reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Anna a já

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 51.4% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
11.6.2008
BlueBull
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.11.2010
yuyka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.2.2009
magnát
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.1.2009
Bellis20
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih2701minih2701Akhmar (1983) 
n
minih5462minih5462Čelisti (1975) 
Jaws n
minih3119minih3119Předtucha (1956) 
Presentimento n
minih50625minih506252 blbouni v Paříži (2007) 
Seuls two n
minih45664minih45664Děti Anakondy (2008) [TV film] 
Anaconda III n
minih36285minih36285A nebojíš se, princezničko? (1980) [TV inscenace] 
A nebojíš se, princezničko? n
minih6830minih6830Drakula (1979) 
Dracula n
minih32553minih32553Živelní katastrofy 4 - Hurikány (1997) 
n
minih4078minih4078Hôtel de France (1987) 
Hôtel de France n
minih28105minih28105Americké psycho (2000) 
American psycho n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

51.4 %
4   - Agostino
5   - Kuvik
2   - T800
8   - BlueBull
6   - yuyka
6   - magnát
5   - Bellis20

TV Program

ČT1 - Žiješ jenom 2x

02:35 - 03:00

9 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

ČT2 - Mammon (2014) [TV minisérie]

01:50 - 02:50

54 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

NOVA - Případ mrtvých spolužáků (1976...

01:30 - 02:55

74 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Prima - Vraždy v Midsomeru (1997) [TV ...

02:05 - 03:50

39 minut již uběhlo
66 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145760
Osobností: 619581
Fotografií: 545761
Plakátů: 260907
Obsahů a biografií: 133621

Poslední komentáře

Evropa (1991)

Lars von Franz

Evropa
Vlastně je to vysloveně   „šotoušskej“ film. Vlak,   svět železnice, koleje a   lidé kolem nich, tu hrají   hlavní roli. Kafkovsky   více >

Autor: m6k

Mokrý hrob (1999) [TV film]

Mokrý hrob
Již několikrát jsem byl   upozorněn, že v mých   popiscích, se moc možným   divákům otevírám a   prozrazuji více, než- li je   zdrávo, dnes více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

I.Q. (1994)

I.Q.

I.Q.
Pohodová komedie, která je   jednak vtipná a také   inteligentní, a to přímo   doslova. Ač romantické   příběhy moc nemusím, tak   tenhle mi více >

Autor: dobes.pavel | Hodnocení: 8 / 10

Květiny v podkroví (1987)

pro alik46

Květiny v podkroví
Jde o serii filmu kvetiny v   podkrovi, listky ve vetru,   zivot v hrichu a pristi tyden   koreny minulosti.

Autor: michaljakubik

Květiny v podkroví (1987)

Květiny v podkroví

Květiny v podkroví
Dnes se v tv vysílá Život v   hříchu, zřejmě jde o   pokračování Květin. Jinak   se mi oba filmy opravdu moc   líbí

Autor: alik46

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.446/0.401