ohodnotit

Anna

Žánr:
Země:
Rok:
1988
Délka:
92 minut
Premiéra v ČR:
1.4.1991
„Plavovlasá Carmen ve víru života a tance. Západoněmecký filmový bestseller“

Celkové hodnocení filmu Anna

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 56.4% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.3.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.3.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.2.2010
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.2.2005
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.2.2009
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.3.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
11.6.2008
respect
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.1.2019
Indiana.Jones
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.1.2010
JennyFields
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.2.2012
tygrodrak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
17.3.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih14451minih14451Noční past (1993) 
Night Trap n
minih45340minih45340Balance (1989) 
Balance n
minih5335minih5335Crooklyn (1994) 
n
minih37179minih37179Harold a Maude (1971) 
Harold and Maude n
minih68034minih68034Du Barry, Woman of Passion (1930) 
Du Barry, Woman of Passion n
minih9513minih9513Jednou se sejdeme (1993) 
A Foreign Field n
minih24566minih24566Rozvod paní Evy (1937) 
n
minih36083minih36083Baker Street Irregulars (2007) [TV film] 
Baker Street Irregulars n
minih42019minih42019Dangerous Tides (1998) [Video] 
n
minih50952minih50952Princ a já 3 - Královské líbánky (2008) [Video] 
The Prince & Me 3: A Royal Honeymoon n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

56.4 % (11)
8   - clara.bow
5   - Agostino
5   - Kuvik
8   - Serpentina
6   - rosta12
8   - POMAJZ
3   - T800
7   - respect
6   - Indiana.Jo
5   - JennyField
1   - tygrodrak

TV Program

ČT1 - Alespoň jednou v životě být dá...

14:00 - 14:15

10 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

ČT2 - Pompeje: Tajemství zkamenělých...

13:45 - 14:35

25 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

NOVA - Dr. House (2004) [TV seriál]

14:10 - 15:05

0 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

Prima - Doktor z hor: Nové příběhy (20...

13:35 - 14:35

35 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154568
Osobností: 640017
Fotografií: 588861
Plakátů: 279933
Obsahů a biografií: 141630

Poslední komentáře

Pocta pro Juggery (1989)

Pocta pro Juggery
Film má celkem vysoké   hodnocení a já přemýšlím   proč. Je to   postapokalyptický béčko o   podivném sportu v aréně. Je   to drsný, je to více >

Autor: red.mann | Hodnocení: 4 / 10

Plivu na váš hrob (2010)

Plivu na váš hrob
Hned ze začátku bych chtěl   pochválit skvělou kameru a   stejně tak skvěle barvy,   které filmu dodávají   šťávu a nejen to. Docela se   více >

Autor: Masoks | Hodnocení: 10 / 10

Pomsta (2017)

Pomsta
Tenhle výborný film, který   doprovází stejně tak   výborná kamera je o   holčině která se chce   prostě pomstít za   znásilnění, jak to už více >

Autor: Masoks | Hodnocení: 10 / 10

Kohout plaší smrt (1961)

2019

Kohout plaší smrt
Film viděn začátkem r.2019   a z tohoto zorného úhlu   musím říct, že se mi   zpracování líbilo.   Samosebou nahrává   komunistům, ale i tak... více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 7 / 10

Texaský masakr motorovou pilou (...

Texaský masakr motorovou pilou
Snad se nenajde člověk, nebo   minimálně fanoušek hororů,   který neslyšel o tomto   snímku. Film, který   odstartoval subžánr Slasher   horor, více >

Autor: Masoks | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.221/0.179