Valdez il mezzosangue n
minih14918minih14918Okovy moci (1994) 
Chain of Command n
minih20619minih20619Tankový prapor (1991) 
Tankový prapor n
minih42819minih42819Kubo (1965) [TV inscenace] 
Kubo n
minih54261minih54261Elitní jednotka 2 (2003) [Video] 
Special Forces n
minih26936minih26936Lev Tolstoj (1984) 
Lev Tolstoj n
minih4419minih4419Boj o Řím I (1968) 
Kampf um Rom n
minih12083minih12083Maryša (1935) 
n
minih2502minih2502Abdikace (1974) 
The Abdication n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

64.4 % (9)
8   - clara.bow
3   - Agostino
6   - Kuvik
9   - Johnny1
3   - T800
9   - Zdenek13
5   - Andy789
6   - etos
9   - ortos1
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 155381
Osobností: 642327
Fotografií: 594386
Plakátů: 282745
Obsahů a biografií: 142464

Poslední komentáře

Teroristka (2019)

phs

Teroristka
az do "strileci   sceny" celkem nic moc,   ani jsem si nebyla jista, ze   maj "babky" az   takovou pravdu, ale   více >

Autor: phs | Hodnocení: 9 / 10

Monika a hříbě s hvězdičkou (198...

Monika a hříbě s hvězdičkou
Holčenčí ptákojna tak   velká, že až drnčí   dveři. Deset panu Kanyzovi a   dalších deset panu   Zedníčkovi.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Vidláci (1997)

Vidláci
"Čtyři hodiny! Že   bychom zaspali!?" už u   nás zdomácnělo navždy.   Film je příjemná (i když   málo pravděpodobná)   podívaná pro více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 9 / 10

Pražské tajemství (1988)

dětské scifi

Pražské tajemství
Film se mi líbil. Oddechovka.   Trochu sci-fi. Krásné   záběry. Znám i knížku.   Konečně film, kde netečou   potoky krve. Nevystupují   roboti i když je to sci-fi.

Autor: Břečťan | Hodnocení: 10 / 10

V dosahu smrti (2015)

V dosahu smrti
Laciné béčko, které je   přehlídkou nesmyslných   přestřelek a neustálého   pobíhání z úkrytu do   úkrytu. Bakelitové   automatické zbraně z více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.21/0.168