ohodnotit

Anna Karenina [TV film]

Tolstoy's Anna Karenina

Rok:
1985
Délka:
150 minut
„Televizní film podle románu L.N. Tolstého“

Celkové hodnocení filmu Anna Karenina

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.6% (19 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.5.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.9.2007
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.2.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.6.2011
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.6.2011
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.3.2010
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
7.6.2011
Henry2222
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.10.2008
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.12.2007
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
11.6.2008
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.4.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.7.2009
dodoch
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
28.10.2009
veryold3
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.10.2007
kuky87
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
6.10.2015
ortos1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
v214
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.8.2013
risula
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih133510minih133510Mizející kouzelník Dirk Ohm (2015) 
Dirk Ohm - Illusjonisten som forsvant n
minih46947minih46947Bigfoot (1987) [TV film] 
Bigfoot n
minih4162minih4162Bitva o planetu Endor (1985) [TV film] 
Ewoks: The Battle For Endor n
minih40902minih40902Páter Thomas (1980) 
Paura nella città dei morti viventi n
minih53228minih53228Miluji tě, miluji tě (1968) 
Je t'aime, je t'aime n
minih72278minih72278Chytrost má děravé šaty (1974) [TV inscenace] 
Chytrost má děravé šaty n
minih11187minih11187Lásky jedné plavovlásky (1965) 
Lásky jedné plavovlásky n
minih40381minih40381Amen Sam (2005) 
n
minih18673minih18673Sestry Brontëovy (1979) 
Les soeurs Brontë n
minih47530minih47530Tak mě někdy napadá (1971) 
Sometimes a Great Notion n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72.6 % (19)
6   - curil
8   - clara.bow
4   - Agostino
6   - Kuvik
8   - satyr
7   - Kycky
6   - MaKy92z
10 - miroslav22
7   - Henry2222
8   - vo.truhlas
3   - T800
5   - jambroz58
7   - tvo
9   - dodoch
10 - veryold3
9   - kuky87
8   - ortos1
9   - v214
8   - risula
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 155381
Osobností: 642327
Fotografií: 594386
Plakátů: 282748
Obsahů a biografií: 142464

Poslední komentáře

Teroristka (2019)

phs

Teroristka
az do "strileci   sceny" celkem nic moc,   ani jsem si nebyla jista, ze   maj "babky" az   takovou pravdu, ale   více >

Autor: phs | Hodnocení: 9 / 10

Monika a hříbě s hvězdičkou (198...

Monika a hříbě s hvězdičkou
Holčenčí ptákojna tak   velká, že až drnčí   dveři. Deset panu Kanyzovi a   dalších deset panu   Zedníčkovi.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Vidláci (1997)

Vidláci
"Čtyři hodiny! Že   bychom zaspali!?" už u   nás zdomácnělo navždy.   Film je příjemná (i když   málo pravděpodobná)   podívaná pro více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 9 / 10

Pražské tajemství (1988)

dětské scifi

Pražské tajemství
Film se mi líbil. Oddechovka.   Trochu sci-fi. Krásné   záběry. Znám i knížku.   Konečně film, kde netečou   potoky krve. Nevystupují   roboti i když je to sci-fi.

Autor: Břečťan | Hodnocení: 10 / 10

V dosahu smrti (2015)

V dosahu smrti
Laciné béčko, které je   přehlídkou nesmyslných   přestřelek a neustálého   pobíhání z úkrytu do   úkrytu. Bakelitové   automatické zbraně z více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.409/0.371