Únorové novinky
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Anatomie vraždy

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67.3% (22 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.7.2009
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.6.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.7.2012
hledaseniki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.2.2013
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.1.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.3.2009
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.11.2007
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.2.2010
Zimmy871
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.8.2012
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.6.2010
wrangler
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.2.2024
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
1.10.2017
tylda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.3.2019
kahi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.8.2013
pehe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.12.2009
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.11.2008
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.5.2008
vrub
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.12.2007
stereolab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.6.2007
valentine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.10.2007
Meila
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
13.4.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih138174minih138174Vzpomeň si (2015) 
Remember n
minih45911minih45911Chi l'ha vista morire? (1972) 
Chi l'ha vista morire? n
minih23158minih23158Vzdálená země (1955) 
The Far Country n
minih28262minih28262Znáš mé jméno (1999) [TV film] 
You Know My Name n
minih51182minih51182Mírová operace (2004) 
Farscape: The Peacekeeper Wars n
minih24738minih24738Tažní ptáci (1961) 
Tažní ptáci n
minih64492minih64492Cela 211: Vězeňské peklo (2009) 
Celda 211 n
minih73196minih73196Hodný syn (2011) [DVD kinodistribuce] 
Hyvä poika n
minih124310minih124310Zrazená (2014) [TV film] 
Betrayed n
minih118010minih118010O slepičce a kohoutkovi (1975) 
O slepičce a kohoutkovi n


Hodnocení:n12345678910

Tagy

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 189917
Osobností: 696833
Fotografií: 761880
Plakátů: 374905
Obsahů a biografií: 177458

Poslední komentáře

Amish Grace (2010) [TV film]

Amish Grace
Podle mého názoru velmi   dobrý televizní film   natočený podle skutečných   událostí, který je hlavně   o vyrovnávání se ztrátou,   smutkem a více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Rites Of Passage (2012)

Rites Of Passage
Možná, že jsem v tomhle   žánrovém koktejlu něco   špatně pochopil, nebo   nepochopil vůbec, ale   přišlo mi to jako hodně   divný film a měl více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 3 / 10

Vůně cibule (1975)

Vůně cibule
Fajn komedie na odreagování,   bavila mne kdysi a baví i   teď. Samozřejmě s   původním dabingem. Cibulář   je skvělý a mám ho pořád   ráda.

Autor: Alix | Hodnocení: 8 / 10

Keoma (1976)

Keoma
Podle mne je to naprostá   slátanina, kde jsem marně   hledala nějakou logiku. Konec   byl sice předvídatelný, ale   opět, aspoň pro mne, úplně více >

Autor: Alix | Hodnocení: 3 / 10

Eternals (2021)

Horší film Marvel ještě neměl

Eternals
Nudný film u kterého se děj   se rozjede až na konci.   Celkově mi to přijde jako   drama-romantická reakce na   "SHAZAM!". Na to že mají   mít více >

Autor: Orin002 | Hodnocení: 5 / 10