reklama
 
ohodnotit

Antonieta

Rok:
1982
Délka:
108 minut

Celkové hodnocení filmu Antonieta

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.5.2006
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
11.6.2008
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.2.2009
Andy789
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.1.2009
etos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.4.2009
ortos1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih3313minih3313Ať žije svoboda (1931) 
À nous la liberté n
minih11853minih11853Malá zlodějka (1988) 
La petite voleuse n
minih40026minih40026Akce člověk (1995) 
n
minih21727minih21727Boj na řece (1984) 
Up the Creek n
minih12619minih12619Mladá garda (1949) 
Molodaja gvardija n
minih9651minih9651Ježíš Nazaretský (1976) [TV film] 
Jesus of Nazareth / Gesú di Nazareth n
minih69496minih69496Nový život (1934) 
We Live Again n
minih70787minih70787Lékárníkových holka (1996) [TV seriál] 
Lékárníkových holka n
minih3299minih3299Máš Rolls... a vytahuješ se! (1981) 
Prends ta Rolls... et va pinter! n
minih34363minih34363Maska rudé smrti (1964) 
The Masque of the Red Death n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61.3 %
8   - clara.bow
3   - Agostino
6   - Kuvik
3   - T800
9   - Zdenek13
5   - Andy789
6   - etos
9   - ortos1

TV Program

ČT1 - O mrtvých jen dobře (1985) [TV...

22:35 - 00:00

81 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

ČT2 - Poslední rudý princ

23:35 - 00:30

21 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

NOVA - Firewall (2005)

23:25 - 01:20

31 minut již uběhlo
84 minut zbývá do konce

Prima - Noc je ještě mladá (2011)

23:35 - 01:35

21 minut již uběhlo
99 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 143322
Osobností: 612208
Fotografií: 535891
Plakátů: 256660
Obsahů a biografií: 131565

Poslední komentáře

Matky na tahu (2016)

Matky na tahu
Tak to bol iny odvar...zivot   matky v reale...Mila Kunis   bola na tuto rolu uplne skvela   a odviazana...

Autor: janka29 | Hodnocení: 10 / 10

Kráska a zvíře (2017)

Nádherný film!

Kráska a zvíře
Nádherná podívaná. Jedním   duchem dávám 10/10   hvězdiček. Krásná animace,   grafika, krásná Emma Wattson   se tam jako kráska moc   hodila. více >

Autor: Piiink | Hodnocení: 10 / 10

Zombie Apocalypse (2011) [TV fil...

Zombie Apocalypse
Tak mám za sebou Rise of the   zombies, Zombie Night a teď i   Apocalypse, vše od Asylum a   musím říct že Apokalypsa   je z těchto tří zombi   více >

Autor: marci22 | Hodnocení: 2 / 10

Sudá a lichá (1978)

Ako sa rozpráva s delfínmi

Sudá a lichá
"Keby si vedel čítať z   ruky, tak by si zistil, že je   nebezpečné sa so mnou   hrať." Je asi jasné, kto to   povedal komu. Je to jeden z   více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Nuda

Ztraceni v Mnichově
Zápletka s papoušken se   jevila jako dobrý nápad. Ale   pak se to zvrtlo v dokument o   filmu a to jsem se začal   dívat na hodinky, kdy už to více >

Autor: martinyk | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.255/0.22