ohodnotit

Antonieta

Rok:
1982
Délka:
108 minut

Celkové hodnocení filmu Antonieta

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64.4% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.5.2006
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.2.2010
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.1.2018
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
11.6.2008
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.2.2009
Andy789
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.1.2009
etos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.4.2009
ortos1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih39531minih39531V týlu nepřítele (2003) 
Resistance n
minih41705minih41705Čarovná země (2004) 
The Dust Factory n
minih35535minih35535Brass on Fire (2002) 
Brass on Fire n
minih27245minih2724510 důvodů, proč tě nenávidím (1999) 
10 Things I Hate About You n
minih10672minih10672Krakatoa, na východ od Jávy (1969) 
Krakatoa: East of Java n
minih20981minih20981Cestující obchodníci (1963) 
The Wheeler Dealers n
minih8067minih8067Hannie Caulderová (1971) 
Hannie Caulder n
minih32646minih32646xXx (2002) 
xXx n
minih56468minih56468Mojsejovci (2005) [TV pořad] 
Mojsejovci n
minih91199minih91199No Sad Songs for Me (1950) 
No Sad Songs for Me n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

64.4 % (9)
8   - clara.bow
3   - Agostino
6   - Kuvik
9   - Johnny1
3   - T800
9   - Zdenek13
5   - Andy789
6   - etos
9   - ortos1

TV Program

ČT1 - Cestománie (1999) [TV cyklus]

16:40 - 17:15

10 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

ČT2 - Švéd v žigulíku

16:25 - 17:30

25 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Las Vegas (2000) [T...

15:55 - 16:57

55 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

16:50 - 17:50

0 minut již uběhlo
60 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152749
Osobností: 637132
Fotografií: 581904
Plakátů: 276389
Obsahů a biografií: 140166

Poslední komentáře

Kingsglaive: Final Fantasy XV (2...

Kingsglaive: Final Fantasy XV
Nehraju počítačové hry a   tak i film totožný s hrou   Final Fantasy XV mě nechal   chladným. Navíc nemám rád   tyto 3D animace. Připadá mi   více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Dům (2011)

Dům
║Rozpočet CZK   36,7milióna║Tržby   Celosvetovo $150,000▐   Všedné rodinné vzťahy a   problémy naokolo nich boli   dobre vykreslené, herci více >

Autor: T2 | Hodnocení: 4 / 10

Bastardi 2 (2011)

Bastardi 2
║Rozpočet   $-miliónov║Tržby   Celosvetovo $280,242▐   márnosť šedivá a toto ako   bolo amatérske divadielko,   viac známich tvári tam už   nacpať nemohli /0%/

Autor: T2 | Hodnocení: 1 / 10

Bastardi (2010)

Bastardi
Bastardi sú lepší v   komediálnej polohe než   dramatickej, v ktorej by   chceli trumfovať. Práve   humor, ktorý do filmu   vnášajú více >

Autor: POMOthy | Hodnocení: 4 / 10

Zmizení (2013)

Zmizení
Silné téma. Zmizení dětí.   To je asi ta nejhorší   noční můra pro každého   rodiče. Film se mi zdá   zbytečně dlouhý a   překombinovaný. A více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.264/0.224