reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Anděl

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 57.5% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.2.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.5.2006
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.5.2008
Andy789
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.1.2009
valentine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.10.2007
filmar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.4.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih55892minih55892Sedm tun dolarů (1974) 
Hét tonna dollár n
minih71316minih71316Sněhurka (1992) [TV film] 
Schneewittchen und das Geheimnis der sieben Zwerge n
minih16705minih16705Potopa (1974) 
Potop n
minih14539minih14539Nový začátek (1977) 
The Turning Point n
minih19773minih19773Strážní andělé (1995) 
Les anges gardiens n
minih3262minih3262Arturův ostrov (1962) 
L'isola di Arturo n
minih51173minih51173Jsi můj život (2006) [TV seriál] 
Sos mi vida n
minih43612minih43612Rituál (1973) 
The Wicker Man n
minih41386minih41386Nikomu to neříkej (1998) 
No se lo digas a nadie n
minih59124minih59124Detektiv Varg Veum (2007) [TV minisérie] 
Varg Veum n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

57.5 %
7   - cicis
7   - clara.bow
3   - Agostino
6   - Kuvik
3   - T800
6   - Andy789
4   - valentine
10 - filmar

TV Program

ČT1 - Motiv (2013) [TV seriál]

23:50 - 00:35

8 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

ČT2 - Effi Briestová (2009)

23:30 - 01:25

28 minut již uběhlo
87 minut zbývá do konce

NOVA - Sex ve městě 2 (2010)

22:10 - 01:05

108 minut již uběhlo
67 minut zbývá do konce

Prima - Česko Slovensko má talent - SE...

21:35 - 00:00

143 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145733
Osobností: 619485
Fotografií: 545509
Plakátů: 260816
Obsahů a biografií: 133588

Poslední komentáře

Sex ve městě 2 (2010)

Sex ve městě 2
Já ti nevim. Nechytl mě   seriál a nudí mě i filmy.   Ta hrdinka je hrozně   ošklivá vochechule a   neustálý kecání o   píchání a penisech...pruda.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

2Bobule (2009)

2Bobule
Občas jsem se zasmál, něco   bylo až moc přehnané a   přehrané. Ale jo, dalo se na   to koukat. Lepší   nadprůměr.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 7 / 10

Le Far-West (1973)

Le Far-West
Více než o komedii jde o   absurdní podívanou.   Nejsympatičtější postavou   je Jacques Brel v hlavní   postavě snílka hledající   svou více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Temné léto (2015)

Dark Summer

Temné léto
Film má 80 minut a řekla   bych, že tohle byla ta   nejrozumnĕjší vĕc jaká   ten film potkala, ono by to   mohlo být i kratší, nebo   ještĕ více >

Autor: hledaseniki | Hodnocení: 2 / 10

Princezna a námořník (2001) [TV ...

Princezna a námořník
Sto procent za pravdivé   ukázání situace v islámu i   v Americe. Divím se jenom,   že se to smí vysílat.   Vždyť islám je   náboženství míru.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.312/0.278