reklama
 
ohodnotit

Angel a sedm koní

Haiducii lui Şaptecai

Další název:
The Outlaws of Captain Anghel ; Angel a sedem koní
Země:
Rok:
1970
Premiéra v ČR:
15.9.1972
„Odvážný zbojník a jeho stateční chlapci.“

Celkové hodnocení filmu Angel a sedm koní

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.4.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
8.6.2008
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.3.2008
JUMANJI1975
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.12.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih97020minih97020Útok na Bílý dům (2013) 
White House Down n
minih23603minih23603Zapomenuté světlo (1996) 
Zapomenuté světlo n
minih20271minih20271Špatný vliv (1990) 
Bad Influence n
minih45742minih45742Karamazovi (2008) 
Karamazovi n
minih12815minih12815Tvoje, moje a naše (1968) 
Yours, Mine and Ours n
minih3121minih3121Anna Pavlovová (1983) 
Anna Pavlova n
minih2727minih2727Aku-Aku (1960) 
Aku-Aku n
minih34212minih34212D jako DŮM (1973) 
H Is for House n
minih118489minih118489Loupež na úrovni (2013) 
The Art of the Steal n
minih5831minih5831Dáma na kolejích (1966) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55 %
6   - curil
4   - Agostino
5   - Kuvik
4   - T800
9   - Area
5   - JUMANJI197

TV Program

ČT1 - Je to ten pravý? (2009) [TV fi...

20:00 - 20:55

48 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

ČT2 - Fotbal: Chelsea FC - FC Barcel...

20:30 - 23:20

18 minut již uběhlo
152 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě 2 (2...

20:20 - 21:40

28 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

Prima - Ohnivý kuře (2016) [TV seriál]

20:15 - 21:35

33 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 148378
Osobností: 627633
Fotografií: 565754
Plakátů: 268279
Obsahů a biografií: 136203

Poslední komentáře

Top Gear (1978) [TV pořad]

Cože? Ono je to o autech?

Top Gear
Ano je.
Trio Clarkson,   Hammond a May dalo divákům   něco, co milují. A je jedno,   jestli jste Čech, Američan,   nebo Číňan. Oni dali lidem, více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 10 / 10

Pohroma v klášteře (1986) [TV ep...

Pohroma v klášteře
V této epizodě Tripitaka se   Sunem navštívili klášter s   hamižným opatem, který se   pro získání vzácného   roucha neštítil ani vraždy.   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 9 / 10

Extra Zigda (1996) [TV seriál]

Extra Zigda
Zřejmě nejméně vydařený   a pravděpodobně i poslední   francouzský sitcom natočený   pod hlavičkou společností   AB Productions. Azoulay ho   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 3 / 10

Tajuplný ostrov (1973) [TV seriá...

Tajuplný ostrov
Tento seriál je pro mě   novinka, nikdy dřív jsem ho   neviděl, takže nostalgii do   hodnocení započítat nemohu.   Už jsem viděl více   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 4 / 10

Sanitka 2 (2013) [TV seriál]

Sanitka 2
Tohle pokračování Sanitky   je vrcholem trapnosti a   nevkusu. Doslova v každém   dílu minimálně dvě   téměř erotické scény,   většinou na více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.317/0.274