reklama
 
ohodnotit

Anténa

La Antena

Další název:
The Aerial
Rok:
2007
Délka:
98 minut
Premiéra v ČR:
15.1.2009
„Alegorie totalitní společnosti ztrácející pod vládou všemocného televizního magnáta poslední zbytky vlastní vůle.“

Celkové hodnocení filmu Anténa

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62.9% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.1.2014
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.1.2014
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.1.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.2.2010
Misantrop
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
11.9.2011
Pardal
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.3.2009
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.11.2011
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.5.2009
fidelio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
10.9.2011
slina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.1.2011
JNvT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.5.2009
DeAd
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.6.2009
louis_ciphree
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.11.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih28783minih28783Na pokraji slávy (2000) 
Almost Famous n
minih44298minih44298Rodáci (1988) [TV seriál] 
Rodáci n
minih45425minih45425Shanghai Kiss (2007) 
Shanghai Kiss n
minih45726minih45726Darjeeling s ručením omezeným (2007) 
The Darjeeling Limited n
minih22757minih22757Syndrom vraha / Vrah (1973) [TV film] 
The Killing Kind n
minih52933minih52933Sesterstvo nemilosrdných (2009) 
Sorority Row n
minih61858minih61858Semena nenávisti (1979) 
Semena nenávisti n
minih26495minih26495Stalker (1979) 
Stalker n
minih45095minih45095O chamtivém strašidle (1985) [TV inscenace] 
O chamtivém strašidle n
minih131794minih131794Deník puberťačky (2014) 
The Diary of a Teenage Girl n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62.9 % (14)
8   - Pitryx
5   - hvezdyn
8   - Justik66
4   - Agostino
6   - Kuvik
10 - Misantrop
6   - Pardal
7   - zepo
5   - deatdavid
1   - fidelio
6   - slina
8   - JNvT
5   - DeAd
9   - louis_ciph
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152455
Osobností: 636666
Fotografií: 579172
Plakátů: 275834
Obsahů a biografií: 139915

Poslední komentáře

Taxi, taxi (2000)

Taxi, taxi
Policejní inspektor Émilien   a taxikář Daniel jsou zpět.   Tentokrát mají co do   činění s japonskou Yakuzou.   Starý dobrý francouzský   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Vím, že jsi vrah (1971)

Vím, že jsi vrah
Už od počátku víme, že   vraždí Jiří Adamec   (Pavel), ale nevíme, že v   pozadí je ještě někdo   jiný. To finální rozuzlení   nemá chybu! Že více >

Autor: topipig | Hodnocení: 10 / 10

2:22 (2017)

PROCESOR!

2:22
Tak ten lepší průměr je   hodně s odřenejma ušima.   Tak začátek byl celkem   dobrej. Akorát moje   maličkost nechápe proč tam   dávají zmatený více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Vezmeš si mě, kámo? (2017)

NEee

Vezmeš si mě, kámo?
Neee, je tu paradoie filmu   Kdyz si Chuck bral Larryho,   ktera je top. Ale tohle je   vazne pruser, vubec zadna   sranda

Autor: Pswat | Hodnocení: 3 / 10

Gripsholm (2000)

7*

Gripsholm
Nedávno jsem viděl seriál   Babylon Berlín a tenhle   kousek mi ho připomněl.   Dobou i zpracováním.  
Trochu mě mrzelo, že se   člověk více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.189/0.14