reklama
 
ohodnotit

Andělé smrti

Angeli smerti

Žánr:
Země:
Rok:
1993
Délka:
94 minut

Celkové hodnocení filmu Andělé smrti

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 53.6% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Hugin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.12.2012
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
9.2.2010
Andrejevna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.12.2012
lejtenant
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.4.2008
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.5.2008
soptik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.12.2005
Athos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.2.2016
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
31.10.2007
miki277
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
Roman14
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.12.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih13521minih13521Námořní pěchota (1990) 
Navy Seals n
minih42277minih42277Kriminálka Miami (2002) [TV seriál] 
CSI: Miami n
minih42031minih42031Kobra 11 (1996) [TV seriál] 
Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei n
minih24162minih24162Zubaté ostří (1985) 
Jagged Edge n
minih2306minih2306...a jitra jsou zde tichá (1972) 
A zori zděs tichie n
minih63579minih63579Hlas bez obličeje (1933) 
La voix sans visage n
minih34010minih34010Jsem agent (2002) 
I Spy n
minih2598minih2598Agáta (1981) 
n
minih33607minih33607Rychlý běžec (2001) 
Atanarjuat-The Fast Runner n
minih2936minih2936Ameriko, Ameriko! (1962) 
America, America n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

53.6 %
4   - Hugin
4   - Agostino
4   - Kuvik
4   - Andrejevna
7   - lejtenant
3   - T800
10 - soptik
7   - Athos
4   - bajaw
6   - miki277
6   - Roman14

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:15 - 04:50

53 minut již uběhlo
102 minut zbývá do konce

ČT2 - Malířky vesnického života

02:55 - 03:25

13 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

NOVA - Krok za krokem (1991) [TV seri...

02:55 - 03:15

13 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Prima - Zeptej se srdce (2010) [TV fil...

02:35 - 04:05

33 minut již uběhlo
57 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147970
Osobností: 626696
Fotografií: 562688
Plakátů: 266877
Obsahů a biografií: 135809

Poslední komentáře

Dunkerk (2017)

Spickove udelany valecny film

Dunkerk
Jsem rad, za kazdy film, kde   se uz od zacatku jde k povaze   veci, tzn. k jadru a tady je   to valka. Zadny recicky,   proste akce hodne blizka az více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 10 / 10

7 dní hříchů (2012)

Nemecka propaganda...

7 dní hříchů
Mam Ondreje Vetcheho fakticky   rad, skvele se umi vcitit do   role a v serialu CT 1.   Oddeleni je skvely a nejen   tam. Jenze tohle je skvar, více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 1 / 10

O půlnoci sklapne past (1966)

O půlnoci sklapne past
Agent FBI Jerry Cotton do   třetice a se stejnou   literární grácií jako   předchozí snímky.   Technické postupy 60. let,   jako třeba zadní více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Budování mediálního obrazu (2017...

Budování mediálního obrazu
Jo třetí díl a opět   slušnej, řada hlášek je   vynikajících ale jen   proletí a je pořeba je   zachytit, sleduji a myslím,   že "prča" bude i nadále:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Victoria and Abdul (2017)

Victoria and Abdul
Překrásný dojemný snímek   o jedné etapě života   královny Viktorie, který to   bude mít setsakramentsky   těžké. A není divu, neboť   celkově více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.17/0.133