Vážení uživatelé, pokud jste si žádali o obnovu hesla v době 12/2020 - 2/2021 je nutné znovu požádat o zaslání hesla. Děkujeme za pochopení.
 
NOVĚ můžete filtrovat filmy a seriály také dle streamovacích služeb
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Andělské město

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 58.8% (8 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.3.2017
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.1.2010
pohledvenkova
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.2.2020
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.6.2010
wrangler
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
14.7.2020
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.5.2008
vic
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.7.2009
miroslav6
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.7.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih172480minih172480Infiltrace: Obchod se soucitem (2020) 
Infiltrace: Obchod se soucitem n
minih25552minih25552Mstitelé (1998) 
The Avengers n
minih12180minih12180Maximální riziko (1996) 
Maximum Risk n
minih42446minih42446Eden (2006) 
Eden n
minih146158minih146158Noční zvířata (2016) 
Nocturnal Animals n
minih19374minih19374Soudce Dredd (1995) 
Judge Dredd n
minih168052minih168052Smrtící mráz (2017) 
Cold Zone n
minih9162minih9162Invaze do USA (1985) 
Invasion U.S.A. n
minih53361minih53361Watch Over Me (2006) [TV seriál] 
Watch Over Me n
minih74279minih74279Tell-Tale (2009) 
Tell-Tale n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

58.8 % (8)
5   - martin.stu
3   - Agostino
6   - pohledvenk
10 - oulisna
2   - wrangler
3   - T800
8   - vic
10 - miroslav6
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 173907
Osobností: 672101
Fotografií: 693713
Plakátů: 330308
Obsahů a biografií: 159174

Poslední komentáře

Viola (1986) [TV inscenace]

Viola
Milostný příběh zasazen do   protektorátního období.   Mladý klučina se po   shlédnutí filmu Extase v   biografu vydává k rybníku a   tam více >

Autor: topipig | Hodnocení: 7 / 10

Ta, která obrací noty (2006)

Jak málo někdy stačí, aby se život zvrtnul úplně j

Ta, která obrací noty
Nádherný filmový šperk o   ženské psychice,   neslušnosti a netaktnosti, o   ublížení i o mstě po   letech, doprovázený   nádhernou více >

Autor: MambaX | Hodnocení: 9 / 10

Bazén (2005) [TV seriál]

Bazén
Tak tady někde začala naše   seriálová bída nabírat na   obrátkách. Přes luxusní   hereckou sestavu přišlo na   svět silně nedonošené   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 2 / 10

Šerifové (1998)

PROCESOR!

Šerifové
Napínavý snímek, kterému   na tempu neubraly ani roky. Je   tam pár opravdu vychytaných   honiček a zápletka je také   slušná. Za mě spokojenost.

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 8 / 10

Lola (2019)

Lola
V poslední době přibývají   příběhy na podobná   témata. I tady se prezentuje   mladý kluk s touhou   přeměnit se na dívku. Mně   jsou podobné více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení