reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 19.2.2017 a svátek má Patrik. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Anděl strážný

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 69.5% (21 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.12.2008
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.2.2010
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.12.2008
davidek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.4.2006
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.11.2009
olgab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.11.2007
Jarda.ftr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.4.2009
xebece
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.7.2007
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.11.2007
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.12.2008
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.5.2008
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.4.2009
Vok
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.8.2014
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
18.5.2009
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
30.12.2008
verkn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.12.2008
pan.bk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.12.2007
ortos1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.10.2007
Bronislava777
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.9.2009
Utah79
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih71085minih71085Beznadějný trouba (2011) 
Our Idiot Brother n
minih39206minih39206Země dinosaurů 1 - Jak to všechno začalo (1988) 
The Land Before Time n
minih59775minih59775Ledové sny (2010) 
Ice Castles n
minih70902minih70902Muž, který prodal Ameriku (2002) [TV film] 
Master Spy: The Robert Hanssen Story n
minih38310minih38310Životní rychlost (2002) 
Personal Velocity n
minih71618minih71618Kouzelné pírko (2009) 
Yonayona pengin n
minih98086minih98086Gambit (2012) 
Gambit n
minih53343minih53343A Dollar Between the Teeth (1967) 
Un dollaro tra i denti n
minih53629minih53629Zvedni kotvu (1985) 
Harimu Ogen n
minih42097minih42097JAG (1995) [TV seriál] 
JAG n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

69.5 %
5   - curil
3   - Agostino
6   - Kuvik
7   - Bara.40
8   - davidek
9   - satyr
9   - olgab
9   - Jarda.ftr
9   - xebece
8   - phorsky1
8   - rosta12
4   - T800
7   - Zdenek13
5   - Vok
2   - deatdavid
1   - Kloby
10 - verkn
7   - pan.bk
10 - ortos1
10 - Bronislava

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141327
Osobností: 605478
Fotografií: 525916
Plakátů: 253602
Obsahů a biografií: 130122

Poslední komentáře

Na špatné straně hlavně (2016)

Na špatné straně hlavně
Steven Seagal si jako obvykle   zahrál někoho bývalého.   Tentokrát je to bývalý   federální agent, toho času   coby ochranka v obchodním   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Muž na míru (2013)

Muž na míru
Umíme se chovat pěkně   pošetile, když se snažíme   někomu imponovat...takové je   poselství tohoto snímku a je   to asi jediné, co mne   více >

Autor: collen | Hodnocení: 6 / 10

Dr. No (1962)

Dr. No
Nejsem zarytý fanda JB, ale   občas na filmy s ním   číhnu, ačkoliv nejsem   znalec předlohy ani knihy   atd. tak úvodní film je   dobrý a více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Supertornádo (2012) [TV film]

Supertornádo
Děsná slátanina. Ten kdo   napsal scénář by měl   dostat zvláštní ocenění.   Taková blbost by se měla   trestat.

Autor: satyr | Hodnocení: 2 / 10

Čtvrtá hvězda (2014) [TV seriál]

Čtvrtá hvězda
Pohodové koukání u kterého   se člověk velice rád   zasměje . Přišlo mi že s   přibývajícími díly   přibilo trocha nudy.

Autor: wena | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.186/1.151