reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 21.2.2017 a svátek má Lenka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

...ani smrt nebere

Další název:
Obyčeje
Rok:
1995
Délka:
88 minut
Premiéra v ČR:
25.1.1996
„O záhadném pádu a zázračném zmrtvýchvstání manželů Smutných.“

Celkové hodnocení filmu ...ani smrt nebere

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 56% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.8.2010
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.11.2015
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.6.2010
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
5.1.2010
Nasudr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.2.2011
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.11.2010
sakro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.6.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.7.2010
karesm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.11.2007
arnie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.6.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih48161minih48161O skleničku víc (1953) 
O skleničku víc n
minih66217minih66217Bydlení je hra (2004) [TV cyklus] 
Bydlení je hra n
minih63383minih63383Návrat domů (1971) 
The Hired Hand n
minih110870minih110870Jett Jackson (2001) 
Jett Jackson: The Movie n
minih27655minih27655Marabunta (1998) [TV film] 
Marabunta - Legion of Fire: Killer Ants n
minih52662minih52662Šéfe, jsem v tom! (2009) 
Labor Pains n
minih106682minih106682To je šoubyznys (1995) [TV seriál] 
n
minih28137minih28137Tango (1993) 
Tango n
minih12902minih12902Most přes řeku Kwai (1957) 
The Bridge on the River Kwai n
minih62153minih62153Mezičas (1981) [TV inscenace] 
Mezičas n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

56 %
6   - curil
6   - Pitryx
4   - Serpentina
4   - REKBRIT
6   - Nasudr
7   - satyr
7   - sakro
6   - rosta12
5   - karesm
5   - arnie

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

12:30 - 14:00

68 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

ČT2 - Soukromé století: Král Velicho...

13:20 - 14:15

18 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:55 - 14:05

43 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

13:20 - 14:25

18 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141396
Osobností: 605755
Fotografií: 526167
Plakátů: 253733
Obsahů a biografií: 130194

Poslední komentáře

Kosmo (2016) [TV minisérie]

Kosmo
Nemůžu jinak. I přes to,   že podle mě seriál ztratil   po prvních dvou dílech dech,   aby se na konci zase trochu   nadechl, je to asi   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 10 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík
Výborné. Asi to není styl   homoru pro každého a občas   jde některý díl až za   hranu (celkově je kvalita   dílů dost různá), ale v   celkovém více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Hodiny zoufalství (1955)

Hodiny zoufalství
Poměrně slušný příběh i   herecké výkony - na tu dobu.   Ženy jsou jako vždy mírně   teatrální, dítě je na   facana, ale nakonec všechno   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 7 / 10

Místo na výsluní (1951)

Místo na výsluní
Výborné. V podstatě se   jedná o herecký koncert 3   hvězd a ostatní jim jen   nahrávají, dělají křoví,   popřípadně přizvukují.   Hlavní více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 9 / 10

Hluboký spánek (1946)

Hluboký spánek
Tak bohužel.. k tomuto filmu   nemám co dodat... z mého   pohledu byl naprosto   přehlcený postavami a zcela   jasně jsem ho prostě   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.499/0.474