reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Angus - Bláznivé momenty ze života teenagerů

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 44.3% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.4.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
9.2.2010
Jarda.ftr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.5.2009
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.3.2010
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
6.7.2009
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
8.6.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih8296minih8296Hlava rodiny (1991) 
Father of the Bride n
minih46619minih46619Jablko (1979) [TV hra] 
Jablko n
minih67895minih67895Bláznivá, zatracená láska (2011) 
Crazy, Stupid, Love n
minih45785minih45785Dobrodružství tučňáků (1988) 
Chiisana penguin lolo no buken n
minih25755minih25755Muž, který dopadl Eichmanna (1996) [TV film] 
The Man Who Captured Eichmann n
minih21561minih21561U konce s dechem (1959) 
A bout de souffle n
minih51431minih51431Povídky z Vídeňského lesa (1979) 
Geschichten aus dem Wiener wald n
minih21472minih21472Tulák Archimedes (1959) 
Archimède, le clochard n
minih50383minih50383Deset malých černoušků (1965) 
Ten Little Indians n
minih56789minih56789Marmaduk (2010) 
Marmaduke n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

44.3 %
6   - curil
4   - Agostino
3   - Kuvik
6   - Jarda.ftr
6   - MaKy92z
2   - POMAJZ
4   - T800

TV Program

ČT1 - Kde bydlely princezny (2010) [...

04:00 - 04:20

4 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

ČT2 - Národ mystifikace

03:20 - 04:10

44 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

03:55 - 04:55

9 minut již uběhlo
51 minut zbývá do konce

Prima - Příště budeme chytřejší, staro...

03:45 - 06:20

19 minut již uběhlo
136 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147141
Osobností: 623875
Fotografií: 556659
Plakátů: 264366
Obsahů a biografií: 134951

Poslední komentáře

Pověste je vysoko (1968)

Pěkná práce

Pověste je vysoko
Tak co dodat? Perfektní a   poněkud zvláštní western.   Clint velmi dobrý, ostatní   osazenstvo rozhodně   nezaostává. Begley, Hingle,   více >

Autor: p.a. | Hodnocení: 9 / 10

Assassin (2015)

Assassin
Tak úplně nevím. Obrazově   vynikající a velmi velmi   osvežující. Boření   hranic/klišé perfektní.   Trochu drhly titulky, tak si   nejsem více >

Autor: naineko | Hodnocení: 8 / 10

První republika II - 11. díl (20...

První republika II - 11. díl
Mezi bratry jde o   nevraživost, Jaroslav Valenta   aby uchránil Marii,   manipuluje s důkazy, aby za   smrt Kloudy byl odsouzen   nevinný více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Darounická poudačka (1964) [TV i...

Darounická poudačka
Letitá pohádka z archivu   ČT, která je vysílána   většinou v období   vánočních svátků.   Obsazení je vynikající,   většinu herců tvoří   více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Home Sweet Home (2013)

Home Sweet Home
Bohužel, ale nezaujalo. 3   lidé, jeden dům a jedna   kočka, jeden je ujetý   Bastard a dva jsou manželé   na které útočí a s touhou   zavraždit, ale je to prostě   nuda.

Autor: FLA | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.768/0.722