reklama
 
ohodnotit

Anna od 6 do 18

Anna: Ot shesti do vosemnadtsati

Další název:
Anna: 6-18 , Anna , Anna: From Six Till Eighteen
Země:
Rok:
1993
Délka:
100 minut

Celkové hodnocení filmu Anna od 6 do 18

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
12.10.2008
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
11.6.2008
SofiG
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
7.2.2012
Kunajzz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
26.6.2009
MarianL
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
Sondatx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
9.2.2012
Hovado_CZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.4.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih4915minih4915Camilla (1994) 
n
minih52964minih52964Generace GEN (2007) 
The Gene Generation n
minih28301minih28301Ani málo, ani moc (1999) [TV film] 
n
minih16829minih16829Požáry a spáleniště (1980) 
Požáry a spáleniště n
minih31800minih31800Ďábelské ženy (1955) 
Les Diaboliques n
minih4268minih4268Bláznivá škola (1996) 
High School High n
minih4837minih4837Byl jednou jeden polda II - Major Maisner opět zasahuje! (1997) 
n
minih24657minih24657Sny o Zambezi (1982) 
Sny o Zambezi n
minih10212minih10212Kickboxer 2 - Cesta zpět (1991) 
Kickboxer 2 n
minih17216minih17216Přání smrti 2 (1981) 
Death Wish II n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

63.8 % (8)
4   - Agostino
5   - fred.appl
3   - T800
10 - SofiG
3   - Kunajzz
8   - MarianL
10 - Sondatx
8   - Hovado_CZ

TV Program

ČT1 - Letní přeháňka (1987) [TV epiz...

10:55 - 12:00

61 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

ČT2 - Putování za vínem: Veneto, Fri...

11:50 - 12:20

6 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

NOVA - Tescoma s chutí (2009) [TV poř...

11:45 - 12:00

11 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Prima - Inga Lindström: Rodinná pouta ...

10:25 - 12:15

91 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151241
Osobností: 635287
Fotografií: 575822
Plakátů: 273903
Obsahů a biografií: 139058

Poslední komentáře

Tajné pohřby (2012) [TV epizoda]

Tajné pohřby
Tenhle díl byl i malinko   vtipnej, Ivana Jirešová jako   zlatokopka co balí jednoho   chlapa za druhým.   Podvodníček co ji chtěl   okrást, to více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Hvězdy nám nepřály (2014)

Hvězdy nám nepřály
Ten nejkrásnější   romantický film, jaký jsem,   kdy viděla. Je to úžasně   hraný, skvělí   herci...skvělí text,   okamžiky, u kterých   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Nejdelší jízda (2015)

Nejdelší jízda
Film se mi opravdu líbil. Má   to několik důvodů. Není to   panna a děvkař nebo bohatá   a chudý. Je to o dvou   dospělých lidech ve stejném   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Nekonečná láska (2014) [2k digit...

Nekonečná láska
Ani nevím, jak to hodnotit.   Přijde mi, že v každém   romantickém filmu jde o to   samé. Bud panna a děvkař   nebo bohatá a chudý.   Odlišní více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 6 / 10

Tři metry nad nebem (2010)

Tři metry nad nebem
Musím říct, že film se mi   docela líbil. Ale je to znova   to samé. Bohatá,   rozmazlená, nafoukaná,   hezká holka, co si o sobě   myslí "bůh více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.142/0.108