reklama
 
ohodnotit

Anna Karenina

Další název:
Anna Kareninová
Žánr:
Rok:
1935
Délka:
95 minut

Celkové hodnocení filmu Anna Karenina

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.8% (17 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.3.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
7.3.2011
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.3.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.1.2010
payo1555
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.1.2012
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.4.2014
Andrejevna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
24.9.2012
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.3.2010
Antonin_Vezekmin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
11.5.2016
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
11.6.2008
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.4.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.7.2009
julcas5
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.9.2016
Dagfra3
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
15.12.2014
stereolab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.6.2007
Hanzelka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.10.2007
rudow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih5845minih5845Dámská jízda (1995) 
Boys on the Side n
minih36995minih36995Nejvyšší boss (2001) [TV film] 
Boss of Bosses n
minih33390minih33390Maršál (1969) 
True Grit n
minih73776minih73776Umělec (2011) 
The Artist n
minih41509minih41509Jolly Roger: Masakr v zálivu (2005) 
Jolly Roger: Massacre at Cutter's Cove n
minih4310minih4310Blbec z Xeenemünde (1962) 
n
minih40727minih40727V jako Vendeta (2006) 
V for Vendetta n
minih48241minih48241Moji přátelé III (1985) 
Amici miei atto III n
minih37925minih37925Teletubbies (1997) [TV seriál] 
Teletubbies n
minih63169minih63169Líbej mne až k smrti (1955) 
Kiss Me Deadly n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61.8 %
6   - jarda53
9   - clara.bow
7   - pataamat
3   - Agostino
8   - payo1555
7   - melakara
4   - Andrejevna
6   - MaKy92z
2   - Antonin_Ve
3   - T800
6   - jambroz58
6   - tvo
6   - julcas5
9   - Dagfra3
7   - stereolab
10 - Hanzelka
6   - rudow

TV Program

ČT1 - Je to ten pravý? (2009) [TV fi...

10:50 - 11:45

16 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

ČT2 - Jak si Chruščov podmanil Ameri...

10:35 - 11:40

31 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

11:00 - 11:50

6 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

Prima - Presumpce lásky (2010) [TV fil...

10:15 - 12:10

51 minut již uběhlo
64 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147975
Osobností: 626703
Fotografií: 562694
Plakátů: 266896
Obsahů a biografií: 135817

Poslední komentáře

Dunkerk (2017)

Spickove udelany valecny film

Dunkerk
Jsem rad, za kazdy film, kde   se uz od zacatku jde k povaze   veci, tzn. k jadru a tady je   to valka. Zadny recicky,   proste akce hodne blizka az více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 10 / 10

7 dní hříchů (2012)

Nemecka propaganda...

7 dní hříchů
Mam Ondreje Vetcheho fakticky   rad, skvele se umi vcitit do   role a v serialu CT 1.   Oddeleni je skvely a nejen   tam. Jenze tohle je skvar, více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 1 / 10

O půlnoci sklapne past (1966)

O půlnoci sklapne past
Agent FBI Jerry Cotton do   třetice a se stejnou   literární grácií jako   předchozí snímky.   Technické postupy 60. let,   jako třeba zadní více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Budování mediálního obrazu (2017...

Budování mediálního obrazu
Jo třetí díl a opět   slušnej, řada hlášek je   vynikajících ale jen   proletí a je pořeba je   zachytit, sleduji a myslím,   že "prča" bude i nadále:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Victoria and Abdul (2017)

Victoria and Abdul
Překrásný dojemný snímek   o jedné etapě života   královny Viktorie, který to   bude mít setsakramentsky   těžké. A není divu, neboť   celkově více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.333/0.261