reklama
 
ohodnotit

Anděl a bandita

Angel and The Badman

Další název:
The Angel and the Outlaw
Rok:
1947
Délka:
100 minut

Celkové hodnocení filmu Anděl a bandita

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.5.2006
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.2.2010
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.1.2014
lionheart
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.3.2013
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.5.2008
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.4.2009
valentine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.10.2007
edykantor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.10.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih43615minih43615Božský Evan (2007) 
Evan Almighty n
minih56131minih56131Bludiště (1997) [TV pořad] 
Bludiště n
minih30925minih30925Srocení orlů (1963) 
Gathering of Eagles, A n
minih3648minih3648Barva větru (1989) 
n
minih56231minih562315 proti 5 (2007) [TV pořad] 
5 proti 5 n
minih16705minih16705Potopa (1974) 
Potop n
minih8402minih8402Hoffa (1992) 
Hoffa n
minih55273minih55273Americká kratochvíle (2007) 
American Pastime n
minih7062minih7062Dva muži hlásí příchod (1975) 
n
minih18098minih18098Roztržitý profesor (1961) 
The AbsentMinded Professor n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 % (9)
8   - clara.bow
4   - Agostino
5   - Kuvik
8   - oulisna
8   - lionheart
3   - T800
7   - Zdenek13
4   - valentine
7   - edykantor

TV Program

ČT1 - Letní přeháňka (1987) [TV epiz...

10:55 - 12:00

51 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

ČT2 - Svět z ptačí perspektivy: Maro...

11:00 - 11:50

46 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

NOVA - Tescoma s chutí (2009) [TV poř...

11:45 - 12:00

1 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Prima - Inga Lindström: Rodinná pouta ...

10:25 - 12:15

81 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151241
Osobností: 635287
Fotografií: 575822
Plakátů: 273903
Obsahů a biografií: 139058

Poslední komentáře

Tajné pohřby (2012) [TV epizoda]

Tajné pohřby
Tenhle díl byl i malinko   vtipnej, Ivana Jirešová jako   zlatokopka co balí jednoho   chlapa za druhým.   Podvodníček co ji chtěl   okrást, to více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Hvězdy nám nepřály (2014)

Hvězdy nám nepřály
Ten nejkrásnější   romantický film, jaký jsem,   kdy viděla. Je to úžasně   hraný, skvělí   herci...skvělí text,   okamžiky, u kterých   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Nejdelší jízda (2015)

Nejdelší jízda
Film se mi opravdu líbil. Má   to několik důvodů. Není to   panna a děvkař nebo bohatá   a chudý. Je to o dvou   dospělých lidech ve stejném   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Nekonečná láska (2014) [2k digit...

Nekonečná láska
Ani nevím, jak to hodnotit.   Přijde mi, že v každém   romantickém filmu jde o to   samé. Bud panna a děvkař   nebo bohatá a chudý.   Odlišní více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 6 / 10

Tři metry nad nebem (2010)

Tři metry nad nebem
Musím říct, že film se mi   docela líbil. Ale je to znova   to samé. Bohatá,   rozmazlená, nafoukaná,   hezká holka, co si o sobě   myslí "bůh více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.185/0.147