reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 20.2.2017 a svátek má Oldřich. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Angolský deník lékařky

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70.7% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.10.2008
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.6.2011
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.3.2010
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.5.2007
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.9.2008
MildaX
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.5.2007
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.3.2010
sakro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.3.2011
nufik001
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
27.11.2014
kepsar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.6.2012
Henry2222
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.11.2008
sluníčko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.8.2006
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
8.6.2008
ally.o
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.10.2005

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih58511minih58511Sleepaway Camp (1983) 
Sleepaway Camp n
minih21872minih21872Mit 17 weint man nicht (1960) 
Mit 17 weint man nicht n
minih52941minih52941Chaplin kapesním zlodějem (1914) 
Twenty Minutes of Love; He Loves Her So; Love-Friend; Démon láska n
minih16757minih16757Povídka o policajtovi (1975) 
Flic Story n
minih62309minih62309Vražda.com (2008) 
Murder.com n
minih12075minih12075Marty (1955) 
Marty n
minih24514minih24514Slnko v sieti (1962) 
Slnko v sieti n
minih12960minih12960Mrchožrouti (1984) 
Les Morfalous n
minih55885minih55885Mágnás Miska (1949) 
Mágnás Miska n
minih140818minih140818Případ pro malíře (2016) [TV film] 
Případ pro malíře n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70.7 %
7   - argenson
8   - cicis
6   - jarda53
5   - Faye
7   - nick4
6   - MildaX
6   - MaKy92z
8   - sakro
10 - nufik001
8   - kepsar
7   - Henry2222
9   - sluníčko
3   - T800
9   - ally.o

TV Program

ČT1 - Černé ovce (2012) [TV pořad]

17:40 - 18:00

2 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

ČT2 - Deníky 1. světové války

17:20 - 18:15

22 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

17:25 - 18:25

17 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:35 - 18:55

7 minut již uběhlo
73 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141358
Osobností: 605596
Fotografií: 526028
Plakátů: 253684
Obsahů a biografií: 130180

Poslední komentáře

Fotky zítřka (2014)

Time Lapse

Fotky zítřka
Fotky zítřka je film se   solidní zápletkou, protože   všechno se točí okolo   stroje času, který   vyprodukuje fotografii, která   ukazuje více >

Autor: hledaseniki | Hodnocení: 4 / 10

Láska je divná věc (2006) [TV se...

Láska je divná věc
Postava Kandi patří mezi mé   nejoblíbenější z celého   seriálu. Prostoduchá blbka   prostupuje první polovinou a   je to skvěle napsaná role. více >

Autor: curil | Hodnocení: 8 / 10

Bohéma (2017) [TV seriál]

Bohéma
Sice ne dokonalý, ale   každopádně pozoruhodný   počin České televize.   Těžko zachytit válečné   období českého filmu v   celé šíři, ale více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 7 / 10

Podivné odpoledne dr. Zvonka Bur...

Podivné odpoledne dr. Zvonka Burkeho
Naprosto klidně bych sem mohl   zkopírovat svůj názor na   divadlo „Poslední leč“.   A vlastně, proč ne, že jo.   Tak viz níže. „Je to   skvělá více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 7 / 10

Poslední leč (1981)

Poslední leč
Je to skvělá zábava, ale ne   pro každého. Já jsem se   bavil a hodně nasmál. Ale   má to i slabší místečka.   Závěr mi moc nesedl.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.266/0.246