Duben
ohodnotit

Andílek na nervy

Žánr:
Rok:
2015
Délka:
105 minut
Premiéra v ČR:
18.6.2015
„Není připravena na ně a oni na ní...“

Komentáře k filmu Andílek na nervy

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 19
Pitryx
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.12.2016
Ta filmová facka od otce   přišla moc pozdě. Jinak je   to taková nahlouplá pohádka   ze současnosti, pitomá až   to tříská na dveře, ale   já jsem se u toho místy   skutečně bavil. Některé   hlášky neměly chybu a   navíc mám rád tohle   prostředí. Nějak se mi   nechce věřit, že by   Viktorkou požadované zboží   nebylo i ve vesnickém   obchodě, ale budiž. Snímek   mohu doporučit každému, kdo   si chce oddechnout a vypnout   mozek. Tady to na těch   necelých sto minut funguje   suprově. Určo podívám   někdy zase. Poznámka pod   čarou. Ten Mišík je   neskutečný, měl by být   radši v rádiu a ne před   kamerou.
green-tea
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 8.11.2015
Tento značně přihlouplý   film o "andílkovi",   který nebyl jenom na nervy,   ale rovnou na zabití,mi   jednorázově posloužil jako   ukrácení mlhavého   podzimního odpoledne. Nic   jiného jsem od něj vlastně   ani nečekala, takže nakonec   svůj účel v podstatě   splnil. Ovšem podruhé si ho   asi hned tak nepustím.
Co se té školy týká -   zaznělo tam, že dotyčná   dívenka má jakýsi (asi   celoroční) odklad kvůli   matčině smrti. Sice nevím,   je-li něco takového v reálu   možné, ale nijak jsem na tom   nebazírovala. Tak nějak mi   to nestálo za to...
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.12.2015
Nafrněná blondýnka Viktorie   alá Paris Hilton v pubertě   vychovávaná v luxusu se po   smrti své matky nastěhuje k   otci o kterém neměla ani   tušení a který bydlí na   vesnici. Jak tohle může   dopadnout. Růžový život v   konfrontaci s vesnickým   buranstvým a obyčejností   dá oběma pořádně zabrat.   Podaří se jim však najít   si cestičku k sobě?   Zajímavý námět zpracovaný   ryze počesku. Vše je bráno   vážně a tak i humor   skládající se převážně   z hlášek je jen na   odlehčení a uvolnění.   Dospělý divák musí   skřípat zuby nad chováním   oné dívenky, neboť   takového rozmazleného fracka   aby jeden pohledal. Anna   Kadeřávková ji ztvárnila   úžasně a hlavně   přesvědčivě. Příběh je   napsán skromně a však z   ohromným důrazem na   odlišnost oné lidské   nátury. Snímek v jistém   smyslu vyznívá i jako   pohádka i jako rodinný film.   Několik věcí zdá se tu   být nadnesené, ale bez toho   by to asi ani nebylo ono. Na   české poměry neobvyklý   filmový počin, který se   zachováním typického   češství nevyznívá zrovna   nejhůř.
petrusmev
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 7.11.2015
Slibná myšlenka pro dobrou   komedii, ale jednak hrozně   napsáno a jednak hrozně   natočeno. Tvůrci se bohužel   vydali po chodníčku   vyšlapaném Zdeňkem   Troškou, asi je to   jednodušší, než přijít s   něčím vlastním. Další   česká komedie z posledních   let (možná už desetiletí),   které chybí základní   řemeslo.
volam.sa.pistik
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 1.11.2017
Bio kam sa pozrieš
Možno dám viac bodov ako si   to zaslúži, ale keď sa tak   zamyslím, tak je to vlastne   celkom v pohode oddychovka. Je   pravda, že mnoho vecí   prehnaných, nelogických a   vysoko nepravdepodobných, ale   to si treba nevšímať, ono v   takýchto oddychovkách nejako   logiku hľadať netreba a   umelecký prístup tiež moc   nie. Všetko držia postavy.   Začnem negatívami. Nemôžem   si pomôcť, ale strašne tu   iritoval Latinák s jeho   ctenou manželkou, to bolo   niečo strašné. Aj ten   fešák našej princeznej bol   dosť strašný. Na druhej   strane Vladyka postava super,   drobné vstupy toho včelára   tiež super, ten nádejný   raper taktiež, takže pohoda.   Tiež najlepší rozhlas asi   široko ďaleko, tak to má   byť, znieť má Má vlast,   Vltava a nie tie ľudové   odrhovačky. Bomba rozhlas.   Neviem, či nezájdem na náš   úrad, nech zmenia repertoár.   No, a hlavná postavička.   Treba uznať, pekná,   protivná, na zabitie. Keď sa   odmaľovala, fakt vyzerala ako   andílek. Ale hej, podarená   bola a tie jej bio hlášky   tiež. Takže vlastne v pohode   komédia
New
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.10.2017
Musel jsem to vidět dvakrát.   Poprvý hodnocení pět,   podruhý sedm. Ta   "slepice" je na   začátku na zabití a   rozsekání na nudličky.
collen
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.11.2016
Čekala jsem pochybnou zábavu   a nedostavila se a naopak jsem   byla mile překvapená tím,   jak dobře jsem se bavila.   České komedie se málokdy   povedou a tahle je světlá   výjimka, ale možná taky za   to může moje slabost pro   Pavla Řezníčka.
Máša13
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 4.4.2016
Jednoduchý
až naivně primitivní   příběh,jak se protivná   holka z luxusu ve venkovském   prostředí stala roztomilou   dívkou...No první třetina   filmu ještě šla,pak už to   šlo z kopce.Připočtu-li   průměrné herecké   výkony,vyjde mi film,který   je možné skouknout a   zapomenout.A když ho   neuvidíte,tak rozhodně o nic   nepříjdete:-)
Nasudr
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 28.12.2015
Priznám sa, že po 15   minútach som chcel vypnúť   televízor, resp. prehodiť na   iný program. Povedal som si,   že ešte chvíľu vydržím a   potom sa uvidí. Pripadalo mi   to na nejaký americký film   pre teenegerky, ktoré   neznášam. Po ďaľšom   zahĺbení do deja akoby sa   kvalita filmu zlepšila.   Nakoniec to dotiahol u mňa na   6 bodov, resp. 60%.
MildaX
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 20.1.2016
Co to bylo? No pokus o komedii   na profláklé téma hledání   vztahu otce s dospívající   dcerou. Dobré na filmu jsou   výkony herců kteří herci   opravdu jsou. To ale   nepřebije to co ochotnicky   předvádí ostatní kteří   herci nejsou včetně   hlavních rolích omladiny.   Ono tak z takového scénáře   těžko něco vykouzlit.   Ztráta času a hepyend s   romantickým songem na konci   to už nespraví.
Jarda.ftr
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 30.3.2019
Naprosto katastrofální film   a barbínce vysávající   rodičovské konto s   inteligencí zapomenutou v   době kamené. Laciná,trapná   a povrchní   "údajněkomedie"   před kterou varuje deset z   deseti psychyatrů mající   starost o duševní zdraví   diváctva. Herecké výkony   jsou naprostou ostudou   českého herectví.   Speciálně pak Mišík a   Kadeřávková předvádějí   naprostý herecký primitivní   amatérizmus, ale i scénář   je takový.
miroslav22
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.9.2021
Názor, jak je ta mladá   generace odlišná, se   projevuje již od minulého   století.
Internet a   sociální sítě jsou   zpočátku prezentovány,   hlavní postavou - Viktorií,   jako to nejdůležitějsí v   životě.
Postupem   času však Viktorie   přehodnocuje své priority a   začíná splývat s   prostředím.
Špatný   začátek - normální   konec.
Oč je pak   život krásnější, když   člověk není zahleděn jen   do té své schránky.
adalpri
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.12.2015
Po delší době se konečně   dalo na něco zase koukat. Dle   komentářů jsem film ani   vidět nechtěl, ale včera   běžel na Markíze tak jsem   se tedy podíval a byl velice   dobrým zpestřením jinak   nudných televizních Vánoc.   Přijde mi, že většina   zdejších rádoby kritiků   film ani neviděla a rovnou je   odsoudila. Já dávám za   plných deset.
janka29
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.11.2015
Cesi vzdy vedia co a ako   natocit, aby to zaujalo a toto   je vysledok... herecka to   zahrala uplne dokonale,   vystihla aj krutu pravdu o   dnesnych zenach ci dievcatach-   povysenecke, umele, jednoducho   nány, skvela komedia...
magnetek
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.5.2016
Je to ůplně skvělej film.   Skvělý obsazení, skvělej   námět a skvělá hudba. A   musim říct že to má i   chvilky k pobrečení. Nemám   co vytknout, jedině můj   pravopis. ;)
Zdenek43
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.11.2015
Mám rád Pavla Řezníčka.   Žádné hlubokomyslné   poselství jsem nečekal a   proto jsem se bavil. Dávám   slušných 7.
FuriousG
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 18.7.2018
Andílek na nervy
Film jsem viděl jednou a   stačilo. Neříkám, že to   byla vyloženě blbost ale už   ho víckrát vidět nemusím.   Občas vtipná scéna nebo   hláška ale pořád se u mně   řadí mezi suché a zhruba   tak "déčkové"   české filmy.
Jimbeam007
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 20.11.2016
Po prvních pěti minutách   jsem myslel,že to   vypnu.Nakonec jsem se   dodíval.Uvědomil jsem si,že   to co jsem od filmu   čekal,jsem od filmu i dostal.
grejfurt
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.7.2015
Pozitivní Andílek
Nejsem zastáncem   internetových recenzí. Tady   jsem se ale rozhodl něco   napsat. Přečetl jsem si   Spáčilovou, Míškovou, pak   jsem se přece jen podíval na   ČSFD a vyrazil do kina. S   rodinou. Nemohl jsem se zbavit   dojmu, že se s tímhle filmem   přihodilo cosi divného. V   podstatě většinou   souhlasím s renomovanými   kritičkami a s jejich   hodnocením. Jak je ale   možné, že někdo tenhle   film v rozporu s jejich (na   komedii vcelku pozitivními   kritikami) adoruje a jiný mu   nemůže přijít na jméno?   Byl jsem zvědav. V kině se   všichni dobře bavili,   včetně mě. Rozhodl jsem se   tedy, že budu patřit k   adorantům. Vždyť ten film   má poselství, lidi baví,   někdy lépe, jindy hůř.   Myslím, že se nedají   vyčíst ani herecké výkony,   ani atmosféra, to spíše   naopak hodnotím plus 10 a   půl!! A už vůbec ne   nějaký střih a třeba   hudba. Jsem přesvědčen o   tom, že došlo ke klasickému   fenoménu u nás tolik   obvyklému a to být   "papežštější než   papež". Tudíž pokud se   někdo pokusí uchopit téma   nově, nejít do zásadních   intelektuálních   dramatických   pseodokonfliktů, je   pranýřován samozvanými   recenzenty z jejich   počítačů. Proč, to   opravdu nevím. Přečetl jsem   si po shlédnutí filmu a to   proti svým zvyklostem   některé tzv. komenty na   ČSFD a i ten jeden na FDB.   Podíval jsem se na filmy,   které hodnotí hodnotitelé   mnoha hvězdami. Pochopil jsem   díky tomu, že se vlastně   názorově nemohu sblížit s   jejich negativními ohlasy.   Dal jsem deset, a bylo   vymalováno! PROTO ZA MĚ   JEDINÝ VŠE SHRNUJÍCÍ   NÁZOR!!! CHCETE-LI SE DOBŘE   BAVIT S DOBROU KOMEDIÍ A   NEVYHODIT PENÍZE, JDĚTE NA   FILM "Andílek na   nervy"!

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih48869minih48869Predator II: The Return (2008) [Video] 
n
minih45405minih45405Vlčice (1983) 
Wilczyca n
minih43355minih43355Učedník kouzelníka Čáryfuka (1969) [TV hra] 
Učedník kouzelníka Čáryfuka n
minih4415minih4415Boj o Moskvu (1985) 
Bitva za Moskvu - Agressija, Tajfun n
minih89508minih89508The Cosmic Man (1959) 
The Cosmic Man n
minih39185minih39185Poprask v kabaretu (1954) 
Ah! Les belles bacchantes n
minih40475minih40475Sklapni a zastřel mě (2005) 
Shut Up and Shoot Me n
minih86407minih86407Červená světla (2012) 
Red Lights n
minih32656minih3265640 dnů a 40 nocí (2002) 
40 Days and 40 Nights n
minih43043minih43043Noc v muzeu (2006) 
Night at the Museum n


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190497
Osobností: 697745
Fotografií: 763785
Plakátů: 376364
Obsahů a biografií: 178200

Poslední komentáře

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
Hnus! Dělá se mi z toho   špatně. Leda tak k zeblití.   Další snímek, který nám   předhazuje něco co vůbec   vidět nemusíme.

Autor: kruhyyy | Hodnocení: 1 / 10

Tomorrow (1972)

Tomorrow
Citlivě napsaný scénář   podle skvělé literární   předlohy Williama Faulknera,   výborně vybrané exteriéry,   precizně vedená kamera a   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Čaroděj ze země Oz (1939)

Čaroděj ze země Oz
Skoukl jsem ze zvědavosti,   protože je tento snímek   často zmiňován jako   legendární počin. No na   jednu stranu hrozná   ptákovina, na druhou mě to   celkem chytlo a bavilo:-)

Autor: Máša13 | Hodnocení: 7 / 10

Lucy (2014) [2k digital]

Lucy
Koukatelné akční sci-fi.   Člověk o tom nesmí moc   přemýšlet a pak je to   rychle plynoucí sci-fi   příběh.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Patnácté léto (1994) [TV film]

Patnácté léto
Tak já mám asi zcela jiné   představy o humoru   všeobecně. A o komediích   také. Zde se hodinu a něco   koukáme na hádky a řev. To   je vše. více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10