NOVĚ můžete filtrovat filmy a seriály také dle streamovacích služeb
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Android

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 46.7% (9 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Prasoid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.7.2008
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.2.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.9.2009
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.3.2010
Hakamiah
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.4.2012
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.5.2008
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.4.2009
dr.obek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.3.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih46647minih46647Chaplin bankovním sluhou (1915) 
The Bank n
minih49919minih49919Let 29 (2005) [TV seriál] 
Flight 29 Down n
minih29759minih29759Scary Movie 2 (2001) 
Scary Movie 2 n
minih44605minih44605Harum Scarum (1965) 
Harum Scarum n
minih3108minih3108Anna a já (1973) 
n
minih12093minih12093Maska (1994) 
The Mask n
minih22256minih22256Velká filmová loupež (1986) 
Velká filmová loupež n
minih2621minih2621Agnesa jde na smrt (1976) 
L' Agnese va a morire n
minih20981minih20981Cestující obchodníci (1963) 
The Wheeler Dealers n
minih12203minih12203Mé jméno je Nikdo (1973) 
My Name Is Nobody / Il mio nome é Nessuno n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

46.7 % (9)
5   - Prasoid
3   - Agostino
5   - Kuvik
4   - R.RICKIE
5   - MaKy92z
5   - Hakamiah
3   - T800
7   - Zdenek13
5   - dr.obek
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 177571
Osobností: 677882
Fotografií: 710229
Plakátů: 337770
Obsahů a biografií: 162228

Poslední komentáře

Gentlemani (2019)

Gentlemani
Tenhle film je jedna obrovská   hračička. Spousta   vytříbených dialogů, ale   také spousta postav, které   se mě občas motaly přes   sebe. Tohle bude chtít   určitě ještě jednu   projekci.

Autor: topipig | Hodnocení: 8 / 10

Ulice Cloverfield 10 (2016)

Ulice Cloverfield 10
Komorní minimalistický   thriller o třech lidech, u   kterého když vůbec nic   nevíte, je pointa   překvapivá. Jednu věc   tvůrci nevychytali a více >

Autor: topipig | Hodnocení: 8 / 10

Obchoďák (2012) [TV seriál]

Obchoďák
Jeden z těch seriálů,   který byl tak špatný, že   ho oproti původním plánům   museli záhy zastavit a   stáhnout z obrazovky. Tady   někde více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 2 / 10

Vánoční zlo (1980)

Vánoční zlo
Santa Claus z opačné strany   barikády, na kterého je   potřeba dát si   setsakramentský pozor.   Vánoční televizní horor o   chlapíkovi, který více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 2 / 10

Bulhandang (2017)

Bulhandang
Jihokorejská gangsterka,   která svou atmosférou   prostě nezklame. Ve vězení   se gangster a infiltrovaný   tajný policista stanou   přáteli. více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení