Únorové novinky
ohodnotit

...ani smrt nebere

Další název:
Obyčeje
Rok:
1995
Délka:
88 minut
Premiéra v ČR:
25.1.1996
„O záhadném pádu a zázračném zmrtvýchvstání manželů Smutných.“

Celkové hodnocení filmu ...ani smrt nebere

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 51.8% (11 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.8.2010
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.11.2015
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.6.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.11.2010
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
5.1.2010
Nasudr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.2.2011
griph
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
11.4.2022
sakro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.6.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.7.2010
karesm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.11.2007
arnie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.6.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih47164minih47164To, co dýchám (2007) 
The Air I Breathe n
minih89083minih89083Ptačí zpěv (2012) [TV minisérie] 
Birdsong n
minih174077minih174077Lizin příběh (2019) 
Istorija Lizy n
minih26841minih26841Julián odpadlík (1970) [TV film] 
Julián odpadlík n
minih161387minih161387Nicolina klec (2017) 
Nicole's Cage n
minih141467minih141467Sneekweek (2016) 
Sneekweek n
minih149257minih149257Tajemství smrti slečny Neznámé (2016) 
The Autopsy of Jane Doe n
minih182064minih182064Jak se najít (2021) 
Finding You n
minih45202minih45202Až do dna (2006) 
Bottoms Up n
minih71633minih71633Vendeta (2011/1) 
Vendeta n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Na krok od nebe (2011) [TV ser...

09:00 - 09:50

26 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

ČT2 - Dlouhá zeď: Zrození Číny

09:25 - 10:15

1 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

08:40 - 09:40

46 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Prima - Polda (2016) [TV seriál]

09:15 - 10:30

11 minut již uběhlo
64 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 189920
Osobností: 696842
Fotografií: 761887
Plakátů: 374912
Obsahů a biografií: 177460

Poslední komentáře

Amish Grace (2010) [TV film]

Amish Grace
Podle mého názoru velmi   dobrý televizní film   natočený podle skutečných   událostí, který je hlavně   o vyrovnávání se ztrátou,   smutkem a více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Rites Of Passage (2012)

Rites Of Passage
Možná, že jsem v tomhle   žánrovém koktejlu něco   špatně pochopil, nebo   nepochopil vůbec, ale   přišlo mi to jako hodně   divný film a měl více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 3 / 10

Vůně cibule (1975)

Vůně cibule
Fajn komedie na odreagování,   bavila mne kdysi a baví i   teď. Samozřejmě s   původním dabingem. Cibulář   je skvělý a mám ho pořád   ráda.

Autor: Alix | Hodnocení: 8 / 10

Keoma (1976)

Keoma
Podle mne je to naprostá   slátanina, kde jsem marně   hledala nějakou logiku. Konec   byl sice předvídatelný, ale   opět, aspoň pro mne, úplně více >

Autor: Alix | Hodnocení: 3 / 10

Eternals (2021)

Horší film Marvel ještě neměl

Eternals
Nudný film u kterého se děj   se rozjede až na konci.   Celkově mi to přijde jako   drama-romantická reakce na   "SHAZAM!". Na to že mají   mít více >

Autor: Orin002 | Hodnocení: 5 / 10