ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Anna a já

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 51.4% (7 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
11.6.2008
BlueBull
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.11.2010
yuyka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.2.2009
magnát
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.1.2009
Bellis20
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih32224minih32224Red Hod Chili Peppers - Off the Map (2001) [TV koncert] 
Red Hod Chili Peppers - Off the Map n
minih26418minih26418Boj sa skončí zajtra (1951) 
Boj sa skončí zajtra n
minih46732minih46732Clona (2008) 
Shutter n
minih44429minih444293:10 Vlak do Yumy (2007) 
3:10 to Yuma n
minih6960minih6960Burani v domě hrůzy (1967) 
Hillbillys in a Haunted House n
minih3507minih3507Balada o trobenti in oblaku (1961) 
Balada o trobenti in oblaku n
minih25985minih25985Bahno Prahy (1927) 
n
minih3916minih3916Perry Grant, agent ze železa (1966) 
Perry Grant, agente di ferro n
minih54153minih54153Nedotknutá manželka (2005) [TV seriál] 
La Esposa Virgen n
minih4181minih4181Bizon (1989) 
Bizon n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

51.4 % (7)
4   - Agostino
5   - Kuvik
2   - T800
8   - BlueBull
6   - yuyka
6   - magnát
5   - Bellis20

TV Program

ČT1 - Studio 6 (1994) [TV pořad]

05:59 - 09:00

133 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

ČT2 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

05:59 - 08:30

133 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

NOVA - Snídaně s Novou (1994) [TV poř...

05:55 - 08:30

137 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

Prima - Nový den

07:00 - 09:25

72 minut již uběhlo
73 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166450
Osobností: 661137
Fotografií: 647983
Plakátů: 311715
Obsahů a biografií: 153192

Poslední komentáře

Akce v Istanbulu (1975)

Akce v Istanbulu
Statečný a mimořádně   schopný československý   rozvědčík bojuje s   kapitalistickými zloduchy a   deklasuje přitom nejenom   německé více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Riekes Liebe (2001) [TV film]

Sourozencká "Liebe"

Riekes Liebe
Viděno 13.7.2020 na YOUTUBE v   originále, takže jsem   nerozuměl dokonal všem   dialogům, ale i tak se mi   film líbil. Pro mnohé lidi   asi více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 8 / 10

Rogue One: Star Wars Story (2016...

Rogue One: Star Wars Story
Příběh je zařazen jako   vedlejší linie hlavní řady   Star Wars, konkrétně krátce   před epizodu IV (tedy první   natočený díl ságy Star   více >

Autor: charlie1612 | Hodnocení: 8 / 10

Belmondo (2016) [TV film]

Belmondo
Z mého pohledu velkého   fanouška Jean-Paula Belmonda   jde opravdu o vynikající   dokument. Zajímavý   komentář je vyvážený   glosovaním více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 10 / 10

Rambo: Poslední krev (2019)

Rambo: Poslední krev
Já mám rád všechny díly   Ramba, je to jednoduchý a má   to šťávu. Poslední dva   díly, nám díky jiné době,   poskytují i docela dost   více >

Autor: Karius | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.152/0.14