ohodnotit

Anděl a bandita

Angel and The Badman

Další název:
The Angel and the Outlaw
Rok:
1947
Délka:
100 minut

Celkové hodnocení filmu Anděl a bandita

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.5.2006
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.2.2010
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.1.2014
lionheart
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.3.2013
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.5.2008
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.4.2009
valentine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.10.2007
edykantor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.10.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih54758minih54758Rozkošná Caroline (1951) 
Caroline chérie n
minih43433minih43433Ať přiletí čáp, královno! (1988) [TV film] 
Ať přiletí čáp, královno! n
minih25648minih25648187 - kód pro vraždu (1997) 
One Eight Seven n
minih27682minih2768215 minut (2001) 
15 Minutes n
minih22036minih22036Valentin Dobrotivý (1942) 
Valentin Dobrotivý n
minih58764minih58764Eden (2008) 
Eden n
minih3329minih3329Atlantský val (1970) 
Le Mur De L'Atlantique n
minih26535minih26535Zamilovaný Shakespeare (1998) 
Shakespeare in Love n
minih12712minih12712Moderní doba (1936) 
Modern Times n
minih5837minih5837Dáma z Orient expresu (1990) 
La señora del Oriente Express n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 % (9)
8   - clara.bow
4   - Agostino
5   - Kuvik
8   - oulisna
8   - lionheart
3   - T800
7   - Zdenek13
4   - valentine
7   - edykantor

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

16:00 - 16:45

2 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

ČT2 - Rwanda, země hor a kopců

15:10 - 16:05

52 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Las Vegas (2000) [T...

15:55 - 16:57

7 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

15:35 - 16:35

27 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152916
Osobností: 637251
Fotografií: 582165
Plakátů: 276539
Obsahů a biografií: 140335

Poslední komentáře

Rašín (2018) [TV film]

Rašín
Díky České televizi za   projekty, které seznamují   diváky s význačnými   osobnostmi českých dějin.   Právě málem zapomenuté   osobnosti jako více >

Autor: curil | Hodnocení: 9 / 10

Penthouse - Zakázané vášně (1998...

Penthouse - Zakázané vášně
Penthouse je taková   hríšnější konkurence   Playboye. Tady ty erotické   touhy a žhavé sny sexy   krasných žen a dívek jsou   víc nemravnější a   odhalenější. A kouzlo   zakazaného je tu o tolik   větší.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 8 / 10

Poprvé (1990) [TV epizoda]

Poprvé
First time neboli Poprvé je   pro holky hodně důležité.   Pro chlapy je důležité   naposled i když o tom často   neví, že to naposled je.   Brenda je tu roztomilá.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 7 / 10

Mimo zákon (2005)

Mimo zákon
Nemám rád, když film je o   ničem, přesto kriminálky   mám rád, do Edison nemám   namířeno, kde policisté   kradou, střílí do hlavy a   umí si více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 3 / 10

Přes kosti mrtvých (2017)

Přes kosti mrtvých
Rozvláčný snímek plný   atmosféry polského venkova.   Intenzivně jsem vnímal   personalizovaný konflikt,   který můžeme vnímat i v   dnešní více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.204/0.166