reklama
 
ohodnotit

Ani svatí, ani andělé [TV film]

Žánr:
Rok:
2001
Délka:
80 minut
Premiéra v ČR:
14.10.2001
„Zlata Adamovská v televizním filmu o ženě, do jejíhož života zasáhne nový citový vztah.“

Celkové hodnocení filmu Ani svatí, ani andělé

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 58.2% (17 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.7.2010
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
3.11.2016
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.3.2017
ajaajena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.8.2008
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
vojtam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.11.2015
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.8.2007
Nasudr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.1.2011
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.11.2016
Persefonia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.7.2014
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.7.2013
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.9.2009
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
8.6.2008
skukum
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.7.2012
Sheriff.Janov
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.1.2009
Clamera
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.10.2014
skaver
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih128978minih128978Muž na laně (2015) [DCP] 
The Walk n
minih116655minih116655Arne Dahl - Velké vody (2012) [TV film] 
Arne Dahl - De Största Vatten n
minih16380minih16380Pomsta Růžového pantera (1978) 
Revenge of the Pink Panther n
minih2994minih2994Anděl Levine (1970) 
The Angel Levine n
minih52833minih52833Dva mrazíci (1954) 
Dva mrazíci n
minih130317minih130317Kdo neskáče, není Čech (2013) 
Kdo neskáče, není Čech n
minih11209minih11209Lavina (1994) [TV film] 
Avalanche n
minih14679minih14679Obsluhoval jsem anglického krále (2006) 
Obsluhoval jsem anglického krále n
minih64625minih64625Bez pasu a víza z Kudlova do San Franciska (1964) 
Bez pasu a víza z Kudlova do San Franciska n
minih43996minih43996Ďáblova dílna (2006) 
Die Fälscher n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

58.2 %
5   - argenson
2   - Pitryx
5   - hvezdyn
7   - ajaajena
4   - Agostino
5   - vojtam
8   - Faye
7   - Nasudr
6   - Kycky
6   - Persefonia
8   - oulisna
7   - rosta12
3   - T800
7   - skukum
6   - Sheriff.Ja
4   - Clamera
9   - skaver
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147964
Osobností: 626689
Fotografií: 562675
Plakátů: 266851
Obsahů a biografií: 135808

Poslední komentáře

7 dní hříchů (2012)

Nemecka propaganda...

7 dní hříchů
Mam Ondreje Vetcheho fakticky   rad, skvele se umi vcitit do   role a v serialu CT 1.   Oddeleni je skvely a nejen   tam. Jenze tohle je skvar, více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 1 / 10

O půlnoci sklapne past (1966)

O půlnoci sklapne past
Agent FBI Jerry Cotton do   třetice a se stejnou   literární grácií jako   předchozí snímky.   Technické postupy 60. let,   jako třeba zadní více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Budování mediálního obrazu (2017...

Budování mediálního obrazu
Jo třetí díl a opět   slušnej, řada hlášek je   vynikajících ale jen   proletí a je pořeba je   zachytit, sleduji a myslím,   že "prča" bude i nadále:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Victoria and Abdul (2017)

Victoria and Abdul
Překrásný dojemný snímek   o jedné etapě života   královny Viktorie, který to   bude mít setsakramentsky   těžké. A není divu, neboť   celkově více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Frat Party (2009)

Frat Party
Čekal jsem příběh ve stylu   jednoduchých Porky nebo   Prciček, ale tento film je   slabší. Především chybí   humor, i když v jiných   teenager více >

Autor: curil | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.164/0.129