reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Animatrix - Detektivní příběh

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 76.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Langley
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.2.2011
Obivan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.5.2010
kahi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.8.2013
Zaplman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.1.2016
Archer
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.1.2013
Vinař
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.12.2010
tempuss
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.6.2012
Klipa69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.7.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih38711minih38711Temný obraz (2006) 
A Scanner Darkly n
minih38562minih38562Legendy z Dogtownu (2005) 
Lords of Dogtown n
minih27138minih27138Byl jsem mladistvým intelektuálem (1999) 
I Was a Teenage Intellectual n
minih28324minih28324Blair Witch: 20 let poté (2016) 
Blair Witch n
minih66235minih66235Ďábel (2010) 
The Devil n
minih127509minih127509Černé moře (2014) 
Black Sea n
minih28759minih28759Frekvence (2000) 
Frequency n
minih20755minih20755Ten kluk je postrach 2 (1991) 
Problem Child 2 n
minih21389minih21389Tři mušketýři (1993) 
The Three Musketeers n
minih39746minih39746Univerzální uklízečka (2005) 
Keeping Mum n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

76.3 %
8   - Langley
9   - Obivan
8   - kahi
7   - Zaplman
6   - Archer
8   - Vinař
8   - tempuss
7   - Klipa69

TV Program

ČT1 - Z Divadélka pod věží

14:00 - 15:00

58 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - S kuchařem kolem světa: Maroko

14:30 - 15:25

28 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

14:05 - 15:00

53 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Prima - Návrat komisaře Rexe (2008) [T...

14:35 - 15:35

23 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 148373
Osobností: 627573
Fotografií: 565687
Plakátů: 268255
Obsahů a biografií: 136194

Poslední komentáře

Domov pro smyšlené kamarády (200...

Imaginary friends

Domov pro smyšlené kamarády
Hodně záleží na díle.   Některé jsou dobré,   zajímavé, některé jsou   nudné a docela hloupé.   Přesto je to pořád lepší   než "Normálky"

Autor: radegaster | Hodnocení: 3 / 10

Slovutný detektiv Holmes (1984) ...

Anime detektiv

Slovutný detektiv Holmes
Dějově je to typický   západní seriál, jenom   animace je japonská. Dějově   to však je druhá liga kde se   v každém díle odvíjí v   podstatě stejný příběh   podle šablony.

Autor: radegaster

Timon a Pumbaa (1995) [TV seriál...

Roštáci

Timon a Pumbaa
Hakuna Matatááááá :D   Animáci pro celou   rodinu.Solidní dvojka ze   "Lvího krále" u kterých se   člověk od serdce zasměje.

Autor: radegaster | Hodnocení: 6 / 10

Policejní akademie 7: Moskevská ...

Policejní akademie 7: Moskevská mise
Velice, velice slabé   pokračování. Vlastně ani   ne slabé, jako naprosto a   úplně zbytečná blbina.   Pár útržků jsem zahlédl,   možná to i více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Aligátor (1980)

Aligátor
Jako malý se mi film líbil,   postupem času na to koukám   trochu jinak. Ovšem i tak se   jedná o klasiku z 80. let.   Jednoduchý děj, efekty jsou   přiměřené době   natočení.

Autor: Barney94 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.11/0.075