Duben
ohodnotit

Komentáře k filmu Ant-Man

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 20
Izzy8635
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.7.2018
Další super marvelovka.   Plný počet bodů dávám   hlavně za humor. Dost mě   bavila ta poslední scéna -   jak ten boj viděl Ant-man   jako malý a jak jeho dcera   jako větší. Mimochodem,   hodně se mi líbil výběr   hlavních postav. Dobrý film,   sice to namá už na takovou   klasiku jako třeba Iron man   nebo Thor, ale mohlo to být   horší patlanina.
Jiftach
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.12.2015
Trochu jsem se obával o co   vlastně půjde, nějakej   mikrohrdina? To se mi líbit   nebude..... a opak byl   pravdou. Ant-Man se mi moc   líbil. Víc než všechny ty   Ameriky, Avengers, Thorové   atd. Tenhle film je civilní,   normální, zábavný. Má   příběh, žádný   pózovaní, žádná obehraná   klišé. Líbila se mi absence   megahvězd, vyjma jedné. Byl   jsem nadšený z účasti   Michaela Douglase. To je   prostě frajer. Ten mě bavil   od začátku do konce. Když   byl v obraze, akci vévodil   klid a pohoda. Super. 10   hvězd nedám, ale 9 s   radostí. ;)
Stalhein
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.10.2016
Nic nového pod sluncem
Docela příjemně se na to   kouká, ale žádný zázrak   to není. 9 hvězdiček   dávám za obsazení hlavního   hrdiny, Paul Rudd je   sympatický a krásně shazuje   kýčovité momenty, kdy   postavy promlouvají o něčem   závažném, takže film   nesklouzne do patetické   roviny. I proto tvůrcům   odpouštím nedostatek   (téměř absenci) napětí a   zloducha na jedno použití.   P.S.: komu se Paul Rudd   líbil, doporučuji film   Gatsby - je tam sice jen jako   vedlejší postava, ale   člověk si ho zapamatuje.
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.2.2022
Začátek příběhu je   otřepané téma lecjakého   dramatu či rodinného filmu,   takže nebýt výborné   atmosféry, jisté nadsázky a   hlavně úsměvného humoru,   na zajímavosti to nijak   neztrácí. Divácký zájem   se rapidně zvedá v místě,   když se začnou kout pikle   záporákem silně   připomínající známého   Lex Luthora. Snímek   prezentuje další kapitolu   filmového seriálu z   marvelovského vesmíru a   kupodivu je první, která se   od předchozích v určitých   detailech odlišuje. Dějový   boj dobra ze zlem je   samozřejmě předvídatelný   a není divu, neboť se opět   jedná o film pojednávající   zrod dalšího superhrdiny,   který se prostě musí   divákům patřičně   představit. V jinakosti je   především ten skutek, že   se v některých konverzacích   zmiňuje Avengers, S.H.I.L.D,,   Iron-Man aka Tony Stark,   Captain America a jediný, kdo   tu přímo hostuje, je Sam   Wilson alias Falcon. A co si   budeme povídat, byl to dobrý   tah. Snímek se také hlavně   odlišuje už ve zmíněném   humorném pojetí. Ano, děj   je veden daleko více v   komediálním tónu, než ve   vážném dramatu, což se k   onomu komiksu přibližuje   daleko více. Závěrečné   bitevní finále je však už   takové, jaké je u takového   filmu žádané. Prostě   ohromující. Tímto je, svým   způsobem. dokázáno, že na   tvůrčí velikosti zase až   tak moc nezáleží. Je toho   však dosáhnuto plejádou   okouzlujících herců i   hereček, kteří společně   poskytují zábavu ať se   děje co se děje. Rodinná   vřelost, lehčí dramatizace   a samozřejmě akce. Ant-man   je zkrátka jiný, než   předchozí Iron Man či   Captain America. Je daleko   zábavnější právě z oné   komediální stránky, aniž   by to ztrácelo na své   superhrdinské výjimečnosti.   A protože se právě jedná o   další díl filmové série,   je potřeba nevynechat   titulkovou a hlavně   potitulkovou scénu, která   opět přináší důležitou   informaci na příště.
enejčel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.7.2015
Když nebudete počítat   Avengers: Age of Ultron, tak   se v tomto případě jendá o   jednu z nejlepších   Marvelovek poslední doby.   Film je komediálně podaný.   Scény se dost povedly.Michael   Peňa mě po komediální   stránce bavil nejvíc.   Michael Douglas má stále co   nabídnout, tentokrát mi jeho   role nepřišla nesympatická.   Paul Rudd není extra herec,   ale na roli Mravenčího muže   to bohatě stačilo. Oblíbil   jsem si ho a jeho charakteru   jsem fandil. Nápad s mravenci   jako takovými mi přišel   místy přitažený za vlasy,   ale přeci jenom je to pořád   jenom komiks a takhle se na   takovéto filmy má dívat.   Efekty samozřejmě opět   supr. Film mě velice bavi la   z kina jsem odcházel   spokojený.
T2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.7.2018
║Rozpočet   $130miliónov║Tržby USA   $180,202,163║Tržby   Celosvetovo $519,311,965▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $36,127,956 ║ Tržby za   predaj DVD v USA $26,420,019   ║ po rutinných Avengers 2,   nám Marvel napravuje chuť,   teraz tu máme opäť poriadnu   a sviežu jazdu v danom   podaní, ktorá má správne   tempo, výborné triky, dobré   herecké zoskupenie a   primeranú odľahčenú   zábavnosť, je cítiť že   režisér Peyton Reed sa vie   nájsť v každej sebemenšej   zábavnej momentke a skupinka   okolo kecálka Michaela Pena   len tomu dodávajú punc na   vrch, zatiaľ najzábavnejšia   Marvelovka, sa priznám že   Evangeline Lilly som v danom   zostrihu nespoznal, plusom aj   kamera Russella Carpentera,   spokojnosť /videl v kine:   85%/
terka69
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.11.2015
efekty, kamera super, detaily   dobře propracované, vtip i   akce, ale za nejlepší   marvelovku jak to někteří   nazývají bych to rozhodně   neoznačila
Pecik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.1.2016
Další komiksový hrdina,   který mě baví. Super   herecké obsazení, fajn   myšlenka, příběh baví a   efekty také - děj umí   vtáhnout. Za mě ok
Ostrovan
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.2.2017
Pro mě jedna z řady   Marvelovek. K dobru je jí   nutno přičíst, že se   naštěstí nebere příliš   vážně. Jen se připravte na   to, že to jak to dopadne   budete vědět už po pěti   minutách.
sokeres777
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.4.2019
Malý pidižvýk
Nový přírůstek do rodiny   Marvel Comics Universe,   tentokrát to je takový malý   pidižvýk. Ant Man se   zpočátku jevil, jako   průměrný hrdina, který se   pouze dokáže zmenšovat.   Mýlil jsem se a film mě   neskutečně překvapil   strhující podívanou s   hrdinou, který vlastně ani   nechce úplně být   superhrdina, ale nemá moc   jinou možnost. Zkrátka   zlodějíček si odpykává   trest za to že vlezl kam   neměl. Skvělá podívaná.
Wiikii
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.12.2018
Opět záchrana světa, opět   zábavnou cestou, no prostě   opět Marvel. .. Už to pomale   začíná být ohraná   písnička a to podle   Marvelovského plánu jsme jen   na začátku všech těch   filmů a hrdinů. Takže   uvidíme jak to pude dál, ale   zatím se na to dá koukat.   .... HODNOCENÍ: 70%
Frolíček
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.6.2016
Při čekání na další   pokračování marvelovské   hlavní linie je třeba   doplňovat tým novými   adepty, které je pak možné   využít, když je třeba.   Takže se dostalo i na   mravenčího muže, který se   ke svým schopnostem dostal   díky inteligenci a   schopnostem   "loupit".   Začáteční scéna s   omlazeným Michaelem Douglasem   hodně dobrá a pak na konci   ta s mašinkou Tomášem. Ve   zbytku se hlavní hrdina   dostává k možnosti využít   oblek a mravenčí nádeníky,   aby pomohl tomu, kdo už to   fyzicky nedá a sblížil se s   jeho dcerou, která je v   civilu moc hezká holka, ale s   parukou alá Edna z   Úžasňáků je spíše   odstrašující.
"Kdy se to stalo?   Zastřelte mě!":-)
FLA
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.12.2015
Tak po první půlce jsem z   toho byl popravdě celkem   otrávenej. Dost řečí a   mluvení, akce skoro žádná,   druhá půle byla daleko   výživnější a   napínavější, akčnější.   Jinak herci sympatičtí,   triky a technická stránka   výborná, humor, vtípky, to   vše ano, ale nakonec zůstanu   u 60%.
PROCESOR
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.10.2017
PROCESOR!
Nejsem ten správnej divák,   nikdy mě ty Avengers a   podobný komiksichty nechytly.   Tak to nebudu hanit. Jako   jednorázovka dobrý. Nic   víc, nic míň.
PORTER
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 17.8.2015
Průměrná komiksová   podívaná směřovaná víc k   dětským divákům za   začátku to je klasika vědec   který se svůj vynález   snaží uchránit před   zneužitím a na druhé   straně padouch.Tak si starý   vynálezce najde svého   vyvoleného který má zničit   padoucha a zachránit   svět.Vynález spočivá v tom   že jaký si super oblek   dokáže člověka zmenšit do   velikosti mravence a mravence   které si dokáže ochočit   jsou jeho pomocníky.Občas to   bylo docela směšný   zvětšený mravenec nebo   obří mašinka   Tomáš.Průměrné herecké   výkony tak i vizuálně   průměr.
goranchorvat
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 16.8.2019
Vtipný comics
Za mě né uplně tak typický   Marvel, což není ale   myšleno jako výtka.Vtipné,   příjemné a pro mě   dostatečné na jedno   zkouknutí.Jde se na to jinak,   žádné kolosální bourání   měst, ale příjemný a   slušně vystavěný svět z   malé pespektivy. Plus za   originalitu, a mladého M.   Douglase - 65%
MildaX
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 25.1.2016
Další komiksový hrdina.   Místy trochu nudné, hlavně   v první polovině filmu. Kdo   nečeká nic velkého jen   dalšího avangera, tak bude   spokojen.
POMOthy
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.9.2018
Marvelácka záchrana sveta   tridsiatyšiesty krát, v   rovnakej dejovej schéme, iba   trochu inými prostriedkami a   vtipnejšie. A to nás ňou   chcú rovnako baviť ešte   ďalších päť rokov. V tom   filme nie je nič zle, akurát   už ma nemá čím dostať.   Hoci je herecky príjemný a   technicky tradične   marvelovsky dokonalý. Mladý   Douglas ešte lepší než   mladý Arnie v T5. Až z toho   mrazí...
Máša13
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 20.8.2017
Nejsem
typický fanda komiksových   filmů,musí mě vyloženě   zaujmout,což se u tohoto   snímku nestalo,leč kupodivu   jsem nebyl zas úplně   otrávenej.Z mého   "nefanouškovského"   hlediska další   prdlost,možná až příliš   velká+typické   scenáristické osnovy,tudíž   extrémně   předvídatelná...Ps´asi   jsem viděl jiný film,než   autor obsahu výše   napsaného:-)
Pitryx
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 12.5.2016
Vůbec o nic nejde, jen   další blb přibyl do rodiny   všelijakých xxx manů. Už   ani nevím kolik jich je.   Téma taky ojeté, prostě   absolutně nic nového. Triky   na PC úrovni, jak jinak, mi   to celé přišlo jako   animovaný film s několika   herci. Můžeme se dozajista   těšit na dalších třicet   filmů s tímto alt-manem.   Alespoň tím po   závěrečných titulcích   vyhrožují. Už se nemohu   dočkat. Takže já dávám   takové mini plus za pár   dobrých nápadů. Jinak to   byla taková blbina, že to   nemá obdoby.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih51138minih51138Souboj Titánů (2010) 
Clash of the Titans n
minih39294minih39294Fantom Opery (2004) 
The Phantom of the Opera n
minih115040minih115040Všechny cesty vedou do hrobu (2014) [2k digital] 
A Million Ways to Die in the West n
minih34132minih34132Kurýr (2002) 
The Transporter n
minih36087minih36087Harry Potter a vězeň z Azkabanu (2004) 
Harry Potter and the Prisoner of Azkaban n
minih39482minih39482Aeon Flux (2005) 
Æon Flux n
minih102691minih102691Hercules (2014) [2k digital] 
Hercules: The Thracian Wars n
minih129536minih129536Temný bojovník (2014) 
Outcast n
minih47102minih47102Neuvěřitelný Hulk (2008) 
The Incredible Hulk n
minih157118minih157118Accident Man (2018) 
Accident Man n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Marvels (2023)

 Marvels (2023)
Marvels n
The Marvels
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Nia DaCosta

(pokračování)

Ant-Man a Wasp: Quantumania (2023)

 Ant-Man a Wasp: Quantumania (2023)
Ant-Man a Wasp: Quantumania n
Ant-Man and the Wasp: Quantumania
Žánr: akční / dobrodružný / komedie / mysteriózní / sci-fi / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Peyton Reed

(pokračování)

Strážci Galaxie: Volume 3 (2023)

 Strážci Galaxie: Volume 3 (2023)
Strážci Galaxie: Volume 3 n
Guardians of the Galaxy Vol. 3
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: James Gunn

(pokračování)

Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022)

 Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022)
Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství n
Doctor Strange in the Multiverse of Madness
Žánr: akční / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Sam Raimi

(pokračování)

Thor: Láska jako hrom (2022)

 Thor: Láska jako hrom (2022)
Thor: Láska jako hrom n
Thor: Love and Thunder
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Taika Waititi

(pokračování)

Ms. Marvel (2022) [TV minisérie]

 Ms. Marvel (2022) [TV minisérie]
Ms. Marvel n
 
Žánr: akční / dobrodružný / drama / fantasy / komedie / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Sharmeen Obaid-Chinoy, Adil El Arbi, Bilall Fallah

(pokračování)

Black Panther: Wakanda nechť žije (2022)

 Black Panther: Wakanda nechť žije (2022)
Black Panther: Wakanda nechť žije n
Black Panther: Wakanda Forever
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Ryan Coogler

(pokračování)

Moon Knight (2022) [TV minisérie]

 Moon Knight (2022) [TV minisérie]
Moon Knight n
 
Žánr: akční / dobrodružný / drama / fantasy / horor / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Mohamed Diab, Justin Benson, Aaron Moorhead

(pokračování)

She-Hulk: Neuvěřitelná právnička (2022) [TV seriál]

 She-Hulk: Neuvěřitelná právnička (2022) [TV seriál]
She-Hulk: Neuvěřitelná právnička n
She-Hulk: Attorney at Law
Žánr: akční / dobrodružný / drama / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Kat Coiro, Anu Valia

(pokračování)

Black Widow (2021)

 Black Widow (2021)
Black Widow n
 
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Cate Shortland

(pokračování)

Eternals (2021)

 Eternals (2021)
Eternals n
 
Žánr: akční / drama / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Chloé Zhao

(pokračování)

Shang-Chi a legenda o deseti prstenech (2021)

 Shang-Chi a legenda o deseti prstenech (2021)
Shang-Chi a legenda o deseti prstenech n
Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Destin Cretton

(pokračování)

WandaVision (2021) [TV minisérie]

 WandaVision (2021) [TV minisérie]
WandaVision n
 
Žánr: akční / sci-fi / drama / fantasy / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Matt Shakman

(pokračování)

Spider-Man: Bez domova (2021)

 Spider-Man: Bez domova (2021)
Spider-Man: Bez domova n
Spider-Man: No Way Home
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon Watts

(pokračování)

Falcon a Winter Soldier (2021) [TV minisérie]

 Falcon a Winter Soldier (2021) [TV minisérie]
Falcon a Winter Soldier n
The Falcon and the Winter Soldier
Žánr: akční / dobrodružný / drama / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Kari Skogland

(pokračování)

Loki (2021) [TV seriál]

 Loki (2021) [TV seriál]
Loki n
 
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Kate Herron

(pokračování)

Hawkeye (2021) [TV minisérie]

 Hawkeye (2021) [TV minisérie]
Hawkeye n
 
Žánr: akční / dobrodružný / drama / mysteriózní
Země: Spojené státy americké
Režie: Bert , Bertie , Rhys Thomas

(pokračování)

Co kdyby...? (2021) [TV seriál]

 Co kdyby...? (2021) [TV seriál]
Co kdyby...? n
What If...?
Žánr: animovaný / akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Brian Andrews

(pokračování)

Avengers: Endgame (2019)

 Avengers: Endgame (2019)
Avengers: Endgame n
 
Žánr: akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Anthony Russo, Joe Russo

(pokračování)

Captain Marvel (2019)

 Captain Marvel (2019)
Captain Marvel n
 
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Anna Boden, Ryan Fleck

(pokračování)

Spider-Man: Daleko od domova (2019)

 Spider-Man: Daleko od domova (2019)
Spider-Man: Daleko od domova n
Spider-Man: Far From Home
Žánr: akční / dobrodružný / komedie / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon Watts

(pokračování)

Black Panther (2018)

 Black Panther (2018)
Black Panther n
 
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Ryan Coogler

(pokračování)

Avengers: Infinity War (2018)

 Avengers: Infinity War (2018)
Avengers: Infinity War n
 
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Anthony Russo, Joe Russo

(pokračování)

Ant-Man a Wasp (2018)

 Ant-Man a Wasp (2018)
Ant-Man a Wasp n
Ant-Man and the Wasp
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Peyton Reed

(pokračování)

Cloak & Dagger (2018) [TV seriál]

 Cloak & Dagger (2018) [TV seriál]
Cloak & Dagger n
 
Žánr: akční / dobrodružný / drama
Země: Spojené státy americké
Režie: Álex García López, Paul A. Edwards, Peter Hoar

(pokračování)

Thor: Ragnarok (2017)

 Thor: Ragnarok (2017)
Thor: Ragnarok n
 
Žánr: akční / drama / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Taika Waititi

(pokračování)

Iron Fist (2017) [TV seriál]

 Iron Fist (2017) [TV seriál]
Iron Fist n
 
Žánr: akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Stephen Surjik, John Dahl, Farren Blackburn

(pokračování)

Strážci Galaxie Vol. 2 (2017)

 Strážci Galaxie Vol. 2 (2017)
Strážci Galaxie Vol. 2 n
Guardians of the Galaxy Vol. 2
Žánr: sci-fi / akční
Země: Spojené státy americké
Režie: James Gunn

(pokračování)

Spider-Man: Homecoming (2017)

 Spider-Man: Homecoming (2017)
Spider-Man: Homecoming n
 
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon Watts

(pokračování)

The Defenders (2017) [TV seriál]

 The Defenders (2017) [TV seriál]
The Defenders n
 
Žánr: akční / dobrodružný / krimi
Země: Spojené státy americké


(pokračování)

The Punisher (2017) [TV seriál]

 The Punisher (2017) [TV seriál]
The Punisher n
 
Žánr: akční / dobrodružný / krimi / drama
Země: Spojené státy americké
Režie: Andy Goddard, Tom Shankland, Antonio Campos

(pokračování)

Runaways (2017) [TV seriál]

 Runaways (2017) [TV seriál]
Runaways n
 
Žánr: akční / drama / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Katie Eastridge

(pokračování)

Captain America: Občanská válka (2016)

 Captain America: Občanská válka (2016)
Captain America: Občanská válka n
Captain America: Civil War
Žánr: akční / sci-fi / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Anthony Russo, Joe Russo

(pokračování)

Doktor Strange (2016)

 Doktor Strange (2016)
Doktor Strange n
Doctor Strange
Žánr: komiks / dobrodružný / fantasy / akční
Země: Spojené státy americké
Režie: Scott Derrickson

(pokračování)

Luke Cage (2016) [TV seriál]

 Luke Cage (2016) [TV seriál]
Luke Cage n
 
Žánr: akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Andy Goddard, Marc Jobst, Clark Johnson

(pokračování)

Avengers: Age of Ultron (2015)

 Avengers: Age of Ultron (2015)
Avengers: Age of Ultron n
The Avengers: Age of Ultron
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Joss Whedon

(pokračování)

Agent Carter (2015) [TV seriál]

 Agent Carter (2015) [TV seriál]
Agent Carter n
 
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Louis D'Esposito, Scott Winant

(pokračování)

Daredevil (2015) [TV seriál]

 Daredevil (2015) [TV seriál]
Daredevil n
 
Žánr: akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké


(pokračování)

Jessica Jones (2015) [TV seriál]

 Jessica Jones (2015) [TV seriál]
Jessica Jones n
 
Žánr: akční / drama / krimi
Země: Spojené státy americké
Režie: David Petrarca, S.J. Clarkson, Bill Gierhart

(pokračování)

Captain America: Návrat prvního Avengera (2014) [2k digital]

 Captain America: Návrat prvního Avengera (2014) [2k digital]
Captain America: Návrat prvního Avengera n
Captain America: The Winter Soldier
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Anthony Russo, Joe Russo

(pokračování)

Strážci Galaxie (2014) [2k digital]

 Strážci Galaxie (2014) [2k digital]
Strážci Galaxie n
Guardians of the Galaxy
Žánr: komiks / dobrodružný / akční
Země: Spojené státy americké / Velká Británie
Režie: James Gunn

(pokračování)

Iron Man 3 (2013)

 Iron Man 3 (2013)
Iron Man 3 n
 
Žánr: akční / komiks / thriller
Země: Spojené státy americké / Čína
Režie: Shane Black

(pokračování)

Thor: Temný svět (2013)

 Thor: Temný svět (2013)
Thor: Temný svět n
Thor: The Dark World
Žánr: akční / fantasy / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Alan Taylor

(pokračování)

Agenti S.H.I.E.L.D. (2013) [TV seriál]

 Agenti S.H.I.E.L.D. (2013) [TV seriál]
Agenti S.H.I.E.L.D. n
Agents of S.H.I.E.L.D.
Žánr: akční / drama / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Joss Whedon

(pokračování)

Avengers (2012)

 Avengers (2012)
Avengers n
Marvel’s The Avengers
Žánr: akční / dobrodružný / komiks / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Joss Whedon

(pokračování)

Thor (2011)

 Thor (2011)
Thor n
 
Žánr: akční / dobrodružný / drama / fantasy / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Kenneth Branagh

(pokračování)

Captain America: První Avenger (2011)

 Captain America: První Avenger (2011)
Captain America: První Avenger n
Captain America: The First Avenger
Žánr: akční / fantasy / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Joe Johnston

(pokračování)

Iron Man 2 (2010)

 Iron Man 2 (2010)
Iron Man 2 n
 
Žánr: akční / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon Favreau

(pokračování)

Iron Man (2008)

 Iron Man (2008)
Iron Man n
 
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon Favreau

(pokračování)

Neuvěřitelný Hulk (2008)

 Neuvěřitelný Hulk (2008)
Neuvěřitelný Hulk n
The Incredible Hulk
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Louis Leterrier

(pokračování)

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190499
Osobností: 697748
Fotografií: 763807
Plakátů: 376381
Obsahů a biografií: 178212

Poslední komentáře

In Nacht und Eis (1912)

In Nacht und Eis
První filmové   převyprávění   katastrofální události   Titaniku, na kterém se prý   začalo pracovat pouhé dva   měsíce poté, tedy v době, více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Město v obkličení (2010)

Město v obkličení
Tentokrát si hongkongská   ikona akčních filmů v   podobě Bennyho Chana vzala na   paškál americké superhrdiny   a superpadouchy s   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Na nože: Glass Onion (2022)

Na nože: Glass Onion
Zajímavý film ala Agáta   Christie. James Bond pomalu   rozmotává klubíčko   vztahů, příležitostí a   motivů až se dostane k   samotnému vrahovi. Hodně   mně to připomíná film Zlo   pod sluncem.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Brýle (1969) [TV inscenace]

Brýle
Při patnáctiminutové   stopáži se určitě nedají   čekat velké zázraky a   vodopády humoru a tahle   televizní mikrokomedie není   rozhodně více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Na nože (2019)

Na nože
Chyba. Omylem napsaný   komnet.***********************   ******************************   ******************************   ******************************   ************

Autor: red.mann